Günaydın kızlar bende bugün 24 haftamı aldım hastane müdürümüz 32 de tekrar durum bildiren rapor veriyorsun dedi öyle 32 de gelip çalışayım aktarım yapayım rapor alayım yok dedi bende zaten öyle düşünüyorum bayram haberlerini gördüm tv de 24 de çalışacak durumda değilsem 32 de de çalışamam
24 32arasi izne cikacagim. 32den sonra çalışırım doğum sonrasina aktarırım diyordum. Ama doktorum riskli çalışman Covid döneminde diyor. Sanirim 24ten sonra çalışmayacağım hiç..ama doğum sonrasina izin kalmıyor
24 32arasi izne cikacagim. 32den sonra çalışırım doğum sonrasina aktarırım diyordum. Ama doktorum riskli çalışman Covid döneminde diyor. Sanirim 24ten sonra çalışmayacağım hiç..ama doğum sonrasina izin kalmıyor
Evet kamudayım ben. Allah kolaylik versin size de. Çalışmak bir dert çalışmamak bir dert. Çalışırsam virus korkutuyor. Çalışmazsam dogum sonrasi bebekten erken ayrilmak zorunda kalacagim
aman ya iyi olsunlarda. ne buyuk stres. doktorda bu sefer randevu arasini okadr uzun sure tuttu ki. en son 5 temmuzdami ne gttim. bir sonraki randevum 14 agustos sonrasu. ara okadr uzun olunca da korkuyorm
Haklısın canım insan korkuyor arayı keşke açmasaydı o kadar benim yarın detaylı ultrason için randevum var normalde 2 hafta önce gittim o zaman randevuyu verdiler sıra yokmuş detaylı da doktor bana hemen yaptır bebek 21 haftaya yaklaşmış burada 21 haftadan sonra yapılmıyor detaylı demişti şimdi benim 23 hafta oldu bakalım yapıcaklar mı bende onu düşünüyorum yapmazlarsa sıkıntı
Günaydın kızlar bende bugün 24 haftamı aldım hastane müdürümüz 32 de tekrar durum bildiren rapor veriyorsun dedi öyle 32 de gelip çalışayım aktarım yapayım rapor alayım yok dedi bende zaten öyle düşünüyorum bayram haberlerini gördüm tv de 24 de çalışacak durumda değilsem 32 de de çalışamam
Evet kamudayım ben. Allah kolaylik versin size de. Çalışmak bir dert çalışmamak bir dert. Çalışırsam virus korkutuyor. Çalışmazsam dogum sonrasi bebekten erken ayrilmak zorunda kalacagim
Ha yokk ben 24 te izne cikacagim 32ye kadar izinli olacagim. 32den sonrasi icin calismayi düşünüyordum. 32den sonrasi aktarilabiliyor. Evet evet erken dogum halinde kalan günler eklenir dogum sonrasina
Ha yokk ben 24 te izne cikacagim 32ye kadar izinli olacagim. 32den sonrasi icin calismayi düşünüyordum. 32den sonrasi aktarilabiliyor. Evet evet erken dogum halinde kalan günler eklenir dogum sonrasina
Ortalık çok karışacak benim birde işe dönersem kreşe göndereceğim Kızım var immün sistemimiz baskılı şu an çok riskli gruptayız gerekirse ücretsize geçerim az kazanır az harcarım ama en karnımdakini ne kızımı tehlikeye atmam bayramda gördük milleti maske yok sosyal mesafe yok
özel sektör yani değilmi ,
bende özel de calısıyorum 32+0 da mı rapor verıyorlar tam olarak ?
bnm bebegım ultrasonda 1 hafta mınık cıkıyor mesela sat a goremı hesaplayacaklar dogum haftasını bılgınız varmı