- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben şok
Ne güzel uydurdum bebe diye ayak parmaklarını da seçtim de
kolları nerde diyorum![]()
Ena bende snn dedin gibi gordum diyorum gozu acik olmaz bebegin bununki niye acik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şok
Ne güzel uydurdum bebe diye ayak parmaklarını da seçtim de
kolları nerde diyorum![]()
Normalde sirttan gecen ana damarlara baski olmsin diye sol diyorlar ama bu inanisin aksine istediginiz gibi yatin, zatrn bebek rahat etmezse yeterli kan akisi olmazsa en derin uykuda dahi olsaniz sekil degistirirsiniz, nefesiniz kesilerek rahatsiz bi halde uyanirsiniz diyolar. Bence de oyle, nasil rahat hissediliyorsa yatilabilir. Ozellikle sola yatmiyorum ama solda uyaniyorum cogunluklaDemek bebek oyle rahat ediyor.
Ben de çok benimsedim. Herkese söyledim kız diyeYa benimsedim kizimi daha simdidenbugun kiz arkadaslarla bi yere gidicektik grupta konusurken hastaneden cikinca yazdim bende kizimla geliyorum diye
![]()
Deme yaYok karında nasıl hareketlilerse doguncada aynı devam ediyorlar valla tecrübeyle sabit![]()
Yok karında nasıl hareketlilerse doguncada aynı devam ediyorlar valla tecrübeyle sabit![]()
Ama artık açmalıydı annesi - babası çok merak ettiBu sözünü bugun yedirdi sanaal anne der gibi acti bacaklari
![]()
Ben de onun videolariyla sakinledim
Buradaki doktorlarim hicbiri ilac vermedi bana tamam biliyirum ilac cok sey yapmaz ama insan yinede bisey yaptim demek ister ,ilk bebegimde progesteron ictim ama kalbi durdu ,oglumda kullandim saglikla dogdu ,bunda sadece 28tane dufaston kullana bildim o da 3aylik olmustu bile
O videoda da diyor bebek duserse duser ilac falan tutamaz sadece tabiki yardimci olur ama sadece ilac icin tutundu olmuyor ,ondan sonra bosverdim herhalde vermiyorlar bisey biliyorlar dedim cok sukur o kadar kanamamla tutundu kizim insallah sagliklada kucagimiza aliriz♥
Yazınızı okuyunca bir gülümsedim çok tatlı yazmıssınızBenim bebisim de burda. Erkege benziyor ama %100 fiyemem daha kucuk dedi kadin 10 gun once. Burda alt kismi gorunmuyor ama yuzu gorunuyor. Agzini acip amniyon sivisi yutuyor. Burnu azcik buyuk gibi, babasina benziyor sanirimO kadar da benim burnumu alir insallah diye dua etmistim
![]()
Benim bebisim de burda. Erkege benziyor ama %100 fiyemem daha kucuk dedi kadin 10 gun once. Burda alt kismi gorunmuyor ama yuzu gorunuyor. Agzini acip amniyon sivisi yutuyor. Burnu azcik buyuk gibi, babasina benziyor sanirimO kadar da benim burnumu alir insallah diye dua etmistim
![]()
Degismez ya belli pipili bu![]()
Zeynepcim diğer pipileri görünce bu hiç pipi gibi gelmiyorAma seninkinin açıdan da kaynaklı olabilir , anlık actığı bir açıklıktı.
Benide yorumla abla herkse atcm fotosunu cocun resim alamadim bacaklari kapadigi uc hafta onceki hali![]()
Yazınızı okuyunca bir gülümsedim çok tatlı yazmıssınız
Bacak arası fotonuz var mı bakalım bizde![]()
Ya benimsedim kizimi daha simdidenbugun kiz arkadaslarla bi yere gidicektik grupta konusurken hastaneden cikinca yazdim bende kizimla geliyorum diye
![]()
Ama artık açmalıydı annesi - babası çok merak etti
Canım kızım![]()
Sanki gördüm gibi. Beyaz parlaklık şeklinde gördüğüm oysaHahah esimin ve esimin annesinin burnu kemikli ve buyuk. Benimki minik. Her seyi sana ceksin ama su burnu bana ceksin diye dalga geciyodum onunla.Fotografi yok ki o sekilde. Keske olsa. Burda cinsiyetin uzerine dusmuyolar. Erken daha kucuk daha diyolar. Bi arkadasim Turkiye'de cinsiyetini ogrenmis, burda 2 ay sonra soylemisler ☺ ben bu sefer israr ettim 8 gun onceydi tam. Artik goruluyor olmasi gerek dedim. Neye baktihini bile anlamadim. Poposundan mi bakti, nasil gorduyse gosterip bak erkege benziyor dedi.
Eki Görüntüle 2598312
. Eki Görüntüle 2598313
Sonra biraz zaman gecti. Bebek bize donukken ve hareket ederken onunde pipisi sallandi gibi geldi. O an bence erkek dedim, esim de ayni anda bence de erkek dedi. Kadin da evet erkege benziyor dedi. Videoda anlasiliyor ama capsini alinca belli olmadi
O rahatlatici meleklerde olmasa vay halimizeSavaşçı senin prenses ya senin bide sıkıntı istedin an doktora gidip icini rahatlama olayın yok biz azcik agriya direk doktordayizaynen aslinda rahat olmak lazim rabbim ona yicek lokma verdiyse her turlu tutunur genel anlamda rahatim ama ara ara sacma sapan seylere takiliyrm
bi saat sonra felan geciyor rahatlatıcı meleklerim var bide
![]()