2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne demek gorumcem yok olmaz olamaz bnm 7 tane
Hiç görümcem yok
Bugun bi ara sanki gobek deligim yirtilacakmis gibi aciyordu gerginlikten mi neden bilmiyorum sizede oluyor mu oyle?
Hemde nasıl o an karnım patlayacak sanıyorum, birde 2 3 gündür karnım çok sertleşiyor hiç rahatım yok nefes bile alamıyorum
Benimde tedirginligim genel de doğumun belirtileridir o yüzden
Benim sadece kasık ağrım Oluyor o zamanlar

Ben terlik ve taç almayacağım zaten benim.zor oluyor sezeryan doğumlarım sakin bunu dedim diye korkmayın her bünye aynı değil.benim ağrı eşiğim düşük o nedenle zor geçiyor

Kızlar benim normal zamanda adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır ve 1 haftadır bacak ağrısından ağlıyorum geceleri resmen sizlerde de varmı adet ağrılarınız
Benim sırt bel ağrım uyutmuyor, kasık çatı ağrılarım da yürütmüyor 10 gündür, ciddi anlamda sıkıntı yaşamaya başladım gece 2 ay böyle nasıl geçecek diye oda oda gezdim ağrıdan haftaya kontrolüm sorarım inşallah bi çözümü var mı bu kadar ağrı normal mi

Ayni durum bende de var. Benim nasıl pimpirikli oldugumu biliyor annemler. Ama masallah her gün biriyle görüşüyor sarılıyor falan. Ben de mecbur gelme diyeceğim 2 tarafa da. Esim izne ayrılıp destek olacak mecbur

Ayni durum bende de var. Benim nasıl pimpirikli oldugumu biliyor annemler. Ama masallah her gün biriyle görüşüyor sarılıyor falan. Ben de mecbur gelme diyeceğim 2 tarafa da. Esim izne ayrılıp destek olacak mecbur
Ben sezeryan olursam annemi muhakkak yanımda istiyorum Eşim çok destek olur eminim ama annem olmadan olmaz manevi olarak bile yanımda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…