2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
tahmin edebiliyorum. hamilelikte ben de cok gazli bir insan oldum resmen. ve soyle bir durum var solemesi ayiptir ortam uygun degilse gaz cikaramiyorsam misafirlikte falansam ya da buyuk tuvalete cikamiyirsam cok sanci cekiyorum
Ya benim ilk defa başıma geldi normal zaman da hiç yaşamadım o yüzden baya kötü oldum hala da geçmedi neler neler yaptım

Zeytinyağıyla biraz ovup çok fazla da oldurmayın o da zararlı çünkü zeytinyağladıktan sonra sarın bi örtü gibi bişeyle doktorunuz izin veriyosa parol için ardından Türk kahvesi sade mis gibi benim de fıtık war deneyemlerim bunlar

ah kiyamam ya cok gecms olsn tekrar. ben de taktm resmen bugun bebek hareketlerine. azaldi gbi gelior bilemiyorm ya
Sağol cnm amin inşallah bebek hareketleri de değişiyomuş ama ilk hamileliklerde 24 e kadar düzensiz olabiliyomuş ki o bile değişebiliyomuş kiloya yağa göre doktor öyle söylemişti

Arkadaşlar bebeğin ay hesaplaması hafta *7/30 olarak mı hesaplanıyor

Ay canım çok sağol valla zeytinyağı ile ovdurayim eşime hamilelikte parol zor durumda içilebiliyor onu sorarım doktora bi.ay bu boyun nasılsa oturduğum yerden kalkamiyorum ayağa boynumla kalkiyormusum bunu anladim bende de boyun duzlesmesi vardi o da etkiliyor

Kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu.
Bebeğim kız çocuğu olacak inşaallah.

74 74 eşit görünüyordu cinsiyet tablosu.
Benim cinsiyet belli oldu bugün.
Ve tablo 74 erkek. 75 kız oldu.
Hayırlı olsun canım
Kızlar catlak kremi kullanmaya başladınız mi?ne kullanıyorsunuz
Dalin'in avokado, badem ve zeytinyagli bebe yağını kullanıyorum canım. uzun süre nemli tutuyor memnunum.

Kızlar kayısı hoşafı zararlı olurmu yaaa gaz için çözüm ararken aklıma geldi ama hamilelikte zararı warmıdır

Çok geçmiş olsun enfeksiyon yoğun mu antibiyotik başladı mı doktor . Yoksa bol su mu içeceksiniz
Maalesef yoğun canım şimdilik tek içimlik toz verildi takibi yapılıyor üroloji tarafından bu gaz agrısı gibi batmadan çok bıçak saplanması gibi agrı yapıyor canım
Böbreğinize üroloji mi bakıyor yoksa kadındoğum mu ben gaz sancım yanlarıma vuruyor ama böbrek mi değil mi anlamadım çok şiddetli değil batma gibi , gaz sancısı gibi
Çok geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun

Keşke özel devlet ayrımı yapmasalar hamileyse herkes hamile birde benimki tam pandomim hastanesi çok korkuyordum
aman canım ne kadat ewde kalırsak o kadar iyi daha dün iş arkadasımın eşi virüse yakalanmıs benim de ödüm kopuyo bizede bulascak diye

dayanmış

Kızlar kayısı hoşafı zararlı olurmu yaaa gaz için çözüm ararken aklıma geldi ama hamilelikte zararı warmıdır
Canım sorun olmaz ama mümkün oldukça az şeker at içine hatta sicak içersen bir kaşık bal karıştırıp da tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…