2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar ayaktayken dolasirken bebek hareketlerini hissetmemek normal demi. bu soruyu birkere dahami sordum acaba emin deglm ama
Canım kişiden kişiye degişiyor sanırım ben ayaktayken hissediyorum ama normalden daha hafif hissediliyor uzanırken falan daha net oluyor hissedilmesi ama mesela benimki dik oturduğumda da hissediliyor bazen çok sert tekme attıgında falan sanki 8 aylık gibi karnımı baya sarsıyor benimki

Günaydın kızlar ,
ayaktayken bende çok fazla hissetmiyorum oturunca özellikle yatınca daha net hissediyorum ,
sertleşme bende de oluyor bazen bebişim duruş pozisyonunu değiştiriyor diye düşünmüştüm

ya bayramda cok kosturmaca gecti. bebek hareketlerni pek hssetmedm korkuyor.

Canım dinlenince geçiyorsa benim gibi hafifindendir sende de. Çok şükür hep böyle hafif olsun hiç artmasın.
Bu aralar dinlen tam taşınıp yerleştiyseniz canım
He Valla ya bende çok özledim yüzüstü yatmayı

kizlar ayaktayken dolasirken bebek hareketlerini hissetmemek normal demi. bu soruyu birkere dahami sordum acaba emin deglm ama
Normal tabi. Ben çok yorulduğumda ayakta da hissediyorum. Ama normal günlerde hep yatınca hissediyorum canım

Perşembe günü kontrolüm var o zaman söyleyecem inşaAllah dua edin bana böbrek ağrılarımda iyice arttı
İdrar yolu enfeksiyonun varmıydı ki canım? Az kalmış perşembeye. Kendini yormamaya dikkat et. Yat gerekmedikçe kalkma. Strese de sokma kendini inşallah iyi olacak canım benim. İyi düşün dualarımız seninle

ya bayramda cok kosturmaca gecti. bebek hareketlerni pek hssetmedm korkuyor.
Ya o bende de oldu ben yorulunca sanki o da yorgun oluyor hareketleri falan sakinleşti bu ara ben dinlenince o da hareket etmeye başlıyor geçen araba yolculuğu yaptık gece geldik hiç hareket etmedi bende baya korktum denize girdim ondan bişey mi oldu falan dedim ama dün bütün gün dinlenince hareket etmeye başladı akşama dogru

aman ya iyi olsunlarda. ne buyuk stres. doktorda bu sefer randevu arasini okadr uzun sure tuttu ki. en son 5 temmuzdami ne gttim. bir sonraki randevum 14 agustos sonrasu. ara okadr uzun olunca da korkuyorm

Benimde ayrıntılı 10'unda pazartesi günü çok heyecanlıyım İnşallah herşey yolundadır diye dua ediyorum

Gözün aydın:) benim de bugün ayrıntılı var. Önde olduğu için şeker testi istedi mi cnm senden ?

Gözün aydın:) benim de bugün ayrıntılı var. Önde olduğu için şeker testi istedi mi cnm senden ?
Istemedi canim. Boyu da uzunmuş normal dedi kilosuna da. Hatta seker testi hakkında konuştuk biraz. Ben yaptırmıyorum dedi. açlık ve tokluk bakarız 24.haftada dedi. Aksine ben de şeker yüklemesi istiyordum bilmiyorum nasil yapcaz

Bu arada ben 32.haftadan sonra çalışabilir alıp işe devam etmeyi düşünüyordum. Ama doktorum önermedi. Tehlikeli su süreçte çalışman dedi. Ben verme taraftari degilim dedi. Ben de dogum iznine ayrılmak istiyorum aslinda ama dogum sonrasi sıkıntı olur diye korkuyorum . Napsam bilemedim

Doğum iznınden sonra calısmaya devam edecekmısın?
ben 32.haftayı ıple cekıyorum resmen sıkıldım artık ,

Günaydın kızlar bende bugün 24 haftamı aldım hastane müdürümüz 32 de tekrar durum bildiren rapor veriyorsun dedi öyle 32 de gelip çalışayım aktarım yapayım rapor alayım yok dedi bende zaten öyle düşünüyorum bayram haberlerini gördüm tv de 24 de çalışacak durumda değilsem 32 de de çalışamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…