2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben demir hapi kullaniyordum ama ani bir düşüş olmus 27 haftalik hamileyim kadin dogumcuma gostercem ama anlamadim neden ani düşüş oluyor

Aklımda bulunsun bu isimlerde devlete hiç gitmedim ama ihtiyaç olabilir belkide haklısın

Ya ben 7 haftalıkken sigarayı bıraktım ama kaç gündür rüyamdasigara içerken görüyorum kendimi eşimde içiyor çok zor durumdayım çok canım çekiyor napcam ben yaa

Evet hemşire hem sizi hem bebeği korumak için yapılıyor demişti bana , bi de en son ilkokulda mı ne olmuştum ben eğer yaptıkları o aşıysa hiç aşı olmadım ben yani

Detaylı ultrason süresi kaç dakika oluyor kızlar merak ettim

Ya ben 7 haftalıkken sigarayı bıraktım ama kaç gündür rüyamdasigara içerken görüyorum kendimi eşimde içiyor çok zor durumdayım çok canım çekiyor napcam ben yaa
Hiç içmedim ki nasıl oluyor bilemiyorum, ama canımın çekmesini geçirmek için eşin içerken yanında çok az durup içine çeksen sonra kaçsan yanından hemen ? Ya da dirayetli olup senin için dayanıyorum bebeğim diyeceksin

Benim hiç çekmiyor bende 15 aralıkta bıraktım keseyi görmüştük 5 haftalıktım.
Benim canımın çekmemesine rağmen ara ara rüyamda sigara içiyorum.
Hatta gerçek gibi. Diyorum ki rüyamda bi fırt çeksem birşey olmaz mesela.
Ya da arkadaş ortamında sigara içiyorum vs gibi görüyorum hep.
Şu saatten sonra sigara içmek akıl karı değil bence hamile olduğun için içmiyormuş kafasından çıkıp tamamen bıraktım ve artık sağlıklı bir birey olacağım diye bakarsan tamamen bırakman daha kolay olur. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben bir daha başlamam. Kafanda bitirmeye çalış o zaman canın çekmez bence.. He arada akıla geliyor ama sonra unutuyor insan o banada oluyor hala.

Inşallah canım yaa bi de ben annemde kalıyorum kedi muhabbetine annem eşim kardeşim sigara içiyorlar sanırım o yüzden canım çekiyor yoksa biliyorum bi kaç güne geçicek dayanmam gerek

Bende bırakanlardanım. Benimde eşim kullanıyor ve bu aralar sanırım stresten bendede bi can cekmesi oldu. Normalde doktorlar günde birkac taneye izin veriyorlar diye biliyorum. Strese girecek kadar canın çektiğinde 1 tane iç istersen. Bunu yapmayi bi kere denedim ve bebeğime kıyamadim. Onun yerine koydum kendimi doktor musade etse bile ne bileyim onun canı daha önemli dedim. Belki sende de öyle olur. ^_^

Dayanmaya calısıcam canim stres çok etkiliyor farkındayım umarım bu süreçleri atlatırız da o düşüncelere girmeyiz bi daha

Dayanmaya calısıcam canim stres çok etkiliyor farkındayım umarım bu süreçleri atlatırız da o düşüncelere girmeyiz bi daha

Geçer geçer.. 10 yıl kullandım ben o zıkkımı. Hiçte bırakmaya niyetim yoktu. Gel gör işte bi eşek sıpası çıktı ortaya.. sonuç bu

Inşallah canım yaa bi de ben annemde kalıyorum kedi muhabbetine annem eşim kardeşim sigara içiyorlar sanırım o yüzden canım çekiyor yoksa biliyorum bi kaç güne geçicek dayanmam gerek
Benimde çalıştığım yerde 2-3 kişi dışında herkes sigara içiyor baya yanımda sağımda solumda illa denk geliyor. Çoğu zaman tek oturuyorum uzakta. Sende rica et yanında veya sana koku gelebilecek seviyede içmesinler gizli içsinler Belki daha az düşer aklına böylece.

Geçer geçer.. 10 yıl kullandım ben o zıkkımı. Hiçte bırakmaya niyetim yoktu. Gel gör işte bi eşek sıpası çıktı ortaya.. sonuç bu
Bende maalesef 9 yıl içtim.
Bir daha başlamak niyetinde değilim çünkü iradem çok zayıf. Başka bir zaman aralığında bırakamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…