2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Annemle evimiz yanyana Allah razi olsun ondan cok yardimi oldu bu günler gececek esiniz biraz daha sabırlı olsun. Benim ilk gebeligim annelik gercekten zor daha hamilelikten başlayıp

Annemle evimiz yanyana Allah razi olsun ondan cok yardimi oldu bu günler gececek esiniz biraz daha sabırlı olsun. Benim ilk gebeligim annelik gercekten zor daha hamilelikten başlayıp
İnşaallah canım . Anneler çok başka . O torun erkek annesinin de oluyor ama onlara da bişeyler oluyo . Destek olacağına hamiliğini karşılaştırıyor , abarttığını ima ediyor . Ben ilk üç ay kusmaktan 10 kilo verdim hergün serum verdiler nasıl abartmaksa

Benimde annemler ve kardeşlerim daha şimdiden doğunca hemen gelme planları yapıyorlar ve hiçbiri virüse dikkat etmiyor. Doğuma mecbur annem gelecek eşim bakamaz bana o haldeyken. Korkuyorum bisey olacak diye ama ne yapabilirim . Kayinvalidem de çok konuşup hiç bisey yapmayan bi tip Nasıl gelmelerini engelleyebilirim hiç bilmiyorum.

Kızlar benim normal zamanda adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır ve 1 haftadır bacak ağrısından ağlıyorum geceleri resmen sizlerde de varmı adet ağrılarınız

Kızlar benim normal zamanda adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır ve 1 haftadır bacak ağrısından ağlıyorum geceleri resmen sizlerde de varmı adet ağrılarınız
Benim başından beri war hatta ilk kanamalarım olduğu zamanlar adet döngüsüyle aynı zamanlardı benim hiç geçmedi

Bugun bi ara sanki gobek deligim yirtilacakmis gibi aciyordu gerginlikten mi neden bilmiyorum sizede oluyor mu oyle?

Benim bazen adetteki gibi bacaklarım ağırır ama çok değil a. Benim esas ağrım kasık ve karında

Bugun bi ara sanki gobek deligim yirtilacakmis gibi aciyordu gerginlikten mi neden bilmiyorum sizede oluyor mu oyle?
Evet oluyor. Hatta benim göbek deliğim hafif dışarı doğru. Bol bol nemlendiriyorum ama yine de gerginlik oluyor. Bir de orda üste doğru yeşil damarlar belirginleşti cuma kontrolüm var doktoruma soracağım

Evet oluyor. Hatta benim göbek deliğim hafif dışarı doğru. Bol bol nemlendiriyorum ama yine de gerginlik oluyor. Bir de orda üste doğru yeşil damarlar belirginleşti cuma kontrolüm var doktoruma soracağım
benimde disa dogru cikmaya basladi dar seyler giydigimde gobek deligim belli oluyor Bi de kahverengilesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…