ben nefes olcak diyodum babamız değiştirmek istedi ya masal yada rüya olsun dedi bende rüyayı seçtim ama sanki çok benimseyemedim rüyayı nefese daha çok alısmıstımmmmm
Ay canım çok sağol valla zeytinyağı ile ovdurayim eşime hamilelikte parol zor durumda içilebiliyor onu sorarım doktora bi.ay bu boyun nasılsa oturduğum yerden kalkamiyorum ayağa boynumla kalkiyormusum bunu anladim bende de boyun duzlesmesi vardi o da etkiliyor
Bu kremi kullanıyorum canım. Ilk hamileligimde lierac kullanmistim ama son hafta 39. Haftada bir anda çatladı malesef gobegim.38 de dogsa catlamammis olurdu.ama hiç önemli değil tabiki de biraz genetik olabilir:)
Bu kremi kullanıyorum canım. Ilk hamileligimde lierac kullanmistim ama son hafta 39. Haftada bir anda çatladı malesef gobegim.38 de dogsa catlamammis olurdu.ama hiç önemli değil tabiki de biraz genetik olabilir:)
Amin cümlemizinkini Kreşe gidiyor ama korkuyorum taşıyıcı olur diye kayıt sildirmedik hastane kontrolüm olursa gönderiyorum yine ama çok korkuyorum Ankara da artmış vakalar
Bağırsaklarım ve rahmim yapışmış canım . Kistlerden dolayı . Senin nasıl karnın sert oluyor mu, benim normal hayatımda şişkinlik gaz ve kabızlık yapıyor
Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?
Resmî yazıda herhangi bir tarih belirtmiyor ki. Siz nereden duydunuz bayram sonrası bittiğini? Hele de vakalar artarken sanmıyorum iznin kaldırılacağını.
Amin cümlemizinkini Kreşe gidiyor ama korkuyorum taşıyıcı olur diye kayıt sildirmedik hastane kontrolüm olursa gönderiyorum yine ama çok korkuyorum Ankara da artmış vakalar
sorma çalıstıhım sitede hawuz war 600 tane daire war birbirlerini yiyolar hawuza girmek için hergün bisürü kawga çıkıyo beyin olsa şu zamnda hawuza girmezler