2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Batman’a baktım orada yok. Mardin’e hiç bakmamıştım aslında orayı bir araştırayım.
Siz Van’daydınız değil mi? Orada var mı önerebileceğiniz doktor. Varsa gelmeye çalışırım.
Ah canım keşke Van da olsaydım yardımcı olurdum. Ben İstanbuldayım
Canım tabi yaşananlar da insan da çok etkiliyor ben de babamı kaybedeli 5 sene olacak ilk bir sene panik atak olmuştum resmen.Gözüm ailemin üstündeydi..Seni çok iyi anlıyorum O yüzden..Babacığının Mekanı Cennet olsun inşallah Allah sizlere uzun ömür versin.

Batman’a baktım orada yok. Mardin’e hiç bakmamıştım aslında orayı bir araştırayım.
Siz Van’daydınız değil mi? Orada var mı önerebileceğiniz doktor. Varsa gelmeye çalışırım.
Canım keşke Van da olsaydım sana çok yardımcı olurdum. İstanbuldayım ..
Elazığ da çok uzak değil oraya da bakabilirsin.Daha zamanın var sıkma canını çevre illerden muhakkak bir klinik bulursun.

Mhrs den aldım canım normal kadın doğuma devletin en iyi doktoruymuş ben kendim bakacam dedi eğer ben memnun kalırsam sana söyliyim sende alırsın randevu aslında keşke önce gelme ihtimalin olsa bi muayene olsan ben önce normal muayene oldum sonra bana 2 hafta sonraya randevu al gel ayrıntılıyı ben yapcam dedi acaba direk gelip ayrıntılı yaptırabiliyo musun onu bilemiyorum

Benimde bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yapan yok. Perinatolog yok. Perinatoloji bölümü yok. 2,5 saat uzaklıkta ki Ankara’ya gidecektim.
valla mızmızlığım tutacak artık. Sinirden ağlayacağım. Herşey beni buluyor diye de triplere girmek üzereyim. Az kaldı

iilay
Ben vandayım yardımcı olmaya çalışırım
Detaylı ultrason vanda yapacak hastahaneler ve doktorlar var
3.30 saatlik bir mesafe var
Mesafede yakın bulunduğunuz yerle aramızda:)
Yanlız
Şuan vanda sağlık hizmeti veren yerler büyük risk
Benim filrim
Şuan için hiç riske girme diyorum
Sağlık ocağına bile çok gerekmedikçe gelme dedi doktorum
Burada işini iyi yapan doktor tavsiyesi aldığım
Op.dr kasım turan var
4 boyutlu Ultrasonada bakıyor

Slm kızlar ya benim birkaç gündür kasıklarımda ağrı var doktor normal dedi. Ama bugün vajinama vurmaya başladı. Resmen vajina dudaklarım zonkluyo. İlk gebeliğimde 8. Ayda olmuştu böle doktorum çatın açılıyo doğuma hazırlanıyo demişti. Fakat şuan 17+6 yım çok erken daha. Yürürken bacaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibi. Sizdede böle ağrı yaşayan varmı

Benim detaylı ultrason randevumu da iptal ettiler bulunduğum il de başka bakıcak klinikte yok edirne tıp fakültesinden aldım 30 mart için ama korkuyorum orayıda gitmeye virüsten dolayı araştırma hastanesi olmasından dolayı tabi her an onuda iptal edebilirler 20+2 yim bugün tetenoz aşısı içinde sağlık ocağındaki ebe akşam beşten sonra ben burdayım kimse yokken gel dedi bakalım. allah hepimizin yardımcısı olsun

Amiin çok zor zamana denk geldik.

Evet risk biliyorum ama detaylı ultrasonda çok önemli
Baktım şimdi internetten. Özel klinikteymiş. Yarın ilk işim aramak olacak. Çok teşekkür ederim

Kuzenimin de randevusu iptal oldu bu haftaydı, ben daha almadım ama tiroit için 9 nisanda kesin kan vermem gerek çok önemli çünkü kronik rahatsızlık, detaylı için ayın başında randevu alacaktım ben umarım ertelemezler :-// İstanbul’da olmanın avantajını Yaşar mıyım yaşamaz mıyım bilemem alternatif hastaneler var bakalım hayırlısı..

Ayrıca evde ç
Beni de 20. Haftada çağıracaktı hemşire aşı için arayan soran yok valla, ne zaman arandın canım sen erken mi bekliyorum arasın diye acaba

Biz karı koca fanatik Beşiktaşlıyız bunu bilen annem bebeğe beşiktaşlı yelek patik örmüşduygulandık görünce ağladım bu ara çok duygudaşım.. sağlık çalışanlarımızı sata 9 da alkışlıyoruz gözümden yaş aka aka eşim gülüyo ben ağlıyorum çok gururlanıyorum

Ayrıca evde ç

Beni de 20. Haftada çağıracaktı hemşire aşı için arayan soran yok valla, ne zaman arandın canım sen erken mi bekliyorum arasın diye acaba
Bugün ben aradım öyle söyledi ebe daha yeni 20. Haftaya girdim belki geçince onlarda arar ama sen ara bir danış belki vardır bu uygulama

Bugün ben aradım öyle söyledi ebe daha yeni 20. Haftaya girdim belki geçince onlarda arar ama sen ara bir danış belki vardır bu uygulama
Evet eve çok yakın sağlık ocağı idari izinliyim zaten ararsa hemen giderim , 20. Haftayı bekleyin ben de 4 gün sonra ben arayım teşekkür ederim

Evet eve çok yakın sağlık ocağı idari izinliyim zaten ararsa hemen giderim , 20. Haftayı bekleyin ben de 4 gün sonra ben arayım teşekkür ederim☺
Bende idari izinliyim 13 marttan beri evdeyiz evimizin yakınında olan sağlık ocağına bile gitmeye korkar oldukmalesef. rica ederim çabuçak geçsin bu zamanlar inşallah

Bende idari izinliyim 13 marttan beri evdeyiz evimizin yakınında olan sağlık ocağına bile gitmeye korkar oldukmalesef. rica ederim çabuçak geçsin bu zamanlar inşallah
İnşallah, ikinci karar açıklayıncaya kadar kamudaki hamilelerin idari izni devam edecek yeni genelgeye göre, umarım geçer hemen bitsin kurtulalım.. ama o kadar uyarıya rağmen hala yaşlıların sokakta dolaşmaları sinirlerimi bozuyor bugün polis anons yapıyordu yaşlılar lütfen evlerinize gidin diye dinlemiyorlar çok inatçılar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…