Güzel canım kolda taşımakta zorlanmam diyorsan gayet yeterliOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol kızlar bu çanta nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel canım kolda taşımakta zorlanmam diyorsan gayet yeterliOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol kızlar bu çanta nasıl
Sırt çantası alacağım ben bunu bi yere kalmaya gidersek kıyafetlerini koyayım diye dusundumGüzel canım kolda taşımakta zorlanmam diyorsan gayet yeterli
Mantıklı canım fiyatı da uygun alabilirsinSırt çantası alacağım ben bunu bi yere kalmaya gidersek kıyafetlerini koyayım diye dusundum
Bazen resimde görünen gibi çıkmıyor kararsız kaldım küçük mu çok acabaMantıklı canım fiyatı da uygun alabilirsin![]()
40x30x15 diyor ama bilemedimBazen resimde görünen gibi çıkmıyor kararsız kaldım küçük mu çok acaba
Buna bakabilirsin ben aldım gayet yeterli boyutu. 20 tlye chicco bence orijinal değilmiş gibi geldi ama bilemem tabi yine de.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol kızlar bu çanta nasıl
Ya bende hamilelik sonrası yaptırmak istiyorum ama eşim asla istemiyorBen basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,
Yediğim normal insanlara göre çok çok az tüp mideliyim ben
Polonun hangi modeli canım lacivertli beyazlı olanmı bi bakayım internettenben polo'nun hastane çıkışını almıştım burada bir arkadaşın tavsiyesiyle malı kalitesi çok iyi çıktı indirimdeydi hala indirimde mi bilmiyorumBir de annemler almış ebebekten baby corner marka o da gayet güzel canım
![]()
Bu canım yıkadım ütüledim hiçbişi olmadı ürüne deseni biraz karmaşık ama fiyatı çok iyiydiPolonun hangi modeli canım lacivertli beyazlı olanmı bi bakayım internetten
Bende kararsız kaldım40x30x15 diyor ama bilemedim![]()
Evet orjinal olmaya bilirBuna bakabilirsin ben aldım gayet yeterli boyutu. 20 tlye chicco bence orijinal değilmiş gibi geldi ama bilemem tabi yine de.![]()
Çok mu kilolusun canımYa bende hamilelik sonrası yaptırmak istiyorum ama eşim asla istemiyorkendin verirsin kiloyu diyor bende balık yağını içemiyorum.midem bulanıyor
Ben de çok düşündüm, en son ama optipro aldım.Sma mı aptamil mi hipp mi golden goat mı? Ne marka mama almalıyım? kafamda deli sorular![]()
Kesinlikle sma diğerlerine nazaran o kadar gaz problemi olusmuyomus kullananlar çok memnun cevremdede kullanıcı yorumlsrindada en iyi şuan o zaten bende ondan alacagimSma mı aptamil mi hipp mi golden goat mı? Ne marka mama almalıyım? kafamda deli sorular![]()
Yiğenime aptamil kullandılar çocuk duba gibi oldu mama da pis kokuyor bende senin tavsiyenle sma alcam umarım gerek kalmaz amaKesinlikle sma diğerlerine nazaran o kadar gaz problemi olusmuyomus kullananlar çok memnun cevremdede kullanıcı yorumlsrindada en iyi şuan o zaten bende ondan alacagim
İnşAllah canım bir daha olmazbenim bu gebeliğimde sürekli çıkıyor ilk 3 ay bulantı yüzünden ne yemek yedim ne su içebildim bu az su içmenin zararını aylardır çekiyorum bir rahat edemedim
![]()
Canım insallah gerek kalmaz bende ilk zamanlar için vereceğim zaten bunu doktorda oneriyo az kalmaması için mecburen süt cogaldiktan sonra sıkıntı olmaz. Aptamil aşırı gaz yapiyomus . Ben aynı zamanda antikolik biberon aldım gaz yapıcı gıdalar tüketemiyorum zaten gaz problemimi en aza indirmek icin elimden geleni yapacağım. Zaten ilk zaman öyle biberonlar verilmesi tercih edilmiyo hani gogusu almadan öncesinde siringayla yada kaşıkla veriliyomus. Yoksa göğüs reddi olusuyomus . Göğüs ucu cikartmada siringayida kullaniyolarmis yeni ogrendim vakum görevi yapiyo ya bı nebzeYiğenime aptamil kullandılar çocuk duba gibi oldu mama da pis kokuyor bende senin tavsiyenle sma alcam umarım gerek kalmaz ama![]()
Çok az kaldı... sanki daha yeni test yapıp öğrendik, değil mi? Ayyyy kuzucuklarımıza kavuşmaya çok az kaldıbugun itibari ile allah izin verirse doguma 5 hafta kaldi
İnşallah hepimizin sütleri hemencik gelir de gerek kalmaz mamaya ama okur da ihtiyaç duyarsak ben sanırım sma alacağım.Sma mı aptamil mi hipp mi golden goat mı? Ne marka mama almalıyım? kafamda deli sorular![]()