2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Uzun ve güzel yorumunun icin cok tesekkür ederim. Insallah bende de böyle kisa sürer. Gecen arkadasim ilk dogumunu yapti 18 Saat sürmüs. Ben sok oldum tabi.Ölsem birdaha dogurmam dedi. Haklisin böyle hikayeler degilde pozitif hikayeleri dinlesem cok daha güzel olucak. Ben yurtdisindayim benim ebem var evime geliyor. Haftaya nefes tekniklerini ve kolay dogurma posiyonunu caliscaz. Bakalim belki bir faydasi olur ve korkularimi yenerim.
Düsüklerde de cok cok sidderli sancilarim vardi. Adet sancisindan 1000 kat fazlasiydi. Ayakda duracak gücüm yokdu,hemsireler ve esim cok yardimci olmuslardi. Ve bu sancilar 2 gün sürdü ve düsmedigi icin amaliyata almislardi. Belki korkum buyüzden. Kötü anim var malesef.Suan sevincten cok korkularim var insallah düzelir kafamdaki sorular...
Allahim herkese kolay dogum nasip etsin insallah hepimiz saglikli yavrular getiririz dünya.

Hadi yaa. Mobilyalar gelmedi daha 15 ekimde gelcek. Gelsin de esyalari yerlestireyim diye 4 gözle bekliyorum aslinda. Koku olmamasi icin ne kadar bekletmeliyim
1 aya yakın havalandırın diolar anca kokusu geçiomuş benim karantinadan daha mobilya bile yok ortada. Odası da boyancak nasıl yetişcek bilmiorm hiç

Arkadasar yeni aldığınız mobilyalari neyle siliyorsunuz? Içimden camasir suyuyla silmek geliyor amaaa kokusu siner kalinti olur vs diye korkuyorum tabi
Ben sirkeli suyla sildim canim zaten baska bir seyle silmek yasakmis lake dolaplari iki gun sildim 15 gun kapaklari acik havalandirdim sonra yerlestirdim icindekileri yikadiktan sonra yerlestirmeden once tekrar silecegim

Dun baya avizeci gezdim hasirlar odama uymuyor ona karar verdim makromelerinde temizliginden korkuttular beni sanirim bu modeli alacagim ama hali karar veremiyorum hala

Eklentiler

• 6368EE80-3CA5-4045-B46E-A3679C9FA013.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 51
Benimki clexane. Doktorum bu iğnenin sadece göbekten yapıldığını söyledi
Canım ablamda clexane kullandı hep koldan yaptı. Ayrıca babamda bypassli olduğundan ameliyat öncesi direk koldan vuruluyodu oda clexane di . Her doktora farklı mı bilmem ama saçma.

Canım elletme kesinlikle. Erken dönemde düşüğe ileriki dönemde de erken doğuma neden olduğunu ben de okudum. Ben dokundurtmadım 6 aydır. Haberin olsun.
bundan sonra elletmeyim bari

1 aya yakın havalandırın diolar anca kokusu geçiomuş benim karantinadan daha mobilya bile yok ortada. Odası da boyancak nasıl yetişcek bilmiorm hiç
yetisir canim sikma canini daha cok zaman var

Of gözümde o kadar çok büyüo ki bi de hemen teslim etmiolar ki en az 15 gün geçio
boya 1 gunluk is canim gozunde buyutme. Mobilya gelince de guzelce temizler yerlestirirsin rahat ol

Hadi yaa. Mobilyalar gelmedi daha 15 ekimde gelcek. Gelsin de esyalari yerlestireyim diye 4 gözle bekliyorum aslinda. Koku olmamasi icin ne kadar bekletmeliyim
Ben 2 ay camlar açık havalandırmıştım. Şimdi havalar serinleyecek camları ne kadar açık tutabilirsin bilmiyorum. Ama dediğim yöntemler de bir nebze fayda ediyor

Canım tehlikeli bu haftalarda biz başından beri ilişki filan yaşamadık bişey olacak diye
bizimde haftada 1 oluyor canim kendimize gun belirledik cumartesileri sadece

Kizlar nevresim takimi alacaksaniz soleyin nevresim takimlari kendi sitesinde 85 lira trendyoldan 57 liraya aldim haberiniz olsun Ben sunu aldim

Odasini 1 gunde boyarsınız. Su bazli boya kokusuolmuyor cok merak etme. Bende de gelmedi dolapla sifonyer iste 1 ay uzunmus yaaa 1 ay havalandirsam yerlestiremem doguma kadar

Kızlar iyi pazarlar Bugün sabah kalkınca ve 2 saat sonrasında iç çamaşırımda su gibi sıvı gördüm 3 cm genişlikte yuvarlak gibi ama akışkan değildi ve kokusu da yoktu. Acaba amniyon sıvı akıntısı olabilir mi? Yoksa farketmeden de idrar kaçırılıyor mu kendi doktorum yokmuş ebe sancı kasılma vs olursa gel icapcı doktor bakar dedi ama şuan o belirtiler de yok.

Dünden beri kıyafet yıkıyorum hiç kolay değilmiş Bunlar bir de ütülenecek minik minikler asması çok zor oluyor şimdi bile çok yoruldum ilerleyen haftalar da düşünemiyorum hepsini çekmecelerine dolabına yerleştiricem ütüleyip erkense de erken artık yapabileceğim bir şey yok ev çöp ev gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…