2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
gercekten cok aktif te olamadigimiz icin hamillik hormonlari bi yandan is yapamiyor olmamiz diger yandan kurup durmaya basladik hepimiz. bosver ya sen bildigini oku. bizm pskolojilermz suan herseyden onemli

Bu arada benım kaynanam gunde 5 kez arıyor ve bunalıyorum uyuyorum mesela hee ben geliyorum diyor yakın olduğumuz için ama uyuyorum mesela Keşke beni de aramasa aranmaktan bıktım

Ben Deniz istiyordum esim biraz daha dusunelim diyordu Deniz ismine allah korusun dedi bende o gunden sonra inat ettim Denizhan olacak simdi. İnsanlar kari kocayi bi rahat birakmayi ogrenemiyorlar malesef bizim aramiz bozulsa mutlu mu olacaklar sanki. Benim sorunum aslinda kv ile degilde kvnin annesiyle nefret ediyorum kadindan daha oncede elini opmemisim diye sikayet etmisti esime aman ne buyuk ayip. Su dogum olsun hepsine gununu gostercem

gercekten cok aktif te olamadigimiz icin hamillik hormonlari bi yandan is yapamiyor olmamiz diger yandan kurup durmaya basladik hepimiz. bosver ya sen bildigini oku. bizm pskolojilermz suan herseyden onemli
cok hassaslastim gercekten aglamak geliyor surekli icimden

Bu arada benım kaynanam gunde 5 kez arıyor ve bunalıyorum uyuyorum mesela hee ben geliyorum diyor yakın olduğumuz için ama uyuyorum mesela Keşke beni de aramasa aranmaktan bıktım
benmkde beni hc aramaz cok hosuma gidiyo keske hc gorusmesek ama oglunu bin kerr ariyo gunde

Kocasının ismini versen mutlu olurdu
Çok güzelmiş bu arada isim bence önemli olan sizin beğenmeniz zaten
Eşin sana şikayet alıp söylenmiyorsa bırak konuşsunlar kendini ve bebeğini üzmene bile değmiyorlar inanki

buarada bi arkadasimin cocugunun adi denzhan ve cok tatli. yaramazlikta sinir tanimayan duvarlara tirmanan ama bi yandan asirida tatli bicocuk

benmkde beni hc aramaz cok hosuma gidiyo keske hc gorusmesek ama oglunu bin kerr ariyo gunde
Ayy keşke benimki de oğlunu arasa beni arıyor hep Eşim anne beni ara kız hamile rahat bırak biz ihtiyacımız olursa ararız diyor sanki eşim öyle dememiş gibi yine arıyor Eşimi de söylenip üzmek istemiyorum artık bazen kafamı dinlemek istiyorum ulaşamasın diye numarasını engelliyorum evdeyken evde değilim annemdeyim, arkadaşımdayım diyorum

Esim beni kirmak istemez ama anneannem sana cok bozulmus neden oyle dedin dedi bende ona cok bozuldum neden oyle dedi dedim konu kapandi cunku elim daha kuvvetli

buarada bi arkadasimin cocugunun adi denzhan ve cok tatli. yaramazlikta sinir tanimayan duvarlara tirmanan ama bi yandan asirida tatli bicocuk
Ayy bizimkide oyle yaramaz olacak muhtemelen oyle hissediyorum. Allah uzun omur versin hepsine

Esim beni kirmak istemez ama anneannem sana cok bozulmus neden oyle dedin dedi bende ona cok bozuldum neden oyle dedi dedim konu kapandi cunku elim daha kuvvetli
aman kadınların gerçekten işi gücü yok gelinlere sarıyorlar sanki onlar herşeyi usulune göre yapıyor da bırak üzme kendini de bebeğini de hee öyle mi yapmışım farkında değilim ben iki canlıyım de çekil

hamileyim agirlastim tek basima ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum bugun gelme diyiver

beni ilk bi yatiyrdum yasurekli. o donem haftada 1 2 defa usulen aradi bende hep acmadm uyuyordm dedm gec actm falan smdi hc aramaz bu performansi dogumdan snrada bekliyrum insalah

Ben bu konularda cok kindar ve sinsiyimdir kimi ne zaman sokacagim hic belli olmaz bunlari da ummadiklari anda sokcam Ay kendimi ne kadar kotu tanittim

hamileyim agirlastim tek basima ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum bugun gelme diyiver
Duvarla konuşmak gibi düşün asla algılamak istemiyor eşim gerçekten bazen öyle şeyler söylüyor ki kadına ben üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum
öyle dediğimde sen yat ben otururum diyor bende yüz göz olmak istemediğim için asla o varken yatmıyorum

beni ilk bi yatiyrdum yasurekli. o donem haftada 1 2 defa usulen aradi bende hep acmadm uyuyordm dedm gec actm falan smdi hc aramaz bu performansi dogumdan snrada bekliyrum insalah
olur mu dogumdan sonra herkesten once gelirler herkesten daha ilgili olurlar. Dogumdan sonra bizde kalmanin hayalini kuruyodu kalsinda goruyum simdi

Ne güzelmiş özendim

En iyisi ayri sehirlerde yasamak gelip gidemez herseye burnunu sokamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…