2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin canım allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin insan ister istemez moralini bozuyor haklısın stres yapmamaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Amin canım inşallah ilk duyduğumda çok panik oldum ama, çok şükür burada yazılanlar biraz içimi rahatlattı hepinizden Allah razı olsun şimdi biraz daha olumlu bakmaya başladım biraz daha dikkatli takip edicem hareketlerini inşallah, sonrası Allahın takdiri

Arkadaşımın 2 kere dolanmıştı bebeğinin boynuna nerdeyse 20 gün öyle durdu ama doktoru ona merak edecek bişey yok normal demiş o da pek stres yapmamıştı ve o halde normal doğum yaptı şimdi 2 yaşında olacak oğlu senin bir kere dolanmış eminim ki çözecektir bebişin hareket ettikçe

İnşAllah tutar canım kuzenim 10 gün önce ilk denemede negatif çıktı nasıl yıkıldı arkadaşın 3.yü deniyormuş bu sefer yüzünü güldürsün Rabbim onunda kuzenimin de isteyen herkesin de sonucu hayırlı olsun inşallah

Allah razı olsun hepimiznkini bağışlasın Rabbim Benim de 32 de 33 de çıktı diye hatırlıyorum çünkü doktor en son kontrole gittiğimde kordonu boynunda gördükçe stres oluyorum alalım artık bebeği demişti 38+3 de doğum yaptım zor bi doğum olduğu için(sabah 9 akşam 6 ya kadar suni sancı çektim en son sezeryana alacaktı, doktorum 5 dk gelecekti o arada normal doğum oldu) ilk doğunca ağlamadı küvöze koydular 1 saat falan onun dışında sıkıntı olmadı şükür oğlumda kordon çözülmedi maalesef İnşallah sizin bebiş de çözülür

İnşallah çözer dediğiniz gibi , benimde umudum o yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun şu kalan süreyi de atlatalım hayırlısıyla normal doğum, sezaryen hiç farketmez.

MaşaAllah oğlunuza, o zaman tam haftanız aynıymış benimle çok şükür siz sağlıkla atlstmışsınız inşallah bana da böyle yazmak nasip olur sizin gibi umut olurum birilerine

MaşaAllah oğlunuza, o zaman tam haftanız aynıymış benimle çok şükür siz sağlıkla atlstmışsınız inşallah bana da böyle yazmak nasip olur sizin gibi umut olurum birilerine
Allah razı olsun ben öyle olacağına inanıyorum herşey güzel olacak doktordan dolayı korkmuştum bende şimdi makaleler doktorlar bilgilendirme yaptıkça çok normalmiş böyle durumlar.. sağlıcakla kucaklarımıza alalım güzel sağlıklı günlerde büyütelim İnşallah

İnşallah canım aynen 33.haftaya başladık artık günde min 15 kez tekmelerini hisset not al gerekirse, özellikle yemeklerden sonra dikkat et hareketlenmesi lazım dedi sayıya zamana bakmıyordum şimdiye kadar bundan sonra inşallah biraz daha tetikte olcam hatta sola yatmaktan sırtımın sol tarafı çok ağrıyor onu sordum sağa ve sola yatabilrisin ama sırt üstü uzun süre yatma yeter dedi hala dönmemiş dönmeye de niyeti yok gibi dedi sizlerde dikkat edin tekmelere artık önemli haftalara gelmişiz ondan uzun uzun yazdım, inşallah hepimiz sıkıntısız sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi

Aynen canım düz yatınca dolanma oluyomus o yüzden onermiyolar benim her yanım uyusuyo artık sola yatınca kalbime baskı oluyo kalbimin sizisina atmasına uyanıyorum . Emekleme hareketiyle evde geziyolarmis bı çok kişinin öyle dönmüş bebeği yada başı ne taraftaysa oraya saat yönünde yada tam tersine elinle yuvarlarak çizerek masaj yapacakmissin

Hiç bilmiyordum canım, benimde elimden gelse kordonun tersi yönde masaj yapsam keşke çözülse ama doktor kendi yapabilir anca senin yapabileceğin bi şey yok dedi dediğin gibi sırt üstü bazen uykuda falan yatıyorum ona biraz daha dikkat edeyim destek yastık koyayım o dönmemi engeller heralde

Maaşallah arayi kapatmis
Kızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
Bebek çikolatası sipariş vereceğim, aile ve yakın çevremize hatıra kalsın diye 30 adet kadar mumluk gibi birşey düşünüyorum.
Rabbim hayirla sonuclandirsin inşaallah

Cnm bebek anne karninda nefes zatwn almadigi icin kordon dolanmasini onemsemiyor bazi doktorlar. Hatta bir prof dediki, anne adaylarina kordon dolanmasi söylenmesi yanlıştır. Demişti. Tabi doğum şeklini etkileyebilirmiş.. Hele tek tur diyorsun. Rahat olsun için.

Çok teşekkür ederim canım inan ki dediğin gibi kordon önemli olmasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hayırlısıyla doğum şekli benim için hiç önemli değil

Canım kötü düşünme rabbime emanet bebeklerimiz inşallah sağ salim kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…