2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben sezeryan olursam annemi muhakkak yanımda istiyorum Eşim çok destek olur eminim ama annem olmadan olmaz manevi olarak bile yanımda istiyorum
Yaa virüs olayi korkutuyor iste ben de isterdim ama. Bebekle temasi falan beni hep gerecek dışardan gelen birinin. Bayaa stres olurum eminim buna

Benım tek eksıgım bu kaldı dogumdan sonra almayı dusunuyorum çünkü tükendik

benim daha var birkac sey ama ufak tefek sey olmasina ragmen onlar bile bi 500€ falan tutuyor. :) Ben kamarayi bulamadim nedense Philips Avent yok. Iki farkli marka daha var ama birtürlü kararda veremedim

Yaa virüs olayi korkutuyor iste ben de isterdim ama. Bebekle temasi falan beni hep gerecek dışardan gelen birinin. Bayaa stres olurum eminim buna
anladım kuzum ben zaten annemle görüşüyorum haftanın 3-4 günü olmazsa kendimi çok yalnız hissederim

benim daha var birkac sey ama ufak tefek sey olmasina ragmen onlar bile bi 500€ falan tutuyor. :) Ben kamarayi bulamadim nedense Philips Avent yok. Iki farkli marka daha var ama birtürlü kararda veremedim
philips kameralı bende hiç görmedim telsizi vardı ona bakıyordum ama sonraya erteledim Bıktım çünkü kargo karşılamaktan bile sıkıldım

Ayni durum bende de var. Benim nasıl pimpirikli oldugumu biliyor annemler. Ama masallah her gün biriyle görüşüyor sarılıyor falan. Ben de mecbur gelme diyeceğim 2 tarafa da. Esim izne ayrılıp destek olacak mecbur

ben sezaryan olucam mecbur annemin destegi ve kardestimin destegi gerekli. Zaten annem ve kardesim benim hamileligimden beri daha cok dikkat ediyorlar. Esimde zaten öyle. Türkiyeye gidip geldi annesine babasina kimseye sarilmadan geldi. Sükür testide negatifti zaten.

philips kameralı bende hiç görmedim telsizi vardı ona bakıyordum ama sonraya erteledim Bıktım çünkü kargo karşılamaktan bile sıkıldım
Ben artık sürekli maske takıp kapı acmaktan bıktım. Kapı açmıyorum , kapının önüne bırakır mısınız diyorum. Alıştılar artik bırakıp gidiyorlar

Ben artık sürekli maske takıp kapı acmaktan bıktım. Kapı açmıyorum , kapının önüne bırakır mısınız diyorum. Alıştılar artik bırakıp gidiyorlar
bizim bi de şey modası başladı sepet salar mısınız ya da aşağı inip alır mısınız hamileyim inemem diyorum siz çıkarın yasak apartmana girmemiz diyorlar bende tamam alın gidin kargoyu ben müşteri hizmetlerinizi arıyorum diyince yukarı çıkarıyorlar kargocularla da başım dertte anlayacağın onlar da haklı ama kapıya gelsin diye para ödüyoruz muhattap olmak dahi istemiyorum artık tükendim Çok aşırı indirime girmezse doğumdan sonra alacağım başka hiçbir şeye de bakmıyorum aklım kayar da alırım diye

Ayyy o üşengeçliği yapıyorlar. 1.katta benim evim. Kargocu yukari çıkmadı asansöre birakmis 1.kata yollamis degisikler biraz

valla bizde tukendik madden. ustelik bi cok seyi etrafmdan topladm bebek arabasini pusetni falan. oda yapmadk ona ragmen. demek herseyi kendmz alsak batcakmsz

valla bizde tukendik madden. ustelik bi cok seyi etrafmdan topladm bebek arabasini pusetni falan. oda yapmadk ona ragmen. demek herseyi kendmz alsak batcakmsz
Allah yardımcımız olsun kuzum İlk olunca herşeyin en iyisi olsun en güzeli olsun hevesimi alayım diye diye batırdım bende bütçeyi

Allah yardımcımız olsun kuzum İlk olunca herşeyin en iyisi olsun en güzeli olsun hevesimi alayım diye diye batırdım bende bütçeyi
bide senle ben alsverse baslamaya cekiniyorduk hatrlarsan. bi basladk tam oldu yalnz ben kendmi kasim annelerini okumaktan alamiyorum herkes doguruyo

bide senle ben alsverse baslamaya cekiniyorduk hatrlarsan. bi basladk tam oldu yalnz ben kendmi kasim annelerini okumaktan alamiyorum herkes doguruyo
Evet ben baktım ki olacak gibi değil annemler falan kendi kafasına göre alıyorlar herşeyi bir tane benim beğendiğim bişiyi olmayacak olaya el attım ben aldım ama nasıl aldım die düşünüyorum bazen bi anlık gaza gelıorum sanırım hala bıle korkuyorum degısen bısı yok bende

Kontrolden geldik. Çok şükür. Çalışır raporu aldım.ilk nSt ye girdim. Sancı cıktı.sen bir şey hissediyor musun dedi. Dedim yok Ama doktorum doğum sancısı olsaydı daha yüksek çıkardı dedi. Yalanci dogum sancısı bunlar dedi.
Bebeğim 32. Hafta 1900 gram olmuş 3 gün ileri karın çevresi normal.rahim ağzı iyi. 2 hafta sonraya kontrol verdi. ama dönmemiş.kafa yukarda dik anası gibi Bundan sonra donmez demiyoruz donedebilir ama belli de olmaz dedi.
Diğer kontrolü olanlar da mutlu haberlerle dönün ınsallah ❤

Çok iyi maşallah

bende korkuyom hala ya. hastanr cantasini hazirlaym dedm ya dun korkudna baslayamadm

kızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi yaaa doktor bana hazırlamaya başla dedi bebek için tamam herşey ama kendim için daha eksiklerim war pijama takımı emzirme sütyeni falan napsam bilemedim beklesemmi biraz daha diyorum sonra da ya geç kalırsam die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…