2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım baya fiyat farkı varmış
Bence iyice araştır zor karar
Radyolog olması beni tereddütte bıraktı ama yine de özgür derene gideceğim gibi duruyor.
Günaydın kızlarr
Bende 1 hafta kadar hissettim 2 gündür hiç hissetmiyorum böyle olan varmı aranızda acaba
17. Haftaya kadar yani ilk hissettiğim zamanlar benimde düzensizdi sonradan hergün hissetmeye başladım ve git gide güçleniyor canım çok normal ilk başlarda bazen hissedip bazen hissetmemek.

Ben varım canım :))

350 TL radyolog
Özgür derenin net olmasa da 950 nakit fiyatı diye biliyorum kuzum
Bende radyologdan randevu aldım onlarda iyi oluyor eğer bişey görürse zaten ozaman peeintologa yönlendirir bu arada fiyatı iyiymiş kim acaba ben ali ipek den randevu almıştım

Insallah sorunsuz gider geliriz ve guzel haberlerle döneriz ^_^

Tskler cnm bekleyelim bakalım

Aa canim cok iyi fiyata almissin. Boyle seyleri gordukce hepimiz paylaşalım

Günaydın kızlarr
Bende 1 hafta kadar hissettim 2 gündür hiç hissetmiyorum böyle olan varmı aranızda acaba
1hafta değilde 3gün emin olamadım dün sabah bariz hissettim tekrar hatta akşam uzanınca elma yerkende hissettimAraştırdığıma göre bu haftalarda böyle arada hissetmek normalmiş canım en yakın zamanda hissedersin

Ay cnm inş artık tamamen hissederiz

Turgay şener e onu tavsiye ettiler
Doktorumda murat şenol
Sen kime gideceksin? :)
Ya ben iki farkli hastaneye gidiyorum. Bazen devlet (tahlil vs icin) bazende acil durumlarda özel.(Belki devlette doğururum bilmiyorum onun icinde devlette doktorun olmaliymis)
Devlette Mustafa koçar benim doktor.
Detaylı için Alper Yurdasiper'e gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…