2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa şapşik yeminle şapşik bu oğlannn
Almış iki elini de yüzüne, kapatmış. Bir inatçı bir inatçı. Dürttük olmadı, öksürdüm olmadı yok çekmedi elini yüzünden. Bakmaya çalıştıkça daha da kapattı şapşikom
312 gram 22 cm bir nazlı tospik bir oğlanı ekteki dosyada bulabilirsiniz ama göremezsiniz çünkü saklanıyor;

Eklentiler

• 75E6909C-4C5A-4964-BFD1-F7D47D570AA2.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 68
Ee annesi merak ettirmek istiyor demek
Maşallah

Doktor probu koyduğu gibi pipi karşıladı bizi Onu yakaladıkta yüzü baya uğraşıp yandan görebildik sadece. Hatta onda da doktorumuz eşime benzetti (biraz bozuldum bu duruma)
Detaylı içinde ben az sonra arayacağım bakalım bana ne diyecekler..

Bende bozuluyorum oyle olunca
Valla cinsiyet icin gittigim zamanlarda aldim detaylinin randevusunu. Arasam belki iptal dicekler. Aramıcam

Birde doktor aklımı karıştırdı. Perinatologa gideceğim biliyorsunuz. Ayrıntılı mevzusu açılınca Özgür derene gideceğimi söyledim. 900-1000 lira muayene ücreti vermeme gerek olmadığını istersem başka bir doktor önerebileceğini söyledi.
Kağıda yazarak verdi ki baktım doçent radyolog. Aklıma acaba aralarında anlaşmamı var diye geçmedi desem değil.
Yani profesör perinatolog nerede doçent radyolog nerede. Ki bu olaylara sadece ünvan olarak bakmayan biriyim ama bana garip geldi önermesi. Şimdi o doktoru bi araştıracağım bakalım hakkında neler yazılmış.

Bende bozuluyorum oyle olunca
Valla cinsiyet icin gittigim zamanlarda aldim detaylinin randevusunu. Arasam belki iptal dicekler. Aramıcam
Ben daha randevu almamıştım özel klinik olduğu için. Bana bir hafta önceden randevu almamın yeterli olacağını demişlerdi. Ama durumlar pek iç açıcı değil, 22. Haftaya ayarlayacaktım ama sekreterine danışıp haftaya gireceğim sanırım. 20+4 olacağım.

Bununla gecmis olsun insallah tekrarı olmasin canimolcak böyle agrilar artik alisicaz bebek buyudukce
inşallh çok sağol canım
Geçmiş olsun canım
çok sağol canım
Canım sağlıkla devam edecek inşallah her şey içini ferah tut..Ara ara kasılmalardan dolayı ben de sertlik hissediyorum.Bol su tüketmeye çalış. Magnezyumun varsa kullan, bir de bol bol uzanarak dinlen.
inşallh dün akşamda sertleşti birden sonra düzeldi umarı her şey yolundadır,magnezyumda kullanıyorum teşekkğrler canım
Gecmis olsun canim. Kendini yormamaya bak guzelim.
çok sağol canımevin içinde oyun oynuyoruz bunara hep malum çocuklarla yapılacak en güzel şey biraz yoruluyorum haliyle
bende bende fanatik beşiktaşlıyım

Gayet olumlu şeyler yazılmış radyolog hakkında dkdks aklım karıştı

Araştır canım belli olmaz belki iyidir.
Ama seni az çok tanıdıysam fikrini değiştirmezsin

Günaydın kızlar hareketlerini hissetmeye başladığınızı yazmışsınız çok sevindim. Ben hala hissettiğim şeyin kızımın hareketleri olup olmadığını anlayamıyorum
Çok zor süreçlerden geçiyoruz benim de 30 martta aşım 11 nisanda detayli usg var iptal olacak diye çok korkuyorum ailemin yanına gidemiyorum ben izinliyim ama eşim çalışıyor orda onlara yardım edecek kimse yok ufff dert etmek için bir sürü şey var.... Çoğu zaman bebek iyi mi acaba diye endişeleniyorum vs vs. Bu arada Eskişehirden kimse yok mu?

Ben de hissedemiyorum canım sabırsızlıkla bekliyorum

Aramızda Eskişehir’den Nesliyyy var.

İlk sayfada annelerimizin bilgilerini görebilirsin.
Hatta istersen seni de ekleyelim ?

Bu arada bi ara önermiştim instagramda hesabinibilenanne sayfasını.
Bu sayfa sayesinde 2 no 208 adet canbebe bebek bezini 12,98 TL ye aldım.
Yani 13 TL günlük hayatta neye vermiyoruz ki. Bize yaramasa bile sık sık değiştiririz hiç olmadı ihtiyaç sahibi birine veririz.
Tabi kendim alıp buraya yazana kadar kod tükendi.
Banada mail gelmiş sanırım kargoya verildi benimki. Gelince de paylaşırım

Eklentiler

• E1F48D15-68A4-43F1-8E48-A7B3DFEB5F15.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…