Dün geceden beri inanılmaz kasık ve bel ağrısından sadece 2 saat uyuyabildim sabah soluğu hastanede aldık kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin gaz sancısıymış çok şükür bütün herşey normal çıktı ama ben ölüyorum sandım hamur işi yada ağır yemek yedikten sonra mutlaka yürüyüş yapın yoksa canınızdan can gidiyo böyle bi ağrı yok allah korusun
Anne yanı beşik de aldım ama odasını normal ranzalı olarak aldım annem falan kaldığında rahat etsin diye büyüdüğünde de rahat rahat kullansın normal anakucağı da aldım bitti sayılır çok şükür
Benim ilk defa başıma geldi allah bidaha yaşatmasın inşallah hala öekiyorum ilaç da vermedi yürüyüş yap sıvı tüket dedi sadece siz bi çözüm bulabildiniz mi
Dün geceden beri inanılmaz kasık ve bel ağrısından sadece 2 saat uyuyabildim sabah soluğu hastanede aldık kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin gaz sancısıymış çok şükür bütün herşey normal çıktı ama ben ölüyorum sandım hamur işi yada ağır yemek yedikten sonra mutlaka yürüyüş yapın yoksa canınızdan can gidiyo böyle bi ağrı yok allah korusun
Benim ilk defa başıma geldi allah bidaha yaşatmasın inşallah hala öekiyorum ilaç da vermedi yürüyüş yap sıvı tüket dedi sadece siz bi çözüm bulabildiniz mi
Benim çikolata kistlerim ve karın içi yapışıklığım olduğu için çok çare yok ama limonlu su ve 3 litreden fazla su rahatlatıyor ve yürüyüş tabi gazı dağıtır
Ben bu sertleşme yüzünden her hafta kontrole gidiyorum korkudan ama doktorum korkma senin rahmin hep sertti dedi kistlerim baskı yapıyor ve başırsağamı da yapışık baya rahim büyüdükçe zorlanıyorum. Rahim ağzım 41 mm di . Bakalım Allah a emnetiz . İnşaallah bu kistler bebeğime birşey yapmaz
Aynı modelden bende var ilk kızıma almıştım ikinci kızımda da kullandım şimdi oğluma kullanıcam inşallah gayet sağlam ve kullanışlı altta sabitleme imkanı var sallanmasın isterseniz yalnız sadece 1 sene yatırıyorum anca sonra rahatca dönemiyorlar sığmıyolar bu beşiğe
Ben inşAllah sorucam doktoruma randevuda. Bakalım. Bana da aslında karın rahat geliyor ne kadar zorlansam da bacak ve koldan nasıl yaparım hiç bilmiyorum doğrusu.
Ben bu sertleşme yüzünden her hafta kontrole gidiyorum korkudan ama doktorum korkma senin rahmin hep sertti dedi kistlerim baskı yapıyor ve başırsağamı da yapışık baya rahim büyüdükçe zorlanıyorum. Rahim ağzım 41 mm di . Bakalım Allah a emnetiz . İnşaallah bu kistler bebeğime birşey yapmaz
Canım bagirsagın mı yapısık? Bende ilk dogumumda ögrenmistim bagirsaklarımın yapısık oldugunu doktor sorun olmaz normal hayatta demisti bana.sen nasılsın bir sorun yasatıyor mu?
9 temmuzda dr gitmistim detayli icin randevu al dedi onlarda 4 agustosda gel 24.haftdan sonra vercez demisti..bugün gittim persembeye verdiler ben sok oldum allahtan gec kalmıycam persembe günü 23 haftalık oluyorum.
merhaba canım benimde ikili testim orta riskli çıktı ondan sonra 5 hafta geçti ve bir daha da doktora gitmedim 3 lü test falan da yaptırmıyorum. Zaten de şehirdışında olduğum için kafama takmıyorum ilk günler gibi ama yani cinsiyetini falan öğrenme hevesimde kaçtı. Tek dileğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimin dünyaya gelmesi ve ona kavuşmak .