2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba sız hastanede mı calısıyorsunuz?

Doğum iznınden sonra calısmaya devam edecekmısın?
ben 32.haftayı ıple cekıyorum resmen sıkıldım artık ,
24 32arasi izne cikacagim. 32den sonra çalışırım doğum sonrasina aktarırım diyordum. Ama doktorum riskli çalışman Covid döneminde diyor. Sanirim 24ten sonra çalışmayacağım hiç..ama doğum sonrasina izin kalmıyor

Siz devlet memurusunuz sanırım , memur olanlar 24. haftada ızne ayrılabılıyorlar
ben ozelde calısıyorum 32.haftayı beklıyorum

Siz devlet memurusunuz sanırım , memur olanlar 24. haftada ızne ayrılabılıyorlar
ben ozelde calısıyorum 32.haftayı beklıyorum
Evet kamudayım ben. Allah kolaylik versin size de. Çalışmak bir dert çalışmamak bir dert. Çalışırsam virus korkutuyor. Çalışmazsam dogum sonrasi bebekten erken ayrilmak zorunda kalacagim

Kızlar herkese merhaba :) rapor 32. Hafta nın başında mı veriliyor yoksa 31. Hafta da mı veriyorlar bilginiz var mı?

aman ya iyi olsunlarda. ne buyuk stres. doktorda bu sefer randevu arasini okadr uzun sure tuttu ki. en son 5 temmuzdami ne gttim. bir sonraki randevum 14 agustos sonrasu. ara okadr uzun olunca da korkuyorm
Haklısın canım insan korkuyor arayı keşke açmasaydı o kadar benim yarın detaylı ultrason için randevum var normalde 2 hafta önce gittim o zaman randevuyu verdiler sıra yokmuş detaylı da doktor bana hemen yaptır bebek 21 haftaya yaklaşmış burada 21 haftadan sonra yapılmıyor detaylı demişti şimdi benim 23 hafta oldu bakalım yapıcaklar mı bende onu düşünüyorum yapmazlarsa sıkıntı

Ayy 24olsam da ben de alsam. Çalıştığın hastanedeki müdürünüz mü dedi 32de bir daha dönemezsin diye

Aslinda ben de senin gibi düşünüyorum 24ten sonra dönmem işe diyordum. Ama bebek doğunca sıkıntı olacak

Evet kamudayım ben. Allah kolaylik versin size de. Çalışmak bir dert çalışmamak bir dert. Çalışırsam virus korkutuyor. Çalışmazsam dogum sonrasi bebekten erken ayrilmak zorunda kalacagim
Hepımıze inşallah , gercekten cok zor .
ama 24. haftada ızne cıkma hakkınızı kullanamamıs olacaksınız onu dogum sonrası vereceklermı ?
bırde benım anlamadıgım 32 de ızne cıktım dıyelım 8 hafta dolmadan dogum yaptım dogum sonrası ıznıme aktarılacakmı acaba kalan haftalarım 170 aktarılacak dedı hastane sekreterı aktarılmaz dedı

Ha yokk ben 24 te izne cikacagim 32ye kadar izinli olacagim. 32den sonrasi icin calismayi düşünüyordum. 32den sonrasi aktarilabiliyor. Evet evet erken dogum halinde kalan günler eklenir dogum sonrasina

Ha yokk ben 24 te izne cikacagim 32ye kadar izinli olacagim. 32den sonrasi icin calismayi düşünüyordum. 32den sonrasi aktarilabiliyor. Evet evet erken dogum halinde kalan günler eklenir dogum sonrasina
sız 32 de tekrar ıse donup , dogum oncesı ızınlerı dogum sonrasına aktarmak ıstıyorsunuz , pekı kabul ettıler mı ?

Aslinda ben de senin gibi düşünüyorum 24ten sonra dönmem işe diyordum. Ama bebek doğunca sıkıntı olacak
Ortalık çok karışacak benim birde işe dönersem kreşe göndereceğim Kızım var immün sistemimiz baskılı şu an çok riskli gruptayız gerekirse ücretsize geçerim az kazanır az harcarım ama en karnımdakini ne kızımı tehlikeye atmam bayramda gördük milleti maske yok sosyal mesafe yok

Evet hastanede çalışıyorum
özel sektör yani değilmi ,
bende özel de calısıyorum 32+0 da mı rapor verıyorlar tam olarak ?
bnm bebegım ultrasonda 1 hafta mınık cıkıyor mesela sat a goremı hesaplayacaklar dogum haftasını bılgınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…