Bende olmuştum ilk aylarda doktorum ılık suya oturmamı söylemişti 10-15 dakika günlük fitil ve krem vermişti uzun süre çektim şuan hala kabızlık yaşıyorum doktorum hamileliğin boyunca yaşıcaksın demişti geçmiş olsun canım suya oturmak iyi geliyorİlk hamileliğimde oldu, sonra da devam etti
Sıvı sabun kullanma canımCanım bende 1-2 aydır var nerdeyse. Hiç elimde böyle şeyler çıkmazdı. Benim de alerjik astımım var. İşaret parmağımla orta parmağımın arasında kalan kısım var ya orası kaşındı çok fena cildim kurudu sandım. Sonra baktım kabarcıklar çıkıyo. Daha çok kaşındırdı. Doktorum bi krem adı söyledi onu kullanıyorum şu an iyi ama bazen elim suda kalınca ya da bilmiyorum neden ama arada kaşınıyo yani tam geçmiyor.
Çok şükür iyiyim canımGünaydın tatlış annemaşallah pek bi enerjiksiniz
Günün güzel geçsin inşallah
Nasıl gidiyor neler yapıyosun
Decavit'in içinde magnezyum var ben ayrıca içmiyorum canım. Çok sekerliyse tablet alabilirsin bitince.Günaydın
Magnezyum kullanmaya başlayanlar sizinki de böyle çok mu şekerli ?
Yani bunu ilaç niyetine içiyoruz sonuçta içine niye bu kadar tatlandırıcı koyarlar anlamadım bildiğiniz şerbet içiyorum ya hemen bitse de başka marka filan alsam hepsi böyle değildir inşallah.
Günaydın canım, bizimki hareket etse de esim henüz hissedemiyorgunaydn kizlar. bu bebek hep babasi yokken kipirdiyor yaaa adam bikere bile hssedemedi
Güzel ve kullanışlı görünüyor, e bebek'teki yorumları da oku mutlaka.günaydın arkadaşlar bu ana kucağı hakkında ne. Düşünüyorsunuz
Umarım güzel bir hafta geçirrsiniz
Canım bende 1-2 aydır var nerdeyse. Hiç elimde böyle şeyler çıkmazdı. Benim de alerjik astımım var. İşaret parmağımla orta parmağımın arasında kalan kısım var ya orası kaşındı çok fena cildim kurudu sandım. Sonra baktım kabarcıklar çıkıyo. Daha çok kaşındırdı. Doktorum bi krem adı söyledi onu kullanıyorum şu an iyi ama bazen elim suda kalınca ya da bilmiyorum neden ama arada kaşınıyo yani tam geçmiyor.
Bende düşünüyorum ama kararsızım böyle anakucağı mı hamak mı alsam. İlk kızımda almamıştım çok kucakçı bir bebektigünaydın arkadaşlar bu ana kucağı hakkında ne. Düşünüyorsunuz
Umarım güzel bir hafta geçirrsiniz
E bebekte bunda kampanya var bu ürün civilde 299 tl e bebekte 260 tl bu akşam gidip alıcam bak bak kafam karıştı vallaGüzel ve kullanışlı görünüyor, e bebek'teki yorumları da oku mutlaka.
Yeşil akıntı enfeksiyon olabilir canım doktoruna konuş istersenAra ara yeşil akıntı geliyor bu şekil de olan varmı kızlar aranızda enfeksiyon için ilaç kullanmıştım tahlilde temiz çıktı son iki üç gündür geliyor
Bende kızımda almamıştım aynen tek çocuktu ve çok kucakçıydı şimdi 2 tane olunca mecbur alıcam hamak hiç kullanmadım bilemedim o yüzden☹Bende düşünüyorum ama kararsızım böyle anakucağı mı hamak mı alsam. İlk kızımda almamıştım çok kucakçı bir bebektiama başka çocuk yoktu o zaman bol bol kucaklıyordum. Şimdi alsam biraz daha rahat ederim diyorum ama hangisini alsam hamak mı anakucağı mı kararsızım. Kullananlar varsa fikir olur bize de
benim de öyle kıpır kıpır oynuyor gel dokun diyorum duruyor :) 1 kere hissedebildi çook güzel bir duygu umarım sizde yaşarsınız en kısa zmanda canım:)gunaydn kizlar. bu bebek hep babasi yokken kipirdiyor yaaa adam bikere bile hssedemedi
Decavit'in içinde magnezyum var ben ayrıca içmiyorum canım. Çok sekerliyse tablet alabilirsin bitince.
Ben şekerli olmasın diye tablet istedim.
Canım benim oldu doktoruma dedim bi fitil yazdı 3 gün kullandım geçti gitti. Mutlaka doktoruna bildir durumuAra ara yeşil akıntı geliyor bu şekil de olan varmı kızlar aranızda enfeksiyon için ilaç kullanmıştım tahlilde temiz çıktı son iki üç gündür geliyor
O mu yapıyo diyosun canım?Sıvı sabun kullanma canım
Aynen öyle canım artık net tekme yiyoruz. Eşim en son seyirme halindeyken elini koyup hissetmişdi. Kaç gündür diyorum baya tekme atıyor,, bi kere elini koydum öyle tekme attı ki hemen elini çekti şok oldu. Bu baya tekme atıyor dediÇok şükür iyiyim canımPerşembe günü bebeği 4 boyutluda gordugumden beri içim içime sığmıyor. Fotoğraf kağıdına basıp verdi doktor,buzdolabına astım gelip gectikce sırıtarak bakıyorum
Artık hareketleri de balık gibi hareket etmekten çok, tekmelemeye dönüştü
Sen ve oğluşun nasılsınız bakalım
Ben zaten fısfıs kullanmıyorum normalde de canım. Nefes darlığım oldu geçenlerde. Dayandım bi şekil.Aynen benim de 2 aydır böyle, güneş görünce artıyor evden çıkmayınca sönüyor. Hangi kremi söyledi doktorun? Ben gidip de soramadım henüz göğüs hastalıklarına gitmek istiyorum aslında geceleri bazen nefes darlığı da yaşıyorum fısfıslar da kortizonlu hiçbiri kullanmaya uygun değil
Meraba hayrlı olsun sevindm detaylının iyi geçmesine. Yanılmıyorsam antalyadasnz. Hangi doktora gittiniz detaylı için ve ne kadar ödeme yaptınız?Selam kızlar dün gittik detaylı usg yapıldı çok şükür herşey yolunda. 350 gr bir yakışıklı bırakıyorum şuraya aliriz maşallah
Çok güzel duygular rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah.
Ilk önce yine pipiyi gösterdi benim kidoğunca edep dersi vericem
Hareketli kıpır kıpır dedi evet dedim maşallah durmuyor
Ilk dogum benim erken olduğu için şimdi tedbirli gidiyoruz haftalık iğneye devam vitaminler de devam
Inşallah sağlıcakla kavuşalım müminlerimize vaktiyle... ☺
Bu arada iyi bir perinatolog gittim detaylı için. Sağa sola yatma konusunu sordum bende. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Bebek sıkışmaz merak etme dedi sen rahat edersen oda rahat eder dediEki Görüntüle 2668011
Canım bende alerjik biriyim ve aynen dediğim gibi işaret parmağımda özellikle kaşınmalar oldu ve kırmızı benekler oluştu doktorum sıvı sabunu bıraktırdı normal sabun kullanınca birkaç güne düzeldi:)O mu yapıyo diyosun canım?Ben normal sabun kullanmıyorum ki daha çok sıvı sabun kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?