Son trimester da zor geçiyor diyorlardı şimdi yeni yeni anliyorum kaburgalarim ağrıyor nefes almıyorum ayakta duramıyorum midem yanıyor gece yatamiyorum
Gervekten zorlniyosun bu zamanda bulanti olmaz pek doguma kadar bence annenle kal
[/QUOTEaynen canım hem de ağrı çarpıntı halsizlik herşey var . Annem de daha rahatım ve çok iyi bakıyor bana]
Evett ben 56 cm dogmusum ama tulumu olctum 51 cm cikti sonucta kafasi 7-8 cm olsa kucuk gelmez heralde ya giyer giyemezse uzulurum hic aklima gelmemisti
Annemle evimiz yanyana Allah razi olsun ondan cok yardimi oldu bu günler gececek esiniz biraz daha sabırlı olsun. Benim ilk gebeligim annelik gercekten zor daha hamilelikten başlayıp
Annemle evimiz yanyana Allah razi olsun ondan cok yardimi oldu bu günler gececek esiniz biraz daha sabırlı olsun. Benim ilk gebeligim annelik gercekten zor daha hamilelikten başlayıp
İnşaallah canım . Anneler çok başka . O torun erkek annesinin de oluyor ama onlara da bişeyler oluyo . Destek olacağına hamiliğini karşılaştırıyor , abarttığını ima ediyor . Ben ilk üç ay kusmaktan 10 kilo verdim hergün serum verdiler nasıl abartmaksa
Fazla kusunca reflüden şüpheleniliyor veya alerji. Çok kusması da iyi birşey değil yani. Kilo alamıyor bu tür sorunlar olursa. Ama emme sonrası fazlasını kusuyorlar o normal
Benimde annemler ve kardeşlerim daha şimdiden doğunca hemen gelme planları yapıyorlar ve hiçbiri virüse dikkat etmiyor. Doğuma mecbur annem gelecek eşim bakamaz bana o haldeyken. Korkuyorum bisey olacak diye ama ne yapabilirim . Kayinvalidem de çok konuşup hiç bisey yapmayan bi tip Nasıl gelmelerini engelleyebilirim hiç bilmiyorum.
Kızlar benim normal zamanda adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır ve 1 haftadır bacak ağrısından ağlıyorum geceleri resmen sizlerde de varmı adet ağrılarınız
Kızlar benim normal zamanda adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır ve 1 haftadır bacak ağrısından ağlıyorum geceleri resmen sizlerde de varmı adet ağrılarınız
Evet oluyor. Hatta benim göbek deliğim hafif dışarı doğru. Bol bol nemlendiriyorum ama yine de gerginlik oluyor. Bir de orda üste doğru yeşil damarlar belirginleşti cuma kontrolüm var doktoruma soracağım
Evet oluyor. Hatta benim göbek deliğim hafif dışarı doğru. Bol bol nemlendiriyorum ama yine de gerginlik oluyor. Bir de orda üste doğru yeşil damarlar belirginleşti cuma kontrolüm var doktoruma soracağım