2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben inşAllah sorucam doktoruma randevuda. Bakalım. Bana da aslında karın rahat geliyor ne kadar zorlansam da bacak ve koldan nasıl yaparım hiç bilmiyorum doğrusu.
Ben de göbekten alıştım baştan beri.koldan tek yapamam sıkıştırarak.yaparsam bacaktan o da alışık olmayınca deneyemedim hic.ama göbeği eti sikistiyorum ya keseyi tutamayacagima göre yetişmesi mümkün değil gerçekten

kizlar gobek deligimin 1 karis saginda segirme oluuor. bebek taa oraya kadar kenara gidermi ki yaa yoksa kas segirmesi falanmi acaba
Canım bebek hickiriyor olabilir. Ileriki zamanlarda hissedicez hickirmalari şimdiden de hissediyor olabilirsin sen belki bu haftalarda hissediliyor muydu hickirmalar bir bak Net ten istersen

Ben anneme sıkıştırıyorum canım çok kolay okuyor kol ağrı da olmuyor

Böbreğimde büyüme varmış canım idrarda enfeksiyonda çıktı.Güzel dileklerin için sağol canım Allah razı olsun

Böbreğimde büyüme varmış canım idrarda enfeksiyonda çıktı.Güzel dileklerin için sağol canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun enfeksiyon yoğun mu antibiyotik başladı mı doktor . Yoksa bol su mu içeceksiniz

Böbreğinize üroloji mi bakıyor yoksa kadındoğum mu ben gaz sancım yanlarıma vuruyor ama böbrek mi değil mi anlamadım çok şiddetli değil batma gibi , gaz sancısı gibi

bnm doktorum 32 den once rapor veremem dedı ,
raporu nasıl verıyor yanı ne yazıyor hastalık olarak
Ayakta çalışmak zorunda olunca yazıyor. Hatta kendisi yazdı ben istemedim başta. Kasıklarım ağrıyordu ayakta kalmaktan. 32 de doğum raporu veriliyor zaten. Bana heyet raporu veriyor düşük riski diye yazmıştı ilkinde

Ya kızlar ben de bu ahsap sepet besiklere çok ozeniyorum ama kime sorsam alma 6 aylik ömrü var diyor
Tecrübeyle sabit sadece 6 ay kullandık. Bebek dönmeye başlayınca dönemiyor uyanıyor görüntüsü çok güzel ama uzun vadede çok kullanışlı değil

Merhaba canım, senle aramızda 1 gün var tahmini doğumda. Detaylı ultrasona henüz girmedim 14 ağustosta gidecem. 21. Hafta olmuş oluyo tarih olarak. Amin inşallah iyi sonuçlar alırız
Merhaba , senin TEst sonucun neydi yaptırmışmıydın canım .ikili test

Ben anneme sıkıştırıyorum canım çok kolay okuyor kol ağrı da olmuyor
Aaaa öyle mi ay ben de eşime sıkıştırtabilirim onu düşündüm ama olmaz dediydim iyi oldu belki demek yaparız kola hepsini sokuyor musun iğnenin canım? Bir de tam olarak neresine yapılıyor normal aşı yapılan bölgelere mi

Tecrübeyle sabit sadece 6 ay kullandık. Bebek dönmeye başlayınca dönemiyor uyanıyor görüntüsü çok güzel ama uzun vadede çok kullanışlı değil
Tamamdır anlaşıldı canim anne yani olabilen ahsaplar var sallanan sabitlenen 60 120 cm .sanirim ben ondan alicam çok da güzel görünüyor

Aşı yapılan bölge canım çok kolay oluyor morarma da pek olmuyor kola sokuyorum hepsini

Kızlar boynum ve altı omuza doğru öyle bir tutuldu ki.islak saçla rüzgarda kaldım denizde.su an başımı sağ sol ceviremiyorum sabah yataktan kalkamadim şimdi oturduğum yerden zor kalkiyorum.kad gevsetici krem riskli oluyormus galiba bilen var mı.ve normal kremle eşim ovuyor bunun dışında ne yapabilirim önerisi olan var mı? kendi geçecek gibi durmuyor durum fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…