• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben dun cinsiyeti kordondan dolayi kesinlestiremememistik. Acaba bugun baska doktora gitsem gozukur mu. Yoksa acele mi ediyorum. Sanirim kafaya bunu taktim. :(

Bu arada plasenta konumum posterior imiş tahmin ettiğim gibi 😊
Biraz olması gerekenden aşağıda lakin yerleşimi iyi dedi. Tospiğim plasentaya doğru yüzüstü kapaklanmış. Anlaşılan yüz göstermeyecek.😅 Nazlı olacak.
Bacak arasına bile zor baktık. Bacakları açık olmasına rağmen.
Ayrıntılı ultrason için Ankara’da doktor önereceğim sana geçmiş öykünden ötürü dedi, bir sonraki kontrolde konuşuruz dedi o yüzden ben şimdiden bahsetmedim doktor bulduğumdan. Vakti gelince konuşuruz dedim bende.
Mide, kalp, beyin, omurga, su ve plasentayı inceledik. Diyafram hattı olduğunu düşündüğü yeri gösterdi. İdrar torbası biraz doluymuş😌Minik ayaklarımızı gördük😍😍
Ayy çok mutluyum😂😂

Eklentiler

• 8F5AD8FA-74CE-48A3-8769-140BA71F94FD.webp
    8F5AD8FA-74CE-48A3-8769-140BA71F94FD.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 35
Rahim kalp olunca zor mu oluyormuş? Benim de öyle :110:
Yani herkeste oluyor mu bilmiyorum benim kistlerimde var doktor etkileyebileceğini söylemişti ama her doktorun görüşü farklı tabi önemli olan bebeğin pozisyonu bizimki biraz değişik duruyordu olmadı yani yoksa 6 cmle bile doğurturum demisti doktor bana demekki engel degil ben kimseyi etkilemek istemem o an birden gelişiyor herşey belkide 1 2 saate doğurursunuz siz inşaallah kolay olur 😊

Ben dun cinsiyeti kordondan dolayi kesinlestiremememistik. Acaba bugun baska doktora gitsem gozukur mu. Yoksa acele mi ediyorum. Sanirim kafaya bunu taktim. :KK43:
Canım sen bilirsin ama sırf cinsiyet içinde ultrasona girmeye gerek yok bence. Hiç olmadı bir hafta daha sık dişini öyle git..

allah allah
balık yemek tabiki iyidir de
ben de haftada bir bazen 2 haftada bir yiyebiliyorum açıkçası
sevmiyorum da çok zaten
sağlık ocağına git canım 1-2 hafta sonra
tetanoz aşısı
hangi şehirdeydin, özel hastaneye mi gidiyorsun?

Iste sorun burda basliyi. Ben Turkiye'de degilim. Tetanoz asisini da ilk kez sizden duyuyorum. Sorucam doktora. Ben civa oranibyuksek baliklar diye cok arastirma yaptim. Oyle guvenip diledigimce balik yiyemiyorum. Direkt omega 3 takviyesi olsun diye istiyorum.

Iste sorun burda basliyi. Ben Turkiye'de degilim. Tetanoz asisini da ilk kez sizden duyuyorum. Sorucam doktora. Ben civa oranibyuksek baliklar diye cok arastirma yaptim. Oyle guvenip diledigimce balik yiyemiyorum. Direkt omega 3 takviyesi olsun diye istiyorum.

Yurtdışında bazı ülkeler yapmıyor bu aşıları. Birde onlarda takviyeler minimum oluyor. Takip ettigim kadariyla okuduklarim genel oyle. Arkadasa sordum o da sadece 3 vitamin icerek takviye baska bisi yok dedi. Ben omega iceren multivitamin kullaniyorum ama doktor normalde önermiyorum bu tür ama sen diğerini içemiyorum dediğin için kullanabilirsin dedi.

Benim yüzük 3 kız gösteriyordu. Yıllar önce bir arkadasım bakmıştı. Hamileliklerimde hiç bakmadım..
Ama evlilik tutturmuştu. 26 da evlenceksin çıkmıştı öyle oldu.

Biraz olması gerekenden aşağıda lakin yerleşimi iyi dedi. Tospiğim plasentaya doğru yüzüstü kapaklanmış. Anlaşılan yüz göstermeyecek.😅 Nazlı olacak.
Ayrıntılı ultrason için Ankara’da doktor önereceğim sana geçmiş öykünden ötürü dedi, bir sonraki kontrolde konuşuruz dedi o yüzden ben şimdiden bahsetmedim doktor bulduğumdan. Vakti gelince konuşuruz dedim bende.
Mide, kalp, beyin, omurga, su ve plasentayı inceledik. Diyafram hattı olduğunu düşündüğü yeri gösterdi. İdrar torbası biraz doluymuş😌Minik ayaklarımızı gördük😍😍
Ayy çok mutluyum😂😂
Maşallah canım çok sevindim senin adına,oğluş kesinleşti demek gözünaydın🥰

Merhaba kızlar, karnım kasılıyor iş yerindeyim bayağı rahatsız ediyor.. hareket mi ediyor ne yapıyor anlamadım 16artı 1 bugün.. normal mi bu bi yandan hoşuma gidiyor da sorayım dedim

Sağol kuzum kesin pipili evet 😅🧿

Ne demişti ki sana canım Tahmin olarak ?
Erkek demisti. Parlak cikinti varmis. Ama kordon da o taraflarda toplanmis. Kesin demicem dedi. Bu haftada kesinlesir yaziyor internette. Ben de sanirim o yuzden kafayi taktim, neden kesin gozukemiyor diye.

aynen canım
olsun gelince inşallah görüşürüz
cennetin sonunda karşıya geçince e5 in kenarına kocaman e bebek açıldı, floryanın girişine
oradan alışveriş yaparız :KK70:
Aa ne guzel ordan haberim yoktu bak :) Gelirim insallah görüşürüz canim boyle dedigin iyi oldu metrobusle gelirim o zaman orda bulusuruz bebelerimize alisveris yapariz ❤️ Arasla gelirim ben sonrada bi yerde otururuz yapalim vallahi 💕

Ayy çok mutluyum😂😂
Ayy maşallah benim daha gitmeme 11 gün var bide ben göreydim tosbiğimi tatlım bulduğun doktor kim acaba bende ankaradayım lazım olur belki

Ayy maşallah benim daha gitmeme 11 gün var bide ben göreydim tosbiğimi tatlım bulduğun doktor kim acaba bende ankaradayım lazım olur belki
Oyy geçmez şimdi günler 🤩
Ankara’da Özgür Deren’e gideceğim ben canım. Özgür Özyüncü içinde iyi diyorlar.

Back
X