Valla çoğu yetişkinden daha iyi biliyor maskesiz dışarı çıkmaz anne maskemi tak der bir yere oturtalım hemen masadaki dezenfektsndsn sıkar kreşte anne coransvirüs var biz birbirimizden uzakta yemek yiyoruz yatıyoruz diyor keşke 3.5 yaşındaki çocuk anladığı kadar büyüklerde anlasa evde bazen odada hapşırıyorum anne peçeteye yoksa dirsek içi diyor kızıyor bana
sorma çalıstıhım sitede hawuz war 600 tane daire war birbirlerini yiyolar hawuza girmek için hergün bisürü kawga çıkıyo beyin olsa şu zamnda hawuza girmezler
Ben haberlerde o plajların halini gördüm bir kere kendisine saygısı olan bir insan o durumda denize girmez kalabalıkta nasıl yüzdüler acaba bu sene heralde hiç tatile gitmeyenler bile gitti
Evet canım ikili test yaptırdım,doktor sorun yok sadece yasa bağlı risk var demişti o yüzden diğerlerini yaptırmadım. Detayliya gidecem, o önemli, ilk doğduğunda bir sorun olursa müdahale için bakiyolarmis herşeyine. Senin ikili de sorun mu cıktı?
Çok haklısın bende isyan ederdim ben idari izinden dönüp çalıştığımda da isyan etmiştim hamileysek riskli gruptaysak 15. Haftada riskliyiz 24. Haftada da riskliyiz sanki ülkeyi biz hamileler kurtarıcaz
3 cocuk dogurun demeyı bılıyorlar , nasıl bakacagız acaba cocuklara calısmadan ..haksızlık yaptılar oy vermedıgım ıcın ıcım cok rahat benım bosver.hem oy verıp hemde boyle bı muameleyı gorseydım dha cok zoruma gıderdı
Ayakta çalışmak zorunda olunca yazıyor. Hatta kendisi yazdı ben istemedim başta. Kasıklarım ağrıyordu ayakta kalmaktan. 32 de doğum raporu veriliyor zaten. Bana heyet raporu veriyor düşük riski diye yazmıştı ilkinde
3 cocuk dogurun demeyı bılıyorlar , nasıl bakacagız acaba cocuklara calısmadan ..haksızlık yaptılar oy vermedıgım ıcın ıcım cok rahat benım bosver.hem oy verıp hemde boyle bı muameleyı gorseydım dha cok zoruma gıderdı
Gunaydinnnn
Alış-veriş telâşları başlamış Benim gibi ikinci olanlar henüz başlamamıştır sanırım bende ufak tefek bir iki kıyafet aldım, anane örgülere başladı yenidoğan çok almayın özellikle 0/3. Genelde 3/6 alın kızlar tecrübeli anne önerisi çabuk büyüyor minisler
Gerçi benim ilk prematüre olduğu için hastane çantası hastane çıkışı falan pek bilgim yok inşallah bu defa tecrübe edicem
bebek arabası olarak hangi model hangi marka almayı düşünüyorsunuz? bir de park yatak veya anne yanı gibi bir yatak almak istiyorum. bir de bu yataklar daha sabit olacağı için yanımda olduğu zamanlar için ana kucağı düşünüyorum. ana kucağı için babybjörn marka düşünüyorum daha önce kullanan ya da fikri olan var mıdır ? yavaş yavaş hazırlıklar başlıyor
Gunaydinnnn
Alış-veriş telâşları başlamış Benim gibi ikinci olanlar henüz başlamamıştır sanırım bende ufak tefek bir iki kıyafet aldım, anane örgülere başladı yenidoğan çok almayın özellikle 0/3. Genelde 3/6 alın kızlar tecrübeli anne önerisi çabuk büyüyor minisler
Gerçi benim ilk prematüre olduğu için hastane çantası hastane çıkışı falan pek bilgim yok inşallah bu defa tecrübe edicem
Kızlar gorumcem bana bu anne yani sepet beşiği verecek. 6-7 ay kullanılıyor zaten dedi. Ben de bunu kullandıktan sonra ahşap büyük besige geçiş yaparım diye düşünüyorum.
Yalnız pembe ortusunu değiştirip beyaz yan korumalık, cibinlik vs almayı düşünüyorum.
benim de ilk bebişim olmasına rağmen tek bir parça bir şey almadım :) biraz araştırarak gereksiz ürünler almadan bu süreci geçirmek istiyorum ama bakalım neler yaşayacağız
benim de ilk bebişim olmasına rağmen tek bir parça bir şey almadım :) biraz araştırarak gereksiz ürünler almadan bu süreci geçirmek istiyorum ama bakalım neler yaşayacağız
Ben de henüz hiçbirsey satın almadım. Gereksiz esyalar almaktan kaçınmak istiyorum mümkün olduğunca. İnşaallah Eylul'de almaya başlarım diye düşünüyorum açıkçası. Annemi durduramadım tabii bir sürü yelek, hırka, battaniye , patik falan ördü
Dün eşimle temassız Ateş olcerlere baktık, onu alalım dedik şimdiden evde de yok zaten. Bir de yatak odanın sicaklik ve nemini ölçen dijital saat alacağım. İlk alışverişim bunlar olur sanirim.
Valla çoğu yetişkinden daha iyi biliyor maskesiz dışarı çıkmaz anne maskemi tak der bir yere oturtalım hemen masadaki dezenfektsndsn sıkar kreşte anne coransvirüs var biz birbirimizden uzakta yemek yiyoruz yatıyoruz diyor keşke 3.5 yaşındaki çocuk anladığı kadar büyüklerde anlasa evde bazen odada hapşırıyorum anne peçeteye yoksa dirsek içi diyor kızıyor bana
Ben haberlerde o plajların halini gördüm bir kere kendisine saygısı olan bir insan o durumda denize girmez kalabalıkta nasıl yüzdüler acaba bu sene heralde hiç tatile gitmeyenler bile gitti