- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun boy yok ama alan almış bi kere
Yani herkeste oluyor mu bilmiyorum benim kistlerimde var doktor etkileyebileceğini söylemişti ama her doktorun görüşü farklı tabi önemli olan bebeğin pozisyonu bizimki biraz değişik duruyordu olmadı yani yoksa 6 cmle bile doğurturum demisti doktor bana demekki engel degil ben kimseyi etkilemek istemem o an birden gelişiyor herşey belkide 1 2 saate doğurursunuz siz inşaallah kolay olurRahim kalp olunca zor mu oluyormuş? Benim de öyle![]()
Canım sen bilirsin ama sırf cinsiyet içinde ultrasona girmeye gerek yok bence. Hiç olmadı bir hafta daha sık dişini öyle git..Ben dun cinsiyeti kordondan dolayi kesinlestiremememistik. Acaba bugun baska doktora gitsem gozukur mu. Yoksa acele mi ediyorum. Sanirim kafaya bunu taktim.![]()
163 gr 16 cm bir oğluşla geldik
Şuan için sağlıklı gözüküyoruz
Haftamızla uyumluyuz![]()
allah allah
balık yemek tabiki iyidir de
ben de haftada bir bazen 2 haftada bir yiyebiliyorum açıkçası
sevmiyorum da çok zaten
sağlık ocağına git canım 1-2 hafta sonra
tetanoz aşısı
hangi şehirdeydin, özel hastaneye mi gidiyorsun?
Evet gidersem cinsiyet icin gitmis olucam. Ama artik ogreneyim de diyordum. Cok kararsiz kaldim.Canım sen bilirsin ama sırf cinsiyet içinde ultrasona girmeye gerek yok bence. Hiç olmadı bir hafta daha sık dişini öyle git..
Iste sorun burda basliyi. Ben Turkiye'de degilim. Tetanoz asisini da ilk kez sizden duyuyorum. Sorucam doktora. Ben civa oranibyuksek baliklar diye cok arastirma yaptim. Oyle guvenip diledigimce balik yiyemiyorum. Direkt omega 3 takviyesi olsun diye istiyorum.
Sağol kuzum kesin pipili evetOh masallah kuzuya kesinlesti pipili demekgozun aydin kuzum ❤
Ne demişti ki sana canım Tahmin olarak ?Evet gidersem cinsiyet icin gitmis olucam. Ama artik ogreneyim de diyordum. Cok kararsiz kaldim.
Bende tutmadıBen yüzük testini yapmıştımdogru cıktı
Yaa bende de ilki erkek ikinci kız üçüncüde kız gibi gösteriyordu bende de tutmadıBende tutmadı![]()
Maşallah canım çok sevindim senin adına,oğluş kesinleşti demek gözünaydınBu arada plasenta konumum posterior imiş tahmin ettiğim gibi
Biraz olması gerekenden aşağıda lakin yerleşimi iyi dedi. Tospiğim plasentaya doğru yüzüstü kapaklanmış. Anlaşılan yüz göstermeyecek.Nazlı olacak.
Bacak arasına bile zor baktık. Bacakları açık olmasına rağmen.
Ayrıntılı ultrason için Ankara’da doktor önereceğim sana geçmiş öykünden ötürü dedi, bir sonraki kontrolde konuşuruz dedi o yüzden ben şimdiden bahsetmedim doktor bulduğumdan. Vakti gelince konuşuruz dedim bende.
Mide, kalp, beyin, omurga, su ve plasentayı inceledik. Diyafram hattı olduğunu düşündüğü yeri gösterdi. İdrar torbası biraz doluymuşMinik ayaklarımızı gördük
Ayy çok mutluyum![]()
Teşekkür ederim canımmMaşallah canım çok sevindim senin adına,oğluş kesinleşti demek gözünaydın![]()
Erkek demisti. Parlak cikinti varmis. Ama kordon da o taraflarda toplanmis. Kesin demicem dedi. Bu haftada kesinlesir yaziyor internette. Ben de sanirim o yuzden kafayi taktim, neden kesin gozukemiyor diye.Sağol kuzum kesin pipili evet
Ne demişti ki sana canım Tahmin olarak ?
Aa ne guzel ordan haberim yoktu bak :) Gelirim insallah görüşürüz canim boyle dedigin iyi oldu metrobusle gelirim o zaman orda bulusuruz bebelerimize alisveris yaparizaynen canım
olsun gelince inşallah görüşürüz
cennetin sonunda karşıya geçince e5 in kenarına kocaman e bebek açıldı, floryanın girişine
oradan alışveriş yaparız![]()
Ayy maşallah benim daha gitmeme 11 gün var bide ben göreydim tosbiğimi tatlım bulduğun doktor kim acaba bende ankaradayım lazım olur belkiBu arada plasenta konumum posterior imiş tahmin ettiğim gibi
Biraz olması gerekenden aşağıda lakin yerleşimi iyi dedi. Tospiğim plasentaya doğru yüzüstü kapaklanmış. Anlaşılan yüz göstermeyecek.Nazlı olacak.
Bacak arasına bile zor baktık. Bacakları açık olmasına rağmen.
Ayrıntılı ultrason için Ankara’da doktor önereceğim sana geçmiş öykünden ötürü dedi, bir sonraki kontrolde konuşuruz dedi o yüzden ben şimdiden bahsetmedim doktor bulduğumdan. Vakti gelince konuşuruz dedim bende.
Mide, kalp, beyin, omurga, su ve plasentayı inceledik. Diyafram hattı olduğunu düşündüğü yeri gösterdi. İdrar torbası biraz doluymuşMinik ayaklarımızı gördük
Ayy çok mutluyum![]()
Oyy geçmez şimdi günlerAyy maşallah benim daha gitmeme 11 gün var bide ben göreydim tosbiğimi tatlım bulduğun doktor kim acaba bende ankaradayım lazım olur belki