2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 34 te hazirlayacagim

Maaşallah kuzuya , gözün aydın canım
Benimki de 2 hafta önce baş yukarida, ayaklar asagidaydi bakalım bu kontrolde nasıl çıkacak. Sancın nst'de mi çıktı?

Ben çamaşır yıkama&ütüleme aşamasındayım. Yavaş yavaş basladim hazırlamaya. Doktorun dediyse sen de baslayabilirsin canım.

benm dr a kalsa 36da basla diyo

Canım ben dün yikadim utuledim hastaneye gidecekleri tek tük kaldi çoğu şey hazir bı hurcun içine koydum valize hurclami yerlestirsem diye kararsızım suanlik muslim beze sardim zaten bebek için 3 parça koydum kıyafet biri zaten 10lu hastane çıkışı diğerleri de 5 li battaniyesi filan icinde bebek bezi filan henüz almadım kendimin bı eksiği yok çok şükür yavaştan bende yerlestirsem ne olur ne olmaz diye belli olmuyo çünkü doğum durumu.

Ay ne güzel darısı haftaya benim başıma inşallah

Bugün bebek çok yavaş ve az hareketler ediyor tedirgin etti beni
Geçen hafta da böyle olmuştu sonra düzeldi takmayayım diyorum da başaramıyorum tabii ki

Evet cnm şancı orda cıktı. Şaşırdım doğrusu hissetmediğim için. Grafikte göründü. Ama doktor gerçek doğum sancıları grafikte daha pik yapıyor dedi

Geçen hafta da böyle olmuştu sonra düzeldi takmayayım diyorum da başaramıyorum tabii ki
Canım arada oluyor gerçekten, sen yine de takip et ama kafana takma. Dün akşam ben de yine eşime dedim buaksam az hareket ediyor diye; canı oynamak istemiyordur dedi eşimin çeyreği kadar rahat olsam yeter

canm 1 gun once kendimi yordugumda ole oldugunu farkettm ben. bir de alakalimi blmiorm ama yetersiz beslendgmde oyle sanki. ama bunu ben uyduruyo olablrm buara beslnmeye taktm ya

kacc cikti sanci degeri

Uyuduğu zaman olabilir Cnm sen yine sewdiği şeylerden yiyip sol tarafına yatıp bekle bakalım nasıl olucak eğer yine tedirgin olursan git doktora için rahat eder

MaşaAllah Hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Uyuduğu zaman olabilir Cnm sen yine sewdiği şeylerden yiyip sol tarafına yatıp bekle bakalım nasıl olucak eğer yine tedirgin olursan git doktora için rahat eder ☺
Dün sanki pozisyon değişti öyle hissettim ayakları ilk defa rahimde değil yukardaydı sanki bekleyeyım de olmadı gıderım canım

Bebek büyüdükçe yeri de daralıyor bundan dolayı hareketleri hissedemeyebilirmişiz son aylarda. Sana yavaş gelmesinin sebebi buda olabilir. Hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz sanıyorum her zaman.

Kızlar bende kontrolden geldim bir tek fl değerini sesli söyledi 68 dedi boyu çok uzun değil mi ya herşey normalmiş , nst ye aldı biraz sancım çıkmış 2 hafta sonra yine gel dedi. Yarın özele gidecem birde hiçbişey anlamadım:)

Dün sanki pozisyon değişti öyle hissettim ayakları ilk defa rahimde değil yukardaydı sanki bekleyeyım de olmadı gıderım canım
Ayy döndü mü diyorsun korkma canim. Arada canlari hareket etmek istemiyor. Biz de kafaya takıyoruz haliyle. Ufak hareketlerini de hissedemiyoruz kaygıdan. Bana da olmustu 2 gün hissedememistim. Sonra masallah gümbür gümbür döndü

47,6 cm mi yani

Bebek büyüdükçe yeri de daralıyor bundan dolayı hareketleri hissedemeyebilirmişiz son aylarda. Sana yavaş gelmesinin sebebi buda olabilir. Hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz sanıyorum her zaman.
İnşallah öyledir diyerek kendimi rahatlatmaya çabalıyorum uygulamalarda da bunu senın yazdıgın gibi okudum takmamaya çalışıyorum az önce ayağını dayadı ama dediğim gibi aşırı hareketlilik yok bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…