2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim ilk hamilelikte dr izin vermemişti ağdaya sen farkında olmazsan ama kr dini kasarsan bebek doğum başladı sanabilir demişti bunda bir kere gittim şimdi 35 deyim 38 de alır acaba ne zaman gitsem
Ay da, bilmiyordum ben, iyi ki söyledin. Bende sorarım haftaya doktoruma. Sağol canım.

Bu haftaya kadar pek bir

Son 40 a girdik cok normal kendimizi tanıyamaz hale geldik. Ama ben burda kimsenin o depresyonlara girecegini sanmiyorum 8 aydir herseyimizi paylasiyoruz iyi kotu birbirimize destek oluyoruz en onemlisi birbirimizi anliyoruz o yizden rahatım biraz sizler varsiniz ❤☺

İnşaallah dediğin gibi olacaktır canım

Aynen öyle içi rahat etmiyo insanın ayna kullaniyolarmis öyle yada böyle alınacak birinden yardım isteyerek de olsa

Bebeğe hazırlık canım heralde daha çok uykusuz ama güzel zamanlarımız olacak inşallah beni de kızlar o kadar yoruyor ki hep uyuyayım istiyorum gece erkenden uykum geliyor her sabah da zor kalkıyorum
Benim uykum çok hafiftir normalde de zaten de gerçekten vücudum artık tepki gosteriyo ağrılarım çoğaldı sersem gibi oluyorum yüzüm gözüm sis

Allah razı olsun canım senden. Çok teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi benim kızda Yan pozisyonda hep.
O tarafa yatamıyorum bile.

Betülün kaç gün klmştı ki
Onun baya az kalmıştı sezaryen olacağı için ama daha doğum yapmamış olması lazım. Çok merak ediyorum keşke onu tanıyan, iletişim kuracağımız biri olsaydı. Hergün yazmış mı diye bakıyorum ama yok. Umarım iyidir kötü düşünmek istemiyorum

Ya benim.her zaman olmuyor ama ara ara midem bulanıyor buda beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…