Ee annesi merak ettirmek istiyor demekYaa şapşik yeminle şapşik bu oğlannn
Almış iki elini de yüzüne, kapatmış. Bir inatçı bir inatçı. Dürttük olmadı, öksürdüm olmadı yok çekmedi elini yüzünden. Bakmaya çalıştıkça daha da kapattı şapşikom
312 gram 22 cm bir nazlı tospik bir oğlanı ekteki dosyada bulabilirsiniz ama göremezsiniz çünkü saklanıyor;
Doktor probu koyduğu gibi pipi karşıladı biziGünaydııınnn kızlaaaarr❤
Umut dolu bi gün olsun.
@April wind maşallah canım benim. Benimki de cinsiyetine bakacagimizda pipisini, ayni gun yuzune bari bakalim dedigimizde de yuzunu kapadi. Benim paşa da haylaz. Ay bende özledim ya..
1 Nisan da detaylimiz var
Bende bozuluyorum oyle oluncaDoktor probu koyduğu gibi pipi karşıladı biziOnu yakaladıkta yüzü baya uğraşıp yandan görebildik sadece. Hatta onda da doktorumuz eşime benzetti (biraz bozuldum bu duruma)
Detaylı içinde ben az sonra arayacağım bakalım bana ne diyecekler..
Ben daha randevu almamıştım özel klinik olduğu için. Bana bir hafta önceden randevu almamın yeterli olacağını demişlerdi. Ama durumlar pek iç açıcı değil, 22. Haftaya ayarlayacaktım ama sekreterine danışıp haftaya gireceğim sanırım. 20+4 olacağım.Bende bozuluyorum oyle olunca
Valla cinsiyet icin gittigim zamanlarda aldim detaylinin randevusunu. Arasam belki iptal dicekler. Aramıcam
inşallh çok sağol canımBununla gecmis olsun insallah tekrarı olmasin canimolcak böyle agrilar artik alisicaz bebek buyudukce
çok sağol canımGeçmiş olsun canım
inşallh dün akşamda sertleşti birden sonra düzeldi umarı her şey yolundadır,magnezyumda kullanıyorum teşekkğrler canımCanım sağlıkla devam edecek inşallah her şey içini ferah tut..Ara ara kasılmalardan dolayı ben de sertlik hissediyorum.Bol su tüketmeye çalış. Magnezyumun varsa kullan, bir de bol bol uzanarak dinlen.
çok sağol canımGecmis olsun canim. Kendini yormamaya bak guzelim.
bende bende fanatik beşiktaşlıyımBiz karı koca fanatik Beşiktaşlıyız bunu bilen annem bebeğe beşiktaşlı yelek patik örmüşduygulandık görünce ağladım bu ara çok duygudaşım.. sağlık çalışanlarımızı sata 9 da alkışlıyoruz gözümden yaş aka aka eşim gülüyo ben ağlıyorum çok gururlanıyorum
Gayet olumlu şeyler yazılmış radyolog hakkında dkdks aklım karıştıBirde doktor aklımı karıştırdı. Perinatologa gideceğim biliyorsunuz. Ayrıntılı mevzusu açılınca Özgür derene gideceğimi söyledim. 900-1000 lira muayene ücreti vermeme gerek olmadığını istersem başka bir doktor önerebileceğini söyledi.
Kağıda yazarak verdi ki baktım doçent radyolog. Aklıma acaba aralarında anlaşmamı var diye geçmedi desem değil.
Yani profesör perinatolog nerede doçent radyolog nerede. Ki bu olaylara sadece ünvan olarak bakmayan biriyim ama bana garip geldi önermesi. Şimdi o doktoru bi araştıracağım bakalım hakkında neler yazılmış.
Araştır canım belli olmaz belki iyidir.Birde doktor aklımı karıştırdı. Perinatologa gideceğim biliyorsunuz. Ayrıntılı mevzusu açılınca Özgür derene gideceğimi söyledim. 900-1000 lira muayene ücreti vermeme gerek olmadığını istersem başka bir doktor önerebileceğini söyledi.
Kağıda yazarak verdi ki baktım doçent radyolog. Aklıma acaba aralarında anlaşmamı var diye geçmedi desem değil.
Yani profesör perinatolog nerede doçent radyolog nerede. Ki bu olaylara sadece ünvan olarak bakmayan biriyim ama bana garip geldi önermesi. Şimdi o doktoru bi araştıracağım bakalım hakkında neler yazılmış.
Ücreti ne kadar çok fark var mı?Gayet olumlu şeyler yazılmış radyolog hakkında dkdks aklım karıştı
350 TL radyologÜcreti ne kadar çok fark var mı?
Canım baya fiyat farkı varmış350 TL radyolog
Özgür derenin net olmasa da 950 nakit fiyatı diye biliyorum kuzum
Ben de hissedemiyorum canım sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın kızlar hareketlerini hissetmeye başladığınızı yazmışsınız çok sevindim. Ben hala hissettiğim şeyin kızımın hareketleri olup olmadığını anlayamıyorum
Çok zor süreçlerden geçiyoruz benim de 30 martta aşım 11 nisanda detayli usg var iptal olacak diye çok korkuyorumailemin yanına gidemiyorum ben izinliyim ama eşim çalışıyor orda onlara yardım edecek kimse yok ufff dert etmek için bir sürü şey var.... Çoğu zaman bebek iyi mi acaba diye endişeleniyorum vs vs. Bu arada Eskişehirden kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?