2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
günaydın arkadaşlar bu ana kucağı hakkında ne. Düşünüyorsunuz
Umarım güzel bir hafta geçirrsiniz

Eklentiler

• 5712542B-62FF-4DC1-9272-75F5CADF94F5.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 42
İlk hamileliğimde oldu, sonra da devam etti
Bende olmuştum ilk aylarda doktorum ılık suya oturmamı söylemişti 10-15 dakika günlük fitil ve krem vermişti uzun süre çektim şuan hala kabızlık yaşıyorum doktorum hamileliğin boyunca yaşıcaksın demişti geçmiş olsun canım suya oturmak iyi geliyor

Ara ara yeşil akıntı geliyor bu şekil de olan varmı kızlar aranızda enfeksiyon için ilaç kullanmıştım tahlilde temiz çıktı son iki üç gündür geliyor

Sıvı sabun kullanma canım

Günaydın tatlış anne maşallah pek bi enerjiksiniz
Günün güzel geçsin inşallah
Nasıl gidiyor neler yapıyosun
Çok şükür iyiyim canım Perşembe günü bebeği 4 boyutluda gordugumden beri içim içime sığmıyor. Fotoğraf kağıdına basıp verdi doktor,buzdolabına astım gelip gectikce sırıtarak bakıyorum
Artık hareketleri de balık gibi hareket etmekten çok, tekmelemeye dönüştü

Sen ve oğluşun nasılsınız bakalım

Decavit'in içinde magnezyum var ben ayrıca içmiyorum canım. Çok sekerliyse tablet alabilirsin bitince.
gunaydn kizlar. bu bebek hep babasi yokken kipirdiyor yaaa adam bikere bile hssedemedi
Günaydın canım, bizimki hareket etse de esim henüz hissedemiyor

Aynen benim de 2 aydır böyle, güneş görünce artıyor evden çıkmayınca sönüyor. Hangi kremi söyledi doktorun? Ben gidip de soramadım henüz göğüs hastalıklarına gitmek istiyorum aslında geceleri bazen nefes darlığı da yaşıyorum fısfıslar da kortizonlu hiçbiri kullanmaya uygun değil

günaydın arkadaşlar bu ana kucağı hakkında ne. Düşünüyorsunuz
Umarım güzel bir hafta geçirrsiniz
Bende düşünüyorum ama kararsızım böyle anakucağı mı hamak mı alsam. İlk kızımda almamıştım çok kucakçı bir bebekti ama başka çocuk yoktu o zaman bol bol kucaklıyordum. Şimdi alsam biraz daha rahat ederim diyorum ama hangisini alsam hamak mı anakucağı mı kararsızım. Kullananlar varsa fikir olur bize de

Bende kızımda almamıştım aynen tek çocuktu ve çok kucakçıydı şimdi 2 tane olunca mecbur alıcam hamak hiç kullanmadım bilemedim o yüzden☹

Ara ara yeşil akıntı geliyor bu şekil de olan varmı kızlar aranızda enfeksiyon için ilaç kullanmıştım tahlilde temiz çıktı son iki üç gündür geliyor
Canım benim oldu doktoruma dedim bi fitil yazdı 3 gün kullandım geçti gitti. Mutlaka doktoruna bildir durumu

Aynen öyle canım artık net tekme yiyoruz. Eşim en son seyirme halindeyken elini koyup hissetmişdi. Kaç gündür diyorum baya tekme atıyor,, bi kere elini koydum öyle tekme attı ki hemen elini çekti şok oldu. Bu baya tekme atıyor dedi
Yaa ben 4 boyutlu görmedim minnoşumu. En son hiç normal ultrasonda da doğru dürüst görmedim ki. Fotoda iyi çıkmadı. Özledim keratayı

Ben zaten fısfıs kullanmıyorum normalde de canım. Nefes darlığım oldu geçenlerde. Dayandım bi şekil.
Kremim bu flucinar
http://de.primalinstinctpheromone.com/flucinar-maz_default.htm
Ama doktorun muhtemelen başka krem diycektir sana. Benim doktorum daha çok Rusya mahsulü olanları söylüyor onlar iyi diye.
Bebek pişik falan olunca da onu kullanabiliyoruz yani zararsız bişey.
Evet doktorum güneş temasından kaçın dedi o daha fazla yapıyor kaşıntıyı dedi

Meraba hayrlı olsun sevindm detaylının iyi geçmesine. Yanılmıyorsam antalyadasnz. Hangi doktora gittiniz detaylı için ve ne kadar ödeme yaptınız?

O mu yapıyo diyosun canım? Ben normal sabun kullanmıyorum ki daha çok sıvı sabun kullanıyorum
Canım bende alerjik biriyim ve aynen dediğim gibi işaret parmağımda özellikle kaşınmalar oldu ve kırmızı benekler oluştu doktorum sıvı sabunu bıraktırdı normal sabun kullanınca birkaç güne düzeldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…