2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu.
Bebeğim kız çocuğu olacak inşaallah.

74 74 eşit görünüyordu cinsiyet tablosu.
Benim cinsiyet belli oldu bugün.
Ve tablo 74 erkek. 75 kız oldu.
Aslında canım erkekler fazla çünkü 2 kişinin ikiz erkek oldugu için aslında 78 erkek 74 kız oluyor seninkiyle de kızlar 75 oldu

inşallah canım benim annemde erkek cocuklarını çok sewer ne faydası olcaksa

iyi ya dinlenirsin bari canım pandemi özel sektöre uğramadı ben calışmaya dewam edicem ekimin ilk haftasına kadar

kizlar gobek deligimin 1 karis saginda segirme oluuor. bebek taa oraya kadar kenara gidermi ki yaa yoksa kas segirmesi falanmi acaba

yok canım özel sektör 32 yi beklmeli

ben ilk hamileliğimde yasamıstım o durumh felaket bi sancı wardı doğuruyorum sanmıştım acile koşturmustuk

Canım bagirsagın mı yapısık? Bende ilk dogumumda ögrenmistim bagirsaklarımın yapısık oldugunu doktor sorun olmaz normal hayatta demisti bana.sen nasılsın bir sorun yasatıyor mu?
Bağırsaklarım ve rahmim yapışmış canım . Kistlerden dolayı . Senin nasıl karnın sert oluyor mu, benim normal hayatımda şişkinlik gaz ve kabızlık yapıyor

Merhaba detaylı ultrasona girdiniz mi acaba ? Yada normal kontrollerde bir anormallik göründümü umarım herşey yolundadır

Merhaba canım, senle aramızda 1 gün var tahmini doğumda. Detaylı ultrasona henüz girmedim 14 ağustosta gidecem. 21. Hafta olmuş oluyo tarih olarak. Amin inşallah iyi sonuçlar alırız

ben ilk hamileliğimde yasamıstım o durumh felaket bi sancı wardı doğuruyorum sanmıştım acile koşturmustuk
Doktorda direk açılmaya suyuna baktı bebeğin çok şükür yolunda herşey ama ne Nemrut ağrı yürüyemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum beni benden aldı hiç bişi de yapmadılar çekiyorum ağrıları resmen

Normal süt içtiğimde bende de öyle gaz sancısı oluyor , laktozsuz alıyorum artık geçti şükür

tahmin edebiliyorum. hamilelikte ben de cok gazli bir insan oldum resmen. ve soyle bir durum var solemesi ayiptir ortam uygun degilse gaz cikaramiyorsam misafirlikte falansam ya da buyuk tuvalete cikamiyirsam cok sanci cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…