benim de ilk bebişim olmasına rağmen tek bir parça bir şey almadım :) biraz araştırarak gereksiz ürünler almadan bu süreci geçirmek istiyorum ama bakalım neler yaşayacağız
ben oglumda 7 aylıkken toplu alısweriş yapıp halletmiştim herseyi bundada bi aksilik olmazsa 9. ayı beklicez bakalım bi beşik bide kıyafetler alcam baska bişe almam
Kızlar gorumcem bana bu anne yani sepet beşiği verecek. 6-7 ay kullanılıyor zaten dedi. Ben de bunu kullandıktan sonra ahşap büyük besige geçiş yaparım diye düşünüyorum.
Yalnız pembe ortusunu değiştirip beyaz yan korumalık, cibinlik vs almayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 2671384
Gunaydinnnn
Alış-veriş telâşları başlamış Benim gibi ikinci olanlar henüz başlamamıştır sanırım bende ufak tefek bir iki kıyafet aldım, anane örgülere başladı yenidoğan çok almayın özellikle 0/3. Genelde 3/6 alın kızlar tecrübeli anne önerisi çabuk büyüyor minisler
Gerçi benim ilk prematüre olduğu için hastane çantası hastane çıkışı falan pek bilgim yok inşallah bu defa tecrübe edicem
ben oglumda 7 aylıkken toplu alısweriş yapıp halletmiştim herseyi bundada bi aksilik olmazsa 9. ayı beklicez bakalım bi beşik bide kıyafetler alcam baska bişe almam
Olmaz canim ayrica kuru iki kayisiyi geceden suda beklet sabah ac karnina ye suyunuda ic direk wc ye goturuyo. Gül recelin varsa oda cok ise yariyo ama cok az yemen lazim. Onun disinda ben oncesinde gaz sancisi ceken bi insandim hamilelikte daha da artti cogu zaman gece uykumdan uyandiran sancilarim oluyo bunun icin acile gitmeyi biraktim cunku normalde bile vuracaklari ilaclar alerji yapiyo. Sicak suya bir iki yemek kasigi bal ve birazda limon katiyorum yuruyusle rahatlatiyo beni denemeni tavsiye ederim burda bi cok kisiye onermistirim.
Olmaz canim ayrica kuru iki kayisiyi geceden suda beklet sabah ac karnina ye suyunuda ic direk wc ye goturuyo. Gül recelin varsa oda cok ise yariyo ama cok az yemen lazim. Onun disinda ben oncesinde gaz sancisi ceken bi insandim hamilelikte daha da artti cogu zaman gece uykumdan uyandiran sancilarim oluyo bunun icin acile gitmeyi biraktim cunku normalde bile vuracaklari ilaclar alerji yapiyo. Sicak suya bir iki yemek kasigi bal ve birazda limon katiyorum yuruyusle rahatlatiyo beni denemeni tavsiye ederim burda bi cok kisiye onermistirim.
Kuru kayısıyı hastaneye gitmeden denemiştim ama o çare olmadı akşam kayısı hoşafından sonra yürüyüş yaptım şükür rahatladım biraz en azından 3 saat deliksiz uyudum bal limonu da denerim inşallah akşama hala hafifte olsa ağrım war bakalım geçer inşallah ama bidaha hamur işi ağzıma sürmücem
Kuru kayısıyı hastaneye gitmeden denemiştim ama o çare olmadı akşam kayısı hoşafından sonra yürüyüş yaptım şükür rahatladım biraz en azından 3 saat deliksiz uyudum bal limonu da denerim inşallah akşama hala hafifte olsa ağrım war bakalım geçer inşallah ama bidaha hamur işi ağzıma sürmücem
Canim sadece hamur isinden filan olmuyo ki beraberinde kabizlik varsa olur ama sut urunleri ben tuketmiyorum direk sancilandigim icin bana yaramiyo vitaminlerle artik idare ediyorum insallah bi sıkıntı cikmaz
merhabalaar :)
Oda alışverişi için erken mi anneler.Ben 1-2 hafta içinde sipariş vericem sanırım ama erken mi diyede düşünüyorum.Henüz hiç bir şey almamış olmakta ürkütüyor erken doğum vs durum olursa diye
Kızlar ya eşimin halasının kızı gelmişti bayramda kızın kayınvalidesinde korona çıkmış dün kendisi de test yaptırmış onunki de pozitif ve bayramda bize falan geldiler ben sarılmadım kimseye herkese uzak durdum ama eşim kesin gelen herkesle tokalaşmıştır stres oldum ya bize de bulaştıysa gerçi eşim sarılmasa bile kv vs görüştü onlardan bize yine geçmiştir kurtuluşumuz yok gibi
ben nefes olcak diyodum babamız değiştirmek istedi ya masal yada rüya olsun dedi bende rüyayı seçtim ama sanki çok benimseyemedim rüyayı nefese daha çok alısmıstımmmmm