2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim alışveriş işi dün gelen son kargoyla bitti eşime de bu sondu valla dedim şimdi boşluğa düştüm alışveriş yapmak istiyorum
Ahhhaha, keşke son demeseydin
Ya ben de bu son dedikçe hep birşeyler çıkıyor.
Eşim geçen gün kredi karti ekstresine inceliyor, e bebek, cıvıl, lcw vs diyor ki 'biz bu e bebek'leri daha çook göreceğiz anlasilan'

Hanımlar merhaba kontrolden geldim gelişimi çok şükür normal bebeğin ama kordon dolanmış 1 kez dedi doktor hareketlerini takip et ve dikkatli ol dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı çok çok dua edin bize. Çok tedirgin oldum, bu konuda yapabileceğim bi şey yokmuş hareketleri bana bağlı değilmiş benden kaynaklı mı oldu diye sordum. Tekmelerini say mutlaka gün içinde bi anormallik hissedersen hemen gel dedi. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah, her şey önemini yitiriyor söz konusu sağlık olunca

Canım, bebekler oynadıkça kordon zaten çok defa bebeklerin boynuna dolanıyor sonra çözülüyor. Doğum esnasinda bile 2-3 kez dolanmış halde saglikli doğan bebekler var. Doktorun seni uyarmış tamam ama sanki biraz fazla tedirgin etmiş gibi geldi bana. Stres yapma sakın, sen strese girdikçe bebgin de etkilenip hareketi azlabilir, böyle olunca daha çok panik olursun bundan uzak durman lazim. Zaten 1 kez dolanmış ben onun hareket ettikçe çözüleceğine inanıyorum. Allah'ın izniyle birşey olmayacak.

İnşallah canım çok sağol kendimi tuttum şimdi çıkınca çözüldüm ağlıyorum olumsuz her türlü senaryo aklımda duyduğumdan beri Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah

Erhan Karaalp'in bu konuda bir yazısı vardı kordona defalarca dolanıp kendini çözebilir bebek ve bunun annelere söylenmesi bile doğru değil diye.. bebek anne karnında nefes almadıgı ıcın kordonun dolanmasının bır onemı yok sadece dogumda fark edılmezse tehlıkelı dıye.. canını sıkma bos yere

İnşallah canım çok sağol kendimi tuttum şimdi çıkınca çözüldüm ağlıyorum olumsuz her türlü senaryo aklımda duyduğumdan beri Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
Ağlamam normal, tutma kendini canım ama ben kaç doktorun videosunda izledim bu kordon bebeğin adeta oyuncağı gibi içeride diye. Hep onunla oynarlar, dolarlar, sonra çözerler vs. İnan ki doktorlardan duydugumu yazıyorum. Ben düzeleceğine ve bir sorun olmayacağına inanıyorum. Kötü senaryolar yerine bebeğinin gelişiminin iyi olduğuna odaklan, kavuşmanızı az kaldığına odaklan. Eve gidince karnini sev, bebeğinle konus, artık bunları hissedebiliyorlar. Annesi sakin, mutlu olsun ki bebek de mutlu olsun

Bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim Allah razı olsun canım, yazıyı bulabilirsen atar mısın?

Tamam canım dediklerini dikkate alcam şimdi biraz daha iyiyim ağlamak ve söyledikleriniz rahatlattı çok çok sağolun Allah nasip etsin de hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah kucağımıza alalım rahat bi nefes alalım, şimdi bi şeyler yiyip kendimi toplayıp, konuşayım bebeğimle

Amin canım allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin insan ister istemez moralini bozuyor haklısın stres yapmamaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Stres yapma canım olağan bişey sadece seni uyarmış kim olsa der bunu hareket ettikçe açılırda dolanır da şuan nasıl bı şekle bürünüyor bilemiyo ki insan bişey olmaz Allah'ın izniyle hemen gel demiş zaten tuhaf hissedersen gidersin

Yine bugün baş ağrısı ile uyandım
Bende Minoset içtim hemen 2 saat iyi geldi şimdi yine ağrıyor Bir saat sonra tekrar içeceğim
Benim migrenim var, baş ağrısına hemen müdahale olmayınca tansiyonumu çıkarıyor
Geçen hafta da aynı şey yaşadım, bugün de havadan mı etkileniyorum anlamadım.
Çok geçmiş olsun

Merhabalar benim oğlumda da kordon dolanması oldu 2 defa bende çok panik oldum ama o şekilde normal doğum istedim orda saçma bi karar verdim kordondan dolayı bebek aşağı inmedi falan sıkıntılı bi süreç oldu ama şükür şimdi oğlum 9 yaşında sıkma kendini Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Konrolden geldim ben de kizlar, kilosu bir hafta kadar gerideydi oncekinde simdi haftasi ile uyumlu gorunuyor kafasi iki hafta ileride yalniz, sanirim biraz kafasi buyuk olacak kizimin doktor anormal bir durum yok genetik anne babaya gore kafa yapisi farkli olabilir dedi.

Ya bende parol fort içtim çok geçmiş olsun canım migren çok zor Allah yardımcın olsun

Maşallah canım aman elleri ayakları sağlıklı olsun da benim oluşumun da resimde büyük çıktı

Aminn inşallah çok teşekkür ederim Allah size bağışlasın evladımızı hayırlı uzun ömürler versin inşallah peki kordon öncesinde mi dolanmıştı benim yaklaşık daha 2 ayım var çünkü, doğum vakti mi öğrenmiştiniz bu sadece normal doğum için aşağı inmesinde sıkıntı yaptı o zaman değil mi başka bi sıkıntı olmadı inşallah ?

Kızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
Ben anahtarlık yaptırıyorum 30 tane Makrome , kapısı süsü , emzik askısı , 2 tane de anne baba anahtarlığı 200 TL (fiyat olarak baya araştırdım en ucuz burasıydı yaptırmak isteyen olursa diye detaylı yazdım ) birde çikolata alacağım 30 tane zaten çekirdek aileye ve yakın arkadaşlarıma dağıtacağım için az tuttum sayıyı hem anı da kalmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…