- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Pozisyon değiştirmesi normal canım, sen yine de doktora sorarsın ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorumErken degil demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozisyon değiştirmesi normal canım, sen yine de doktora sorarsın ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorumErken degil demi![]()
Sağ ol kuzummPozisyon değiştirmesi normal canım, sen yine de doktora sorarsın ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum![]()
Benimki inmiş canım ama erken dedi doktorum. Senin de doktorun daha iyi bilgi verecektir. Ben doktora gitmeden önce şöyle anlamıştım afedersin klozete oturunca karnım bacaklarına değmeye başladı. Bir farklılık olduğunu anlamıştımKızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkendenbi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil
Pozisyonu nasıl peki bebisinin. Bir de inince ne oluyormus canimBenimki inmiş canım ama erken dedi doktorum. Senin de doktorun daha iyi bilgi verecektir. Ben doktora gitmeden önce şöyle anlamıştım afedersin klozete oturunca karnım bacaklarına değmeye başladı. Bir farklılık olduğunu anlamıştım
Ahahaha aynen yaa benim deay kac dk dr kadnlar klubu bakimda uyarisi aliyorum hayatmda buyuk bi bosluk oldu bian![]()
Benimki inmiş canım ama erken dedi doktorum. Senin de doktorun daha iyi bilgi verecektir. Ben doktora gitmeden önce şöyle anlamıştım afedersin klozete oturunca karnım bacaklarına değmeye başladı. Bir farklılık olduğunu anlamıştım
ben almistim ama acmadim daha malesef yardimci olamicam ama yorumlari hep iyiydiSleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında![]()
Valla ben de aldim ama açmadım. Ama acan biri vardi foto atmıştı grubaSleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında![]()
Canım temizlik şirketleri ne baktın mı bir de armut diye bir uygulama var öneririmÇok sinirliyim kızlar eve alacak bir kadın bulamıyorum ya kendimde yapamıyorum
Benim gorumcem oğluna can bebe kullanmıştı hiç memnun kalmadılar ıslaklık olmuş sürekliSleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında![]()
Şapka genişlemesin dikkat et canım çok doldurma içini kocaman olur şapka takamazsın lastiği genişlerKızlar 5li bebek hastane çıkışı takımları ütüleyip bu şekilde şapkanın içinde tutuyorum.
Can bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimalBenim gorumcem oğluna can bebe kullanmıştı hiç memnun kalmadılar ıslaklık olmuş sürekli
Canım bebeğin teniyle de alakali bu bez olayı. Kimi bebekte Prima pişik yaparken, BİM'in bezi birşey yapmıyor böyle de ilginç bir durum.Can bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimal
Aynen öyle bende şok oluyorum en küçük paketinden alcam zaten molfixtende memnunlar ama diğer serisi kalın yeni doğanı ince olsa daCanım bebeğin teniyle de alakali bu bez olayı. Kimi bebekte Prima pişik yaparken, BİM'in bezi birşey yapmıyor böyle de ilginç bir durum.
Bu yüzden ben bez stoğu yapmayacağım, aklımda Molfix Pure&Soft var ondan bir paket alıp deneyeceğim bakalım. İyi gelirse devam, yok olmazsa başka marka deneriz.