detayli ultrasonda benimde 1 tur dolanmisti hem detayliyi yapan doktor onemli bisey degil bu dedi hem kendi doktorum onemli degil cogu bebegin boyle olur 2-3 tur olmadikca bi sorun teskil etmez demisti hic ustune dusmedimBunu duyduğuma gerçekten çok sevindim Allah razı olsun canım, yazıyı bulabilirsen atar mısın?
Kucuk siselerde meram cicegi kolonyasi ve cikolata dusunuyorum. Aslinda guzel anlamli bi yaziyla kopek mamasi ve cikolata yapacaktim ama herkes hevesimi kirdi millet yemeye kalkar bilmem ne dediler esimde begenmedi bende kolonyaya karar verdimKızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
İnşallah canım hayırlısıyla o günlere kavuşsaydıkCanım kötü düşünme rabbime emanet bebeklerimiz inşallah sağ salim kavuşacaksın
Peki sonraki gidişlerinizde çözüldü mü tekrar kordon aynı mı duruyordetayli ultrasonda benimde 1 tur dolanmisti hem detayliyi yapan doktor onemli bisey degil bu dedi hem kendi doktorum onemli degil cogu bebegin boyle olur 2-3 tur olmadikca bi sorun teskil etmez demisti hic ustune dusmedim
Fl değerini 7 ile çarpıyorsun canım çıkan sonuç bebeğin boyunu veriyor.Kızlar benim bebişimin boyu kac acaba anlayan var mı
Kordon için demedim canım bebek doğum pozisyonuna geciyomus öyle masaj yada emekleme yaparsan . Valla bende resmen 4 yastıkla yatıyorum ona rağmen rahat edemiyorum yinede dönüyorumHiç bilmiyordum canım, benimde elimden gelse kordonun tersi yönde masaj yapsam keşke çözülseama doktor kendi yapabilir anca senin yapabileceğin bi şey yok dedi dediğin gibi sırt üstü bazen uykuda falan yatıyorum ona biraz daha dikkat edeyim destek yastık koyayım o dönmemi engeller heralde
Anladım canım ama diyorum keşke bu kordon dolanmasının da öyle bi yöntemi olsada yapsam şimdi benim için en önemlisi o, dönmüş dönmemiş onu hiç umursamıyorum her gittiğimde dönmedi diyorlar ama zaten aklımda sezaryen olduğu için Allah nasip eder o günlere kavuşursak inşallahKordon için demedim canım bebek doğum pozisyonuna geciyomus öyle masaj yada emekleme yaparsan . Valla bende resmen 4 yastıkla yatıyorum ona rağmen rahat edemiyorum yinede dönüyorum
0,7 ile fl değerini çarparsan sonuca ulaşıyorsun canımAyy nasıl hesapladın canım ben bi türlü anlayamadım
48 cm maşallah canm tam kaç haftalıksnKızlar benim bebişimin boyu kac acaba anlayan var mı
21. haftada iste detayli ultrasonda dedi gecen ay kontrole gittigimde kordonla ilgili bisey demedi bende sormadim kafaya takmadigim icin. Ters bi durum olsa soylerdi ama guveniyorum doktoruma. Sezaryenden korktugumu normal dogum istedigimi soyledim 3.5 kilodan fazla olursa sezeryanla aliriz cok minyonsun ama korkma dedi. Cumartesi kontrolum var bi sorarim kordonu daPeki sonraki gidişlerinizde çözüldü mü tekrar kordon aynı mı duruyorkaç haftalıktı kordon dolandığında şimdi bebeğin pozisyonu ne, döndü mü ya da doğum şekliyle ilgili fikriniz ne oldu çok soru sordum kusura bakmayın ama aynı durum olunca merak ettim inşallah şimdi her şey yolundadır
2 ayı geçmiş o zaman sizin çok şükür bi sıkıntı olmamış olmazda inşallah biz de bu 2 ayı atlatırız bi sıkıntı olmadan21. haftada iste detayli ultrasonda dedi gecen ay kontrole gittigimde kordonla ilgili bisey demedi bende sormadim kafaya takmadigim icin. Ters bi durum olsa soylerdi ama guveniyorum doktoruma. Sezaryenden korktugumu normal dogum istedigimi soyledim 3.5 kilodan fazla olursa sezeryanla aliriz cok minyonsun ama korkma dedi. Cumartesi kontrolum var bi sorarim kordonu da
Aslında düşündüm de zaten şunun surasinda ne kaldı dedim almadımAnladım canım ama diyorum keşke bu kordon dolanmasının da öyle bi yöntemi olsada yapsam şimdi benim için en önemlisi o, dönmüş dönmemiş onu hiç umursamıyorum her gittiğimde dönmedi diyorlar ama zaten aklımda sezaryen olduğu için Allah nasip eder o günlere kavuşursak inşallahşu kalın dönmeyi engelleyen sırt destekli yastıklar var ya canım onlardan deneyelim
Canım bende başta idare ederim gerek yok diyodum ama daha 2 ay var minimum ki gittikçe ağırlaşıyoruz her gün bi öncekinden fena oluyor ağrılar, uykusuzluk e bide bu sırt üstü yatma dönme kordon vs. olunca gerekli dedim , Allah kolaylık versin inşallah biz tedbirimizi alalım da gerisi AllahtanAslında düşündüm de zaten şunun surasinda ne kaldı dedim almadım
yazarim tabiki2 ayı geçmiş o zaman sizin çok şükür bi sıkıntı olmamış olmazda inşallah biz de bu 2 ayı atlatırız bi sıkıntı olmadankontrolünüzden sonra güzel haberlerinizi hemen yazarsanız çok sevinirim merakla bekliyorum inşallah her şey yolundadır
nerden aldn banada atablrmsn canmBen anahtarlık yaptırıyorum 30 tane Makrome , kapısı süsü , emzik askısı , 2 tane de anne baba anahtarlığı 200 TL (fiyat olarak baya araştırdım en ucuz burasıydı yaptırmak isteyen olursa diye detaylı yazdım ) birde çikolata alacağım 30 tane zaten çekirdek aileye ve yakın arkadaşlarıma dağıtacağım için az tuttum sayıyı hem anı da kalmış olur
Ben bu renk ve askılı bir gecelik sabahlık takım aldım kumaşı falan çok güzel.ben çok beğendim. Sanırım hastanede çok soğuk olmaz. Olmadı bir hırka gibi bişiler atarım valize. Bir de suwenden önden düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım biri kırmızı diğeri krem pembe renkli onların fotoğrafını bulamadım.bebek olacak diye ev kesin sıcak olacaktır. Uzun kollu tercih etmedim. Kilo aldığım için önceki pijamalarım olmuyor değişip değişip giyerim diye düşündüm.Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
Sicak olur diye ben bi askili gecelik aldim pentiden. Üstüne hırka şeklinde sabahlık var pufidik. Bir de anne bebek pijama yakimi yaptiriyorim bebegin ismi yazili. Ikisini de göturucem ınsallah.Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
gecelik olarak bunlari aldim bde gecenlerde bime onden dugmeli sabahlikli bi pijaama takimi gelmisti onu aldimKızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?