Amin canım inşallahAmin canım allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsininsan ister istemez moralini bozuyor haklısın stres yapmamaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Ben pleksi magnet siparişi verdim 30 adetKızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
Arkadaşımın 2 kere dolanmıştı bebeğinin boynuna nerdeyse 20 gün öyle durdu ama doktoru ona merak edecek bişey yok normal demiş o da pek stres yapmamıştı ve o halde normal doğum yaptı şimdi 2 yaşında olacak oğlu senin bir kere dolanmış eminim ki çözecektir bebişin hareket ettikçeHanımlar merhaba kontrolden geldim gelişimi çok şükür normal bebeğin ama kordon dolanmış 1 kez dedi doktorhareketlerini takip et ve dikkatli ol dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı çok çok dua edin bize. Çok tedirgin oldum, bu konuda yapabileceğim bi şey yokmuş hareketleri bana bağlı değilmiş benden kaynaklı mı oldu diye sordum. Tekmelerini say mutlaka gün içinde bi anormallik hissedersen hemen gel dedi. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah, her şey önemini yitiriyor söz konusu sağlık olunca
İnşAllah tutar canım kuzenim 10 gün önce ilk denemede negatif çıktı nasıl yıkıldı arkadaşın 3.yü deniyormuş bu sefer yüzünü güldürsün Rabbim onunda kuzenimin de isteyen herkesin deArkadaşlar yasemin adında bir arkadaşım bugün 4 gibi 3. Kez tüp bebek için transfer olacak şimdi ona kuran okuyacağım sizden de ricam dua eder misiniz hayırlısıyla evlat sahibi olsun diye kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Allah razı olsun hepimiznkini bağışlasın RabbimAminn inşallah çok teşekkür ederimAllah size bağışlasın evladımızı hayırlı uzun ömürler versin inşallah peki kordon öncesinde mi dolanmıştı benim yaklaşık daha 2 ayım var çünkü, doğum vakti mi öğrenmiştiniz bu sadece normal doğum için aşağı inmesinde sıkıntı yaptı o zaman değil mi başka bi sıkıntı olmadı inşallah ?
İnşallah çözer dediğiniz gibiArkadaşımın 2 kere dolanmıştı bebeğinin boynuna nerdeyse 20 gün öyle durdu ama doktoru ona merak edecek bişey yok normal demiş o da pek stres yapmamıştı ve o halde normal doğum yaptı şimdi 2 yaşında olacak oğlu senin bir kere dolanmış eminim ki çözecektir bebişin hareket ettikçe
İnşAllah tutar canım kuzenim 10 gün önce ilk denemede negatif çıktı nasıl yıkıldı arkadaşın 3.yü deniyormuş bu sefer yüzünü güldürsün Rabbim onunda kuzenimin de isteyen herkesin desonucu hayırlı olsun inşallah
MaşaAllah oğlunuza, o zaman tam haftanız aynıymış benimle çok şükür siz sağlıkla atlstmışsınızAllah razı olsun hepimiznkini bağışlasın RabbimBenim de 32 de 33 de çıktı diye hatırlıyorum çünkü doktor en son kontrole gittiğimde kordonu boynunda gördükçe stres oluyorum alalım artık bebeği demişti 38+3 de doğum yaptım zor bi doğum olduğu için(sabah 9 akşam 6 ya kadar suni sancı çektim en son sezeryana alacaktı, doktorum 5 dk gelecekti o arada normal doğum oldu) ilk doğunca ağlamadı küvöze koydular 1 saat falan onun dışında sıkıntı olmadı şükür oğlumda kordon çözülmedi maalesef İnşallah sizin bebiş de çözülür
Allah razı olsun ben öyle olacağına inanıyorum herşey güzel olacak doktordan dolayı korkmuştum bende şimdi makaleler doktorlar bilgilendirme yaptıkça çok normalmiş böyle durumlar.. sağlıcakla kucaklarımıza alalım güzel sağlıklı günlerde büyütelim İnşallahMaşaAllah oğlunuza, o zaman tam haftanız aynıymış benimle çok şükür siz sağlıkla atlstmışsınızinşallah bana da böyle yazmak nasip olur sizin gibi umut olurum birilerine
İnşallah canımStres yapma canım olağan bişey sadece seni uyarmış kim olsa der bunu hareket ettikçe açılırda dolanır da şuan nasıl bı şekle bürünüyor bilemiyo ki insan bişey olmaz Allah'ın izniyle hemen gel demiş zaten tuhaf hissedersen gidersin
Sağol canımYa bende parol fort içtim çok geçmiş olsun canım migren çok zor Allah yardımcın olsun
Aynen canım düz yatınca dolanma oluyomus o yüzden onermiyolar benim her yanım uyusuyo artık sola yatınca kalbime baskı oluyo kalbimin sizisina atmasına uyanıyorum . Emekleme hareketiyle evde geziyolarmis bı çok kişinin öyle dönmüş bebeği yada başı ne taraftaysa oraya saat yönünde yada tam tersine elinle yuvarlarak çizerek masaj yapacakmissinİnşallah canımaynen 33.haftaya başladık artık günde min 15 kez tekmelerini hisset not al gerekirse, özellikle yemeklerden sonra dikkat et hareketlenmesi lazım dedi sayıya zamana bakmıyordum şimdiye kadar bundan sonra inşallah biraz daha tetikte olcam hatta sola yatmaktan sırtımın sol tarafı çok ağrıyor onu sordum sağa ve sola yatabilrisin ama sırt üstü uzun süre yatma yeter dedi hala dönmemiş dönmeye de niyeti yok gibi dedi sizlerde dikkat edin tekmelere artık önemli haftalara gelmişiz ondan uzun uzun yazdım, inşallah hepimiz sıkıntısız sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi
Hiç bilmiyordum canım, benimde elimden gelse kordonun tersi yönde masaj yapsam keşke çözülseAynen canım düz yatınca dolanma oluyomus o yüzden onermiyolar benim her yanım uyusuyo artık sola yatınca kalbime baskı oluyo kalbimin sizisina atmasına uyanıyorum . Emekleme hareketiyle evde geziyolarmis bı çok kişinin öyle dönmüş bebeği yada başı ne taraftaysa oraya saat yönünde yada tam tersine elinle yuvarlarak çizerek masaj yapacakmissin
Maaşallah arayi kapatmisKonrolden geldim ben de kizlar, kilosu bir hafta kadar gerideydi oncekinde simdi haftasi ile uyumlu gorunuyorkafasi iki hafta ileride yalniz, sanirim biraz kafasi buyuk olacak kizimin doktor anormal bir durum yok genetik anne babaya gore kafa yapisi farkli olabilir dedi.
Bebek çikolatası sipariş vereceğim, aile ve yakın çevremize hatıra kalsın diye 30 adet kadar mumluk gibi birşey düşünüyorum.Kızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
Rabbim hayirla sonuclandirsin inşaallahArkadaşlar yasemin adında bir arkadaşım bugün 4 gibi 3. Kez tüp bebek için transfer olacak şimdi ona kuran okuyacağım sizden de ricam dua eder misiniz hayırlısıyla evlat sahibi olsun diye kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Cnm bebek anne karninda nefes zatwn almadigi icin kordon dolanmasini onemsemiyor bazi doktorlar. Hatta bir prof dediki, anne adaylarina kordon dolanmasi söylenmesi yanlıştır. Demişti. Tabi doğum şeklini etkileyebilirmiş.. Hele tek tur diyorsun. Rahat olsun için.Hanımlar merhaba kontrolden geldim gelişimi çok şükür normal bebeğin ama kordon dolanmış 1 kez dedi doktorhareketlerini takip et ve dikkatli ol dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı çok çok dua edin bize. Çok tedirgin oldum, bu konuda yapabileceğim bi şey yokmuş hareketleri bana bağlı değilmiş benden kaynaklı mı oldu diye sordum. Tekmelerini say mutlaka gün içinde bi anormallik hissedersen hemen gel dedi. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah, her şey önemini yitiriyor söz konusu sağlık olunca
Çok teşekkür ederim canım inan ki dediğin gibi kordon önemli olmasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hayırlısıyla doğum şekli benim için hiç önemli değilCnm bebek anne karninda nefes zatwn almadigi icin kordon dolanmasini onemsemiyor bazi doktorlar. Hatta bir prof dediki, anne adaylarina kordon dolanmasi söylenmesi yanlıştır. Demişti. Tabi doğum şeklini etkileyebilirmiş.. Hele tek tur diyorsun. Rahat olsun için.
48,44 cmKızlar benim bebişimin boyu kac acaba anlayan var mı
Ayy nasıl hesapladın canım ben bi türlü anlayamadım48,44 cm
Canım kötü düşünme rabbime emanet bebeklerimiz inşallah sağ salim kavuşacaksınHanımlar merhaba kontrolden geldim gelişimi çok şükür normal bebeğin ama kordon dolanmış 1 kez dedi doktorhareketlerini takip et ve dikkatli ol dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı çok çok dua edin bize. Çok tedirgin oldum, bu konuda yapabileceğim bi şey yokmuş hareketleri bana bağlı değilmiş benden kaynaklı mı oldu diye sordum. Tekmelerini say mutlaka gün içinde bi anormallik hissedersen hemen gel dedi. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah, her şey önemini yitiriyor söz konusu sağlık olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?