- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
İnşaallahBende molfix pure & soft aldım ama ekonomik aylik paketlerden almıştım biraz fazla almışımInşallah bebeğe iyi gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallahBende molfix pure & soft aldım ama ekonomik aylik paketlerden almıştım biraz fazla almışımInşallah bebeğe iyi gelir.
Ben aldım yenidoğan seti şeklinde kızımda da memnundum bunda da olurum inşallahSleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında![]()
Bi arkadaştan buldum sonunda hafta içi gelecek bulamasaydım öyle yapacaktım artık virüsten dolayı içime sinmiyır bir Çinli yarasa yedi diye çektiğimiz çilelere bakCanım temizlik şirketleri ne baktın mı bir de armut diye bir uygulama var öneririm
Baş aşağı. Fazla inmiş benimki. Hareketlerini azalt dedi doktorumPozisyonu nasıl peki bebisinin. Bir de inince ne oluyormus canim
Senin minnak Allahın izniyle kolayca gelcek zamani geldiginde insallah. Baksana hemencecik dönmüş hazır ola geçmişBaş aşağı. Fazla inmiş benimki. Hareketlerini azalt dedi doktorum
Canım acaba dönmüş başı aşağıya doğru ondan mı şekli değişmiş.Kızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkendenbi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil
Haklisin hem de çok inşallah biter de kurtuluruz hamileligimiz den bile birşey anlamadıkBi arkadaştan buldum sonunda hafta içi gelecek bulamasaydım öyle yapacaktım artık virüsten dolayı içime sinmiyır bir Çinli yarasa yedi diye çektiğimiz çilelere bak
Şapka genişlemesin dikkat et canım çok doldurma içini kocaman olur şapka takamazsın lastiği genişler
Sleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında![]()
Son adet tarihine göre 32. Haftaya girdiğin an raporu yazıyorlar diye biliyorum. Yine burdaki arkadaşlar daha net bilgi verirler sanaKızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?
Valla canım bu bez işi aslında bebeğin cildine göre değişiyor ben de işte deneme için baby turco ve paddlers aldım küçük boy.bakalim bende henüz karar veremedim bir de önlem alacağım denemek içinCan bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimal
Benim karnım hiç çok yukarda olmadı. İlk gebeliğimde de öyleydiPeki karnin asagiya dustumu?
Ay vakitlice gelsin de canımSenin minnak Allahın izniyle kolayca gelcek zamani geldiginde insallah. Baksana hemencecik dönmüş hazır ola geçmiş![]()
Annelik ne büyük emek, fedakarlık değil mi ?Off bu gece sol kasığıma ne biçim bastırıyor bi yandan ciğerlerime. Nefes alamıyorum sıcak basıyor. 32 haftadan sonra ne yapıcam bilmiyorum. Bi de kafaya taktım şu ışıklı toplardan yapacağım galiba. Yarın gidip bi malzeme araştırması yapayım. Uğraşacak bişey olsun.
32+0 da alınıyor cnm. İznin yanmıyor önce doğarsa sonraya aktarılıyorKızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?
Çok tatlı ve kulağa hoş geliyor. Tek başına da çok güzel ❤ arkadaşımın kızının ismi de 'tanem duru' Çok tatlı akilli ve cici bi kızkizlar duru ismi nasil sizce?
Inşallah kuruntudur canım sadece.temasli 8. gunu de atlattm hala belirtim yok gbi ara ar bogazimmi agiyo sogukmu terliyom diye kuruntu yapiyorum ama henuz bsyim yok sanirm![]()
32+0 da alınıyor canım. Ne zaman doğduğunun bi onemi yok. Toplamda 16 hafta iznin oluyor okadar. Izin olayları son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebeğin gelişimine göre değil.Kızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?