Ben inşAllah sorucam doktoruma randevuda. Bakalım. Bana da aslında karın rahat geliyor ne kadar zorlansam da bacak ve koldan nasıl yaparım hiç bilmiyorum doğrusu.
Ben de göbekten alıştım baştan beri.koldan tek yapamam sıkıştırarak.yaparsam bacaktan o da alışık olmayınca deneyemedim hic.ama göbeği eti sikistiyorum ya keseyi tutamayacagima göre yetişmesi mümkün değil gerçekten
Canım bebek hickiriyor olabilir. Ileriki zamanlarda hissedicez hickirmalari şimdiden de hissediyor olabilirsin sen belki bu haftalarda hissediliyor muydu hickirmalar bir bak Net ten istersen
Ben de göbekten alıştım baştan beri.koldan tek yapamam sıkıştırarak.yaparsam bacaktan o da alışık olmayınca deneyemedim hic.ama göbeği eti sikistiyorum ya keseyi tutamayacagima göre yetişmesi mümkün değil gerçekten
İdrar yolu enfeksiyonun varmıydı ki canım? Az kalmış perşembeye. Kendini yormamaya dikkat et. Yat gerekmedikçe kalkma. Strese de sokma kendini inşallah iyi olacak canım benim. İyi düşün dualarımız seninle
Böbreğinize üroloji mi bakıyor yoksa kadındoğum mu ben gaz sancım yanlarıma vuruyor ama böbrek mi değil mi anlamadım çok şiddetli değil batma gibi , gaz sancısı gibi
Ayakta çalışmak zorunda olunca yazıyor. Hatta kendisi yazdı ben istemedim başta. Kasıklarım ağrıyordu ayakta kalmaktan. 32 de doğum raporu veriliyor zaten. Bana heyet raporu veriyor düşük riski diye yazmıştı ilkinde
Çok haklısın bende isyan ederdim ben idari izinden dönüp çalıştığımda da isyan etmiştim hamileysek riskli gruptaysak 15. Haftada riskliyiz 24. Haftada da riskliyiz sanki ülkeyi biz hamileler kurtarıcaz
Merhaba canım, senle aramızda 1 gün var tahmini doğumda. Detaylı ultrasona henüz girmedim 14 ağustosta gidecem. 21. Hafta olmuş oluyo tarih olarak. Amin inşallah iyi sonuçlar alırız
Aaaa öyle mi ay ben de eşime sıkıştırtabilirim onu düşündüm ama olmaz dediydim iyi oldu belki demek yaparız kola hepsini sokuyor musun iğnenin canım? Bir de tam olarak neresine yapılıyor normal aşı yapılan bölgelere mi
Aaaa öyle mi ay ben de eşime sıkıştırtabilirim onu düşündüm ama olmaz dediydim iyi oldu belki demek yaparız kola hepsini sokuyor musun iğnenin canım? Bir de tam olarak neresine yapılıyor normal aşı yapılan bölgelere mi
Kızlar boynum ve altı omuza doğru öyle bir tutuldu ki.islak saçla rüzgarda kaldım denizde.su an başımı sağ sol ceviremiyorum sabah yataktan kalkamadim şimdi oturduğum yerden zor kalkiyorum.kad gevsetici krem riskli oluyormus galiba bilen var mı.ve normal kremle eşim ovuyor bunun dışında ne yapabilirim önerisi olan var mı? kendi geçecek gibi durmuyor durum fena