2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sata gore izne çıkıyorsun diye biliyorum

ıyı barı , cunku her dr farklı olcuyor . ozele gıttıgımde tam haftam cıkıyor devlette 1 hafta gerı gorunuyor anlamadım
Benim de önden gidiyor bebegim. Bugün dra sordum 24haftalik olduğumda izne cikcam. Adete göre mi ultrasina göre mi 24 olmam lazım dedim. Adet dedi

Yok ben üns hastanesindeyim özel de değilim ama 24 de alamıyor musunuz siz neden 32 dediniz
Ben bugün aslında 24+4 üm ama araya bayram girdiği için bugün aldım bir haftadan birsey olacağını sanmıyorum sekreter direkt verdi hiç sat usg yi karıştırmadım ben

devlet memurları yenı duzenlemeyle 24. haftada ızne cıkıyor ama ozel de calısanlar 32 de cıkıyor degısıklık yok .
benım ılk hamılelıgım dha once ızın vs kullanmadıgım ıcın tam olarak bılmıyorum sızden ogrenmek ıstedım hafta olayını , dogum ıznı ıcın rapor almaya gıttıgım zaman ne soracaklar neye gore raporu yazacaklar hıc bılemıyorum o yuzden soruyorum aslında sıze

Gözün aydın:) benim de bugün ayrıntılı var. Önde olduğu için şeker testi istedi mi cnm senden ?
Soruyu başka arkadaşa sormuşsun canım ama benim bebeğim de 1 hafta önde olduğu için doktor benden şeker yuklemesi istedi.24.haftada yapılacak büyük ihtimalle

Selam kizlar bebek alisverisine basladiniz mi ihtiyac listesi olan paylasabilir mi
Aleyküm selam ben ilk ihtiyaçlarını bitirdim sayılır bi bebek arabası süt sağma makinası ve biberonlar kaldı onun dışında zıbın giydirilecek olanlar bitti çok şükür çok bişi almadım çünkü kaç kilo yada nasıl doğcak belli olmadığı için gerektikçe Kıyafet almaya karar verdim çocuğu olan bütün arkadaşlarım da aynı şekilde söyledi

neler aldınız ılk etap ıcın fıkır olması acısından soruyorum

neler aldınız ılk etap ıcın fıkır olması acısından soruyorum
Hastane çıkışı 10 lu bi tane bi tane de fotoğraf çektirmek için istediğim model de aldım diğerlerine gelince 3 tane 3 lü hastane çıkışı hemen giydirilebilicek olandan 4 tane 2 Li alt üst takım 10 tane zıbın aldım ama zıbınların çoğu 0-3 yada 3-6 aldım yeni doğan çok bişi almadım küvet seti çorap annemin ördüğü yelekler 4 tane battaniye 1 tane kış olcağı için kundak kalın battaniyeden ateş ölçer göğüs ucu çıkartıcı alt silme pamuğu ıslak mendik bebek bakım seti tırnak kesme seti aldıklarım bunlar

Maşallah güzel günlerde kullanın ..
Beşik için ne düşünüyorsunuz?

Soruyu başka arkadaşa sormuşsun canım ama benim bebeğim de 1 hafta önde olduğu için doktor benden şeker yuklemesi istedi.24.haftada yapılacak büyük ihtimalle
. Sağol canim. Ben de kendi doktoruma sorucam. Yap derse yapicam.

Öyle miymiş hiç bilmiyordum canım.sukur ayaktayken hiç sertlesmiyor amin canım Allah korusun yavrularimizi

Evet bana da öyle geliyor perinatolog içine sinmiyorsa bacaktan yap dedi.biraz daha zaman geçsin bakalım bacağa geçiş yaparız

Maşallah güzel günlerde kullanın ..
Beşik için ne düşünüyorsunuz?
Anne yanı beşik de aldım ama odasını normal ranzalı olarak aldım annem falan kaldığında rahat etsin diye büyüdüğünde de rahat rahat kullansın normal anakucağı da aldım bitti sayılır çok şükür

Göbek deliği hemen altı canım yani bebeğin olduğu yer bugün yok bazı sabahlar sırt üstü yatinca farkediyorum

Dün geceden beri inanılmaz kasık ve bel ağrısından sadece 2 saat uyuyabildim sabah soluğu hastanede aldık kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin gaz sancısıymış çok şükür bütün herşey normal çıktı ama ben ölüyorum sandım hamur işi yada ağır yemek yedikten sonra mutlaka yürüyüş yapın yoksa canınızdan can gidiyo böyle bi ağrı yok allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…