2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Valla itiraf edeyim gerçekten kız bebek hamileliği daha zor geçiyor.

Canım aynen anlattığın gibi. Benim bazen göbek izam karnımada ağrı yapıyor.
Doğum kanalında derken.
Bu ne demek bilmiyorum.
İyimi kötümü doğum kanalı nasıl oluyor.

Canım aynen anlattığın gibi. Benim bazen göbek izam karnımada ağrı yapıyor.
Doğum kanalında derken.
Bu ne demek bilmiyorum.
İyimi kötümü doğum kanalı nasıl oluyor.
Canım bağırsakları sıkıştırdığı içinde sancı hissediyorum ben normalde zaten gaz sancım oluyodu çoğunlukla hamilelikte daha da artti onun sancisida olabiliyo . Normal doğuma hazırlık canım tahminen zaten bu tarihlerde donuyo dönerse bu sefer de kasiklarinda çok baskı hissediyomussun

Çok güzel, gerçekçi özetlemişsiniz ağzınıza sağlık Allah sağlık, güç, kuvvet versin inşallah biz anne babalara, ilk defa deneyimleyeceğimiz bu yolda utandırmasın, pişmanlık vermesin bize hayırlı anne baba olmayı, evlatlarımıza hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.

Ben de öyle istiyodum. Ama yüzyüze eğitim başlayınca planlarım suya düştü. Hem de kanama olunca hiç yeltenmedim devam etmeye. Mecbur ayrıldım izne.

Ben 10 gün geçince ödüyorum o yüzden şimdi ödüyorum 2 haftada bir

Kızlar naptınız bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirdiniz mi yoksa erken mi daha? Benim 45 günüm falan var şimdi yerleştirsem toz falan olur mu az daha beklim mi karar veremedim hiç
Ben yerleştirip üstüne çarşaf serdim şimdi rahatım diğer işlerle uğraşıyorum

Ben direkt bulaşık makinasına atmayı düşünüyordum öyle olmaz mi ki
Olur. Böyle yapanlar da var. Araştırdım internetten Bir kaç bayan rengi gitmiş ve solmuş yazdı, bir bayan da çocuğun ellerine bulaştı boya yazdı. Karbonatla sirke kullananlar şikayet etmedi canım.

Bende jilet kullanıyordum ama göbekten göremiyorum ki bi yeri kesmekten de korkuyorum geçen hafta kontrolde açıklığa bakıldı çok çok temiz değildim utanarak kusura bakmayın dedim asistana oda önemli değil dedi kimbilir neler görüyorlardır ama işte ben alışkın değilim böyle olmaya tertemiz olmalıyım

Kızlar 2 sorum var sizlere
1- et benleriniz arttı mı
2- doğum öncesi son ağda ne zaman yapılmalı
Bende aşırı arttı Doktoruma da söyledim, ha ilelikte normal dedi. Sonradan baktıracağım deri doktora
Ben 2 haftada bir yaptırıyoru, devam da edecektim bu şekilde, bir sakıncası mı var?

Bende aşırı arttı Doktoruma da söyledim, ha ilelikte normal dedi. Sonradan baktıracağım deri doktora
Ben 2 haftada bir yaptırıyoru, devam da edecektim bu şekilde, bir sakıncası mı var?
Benim ilk hamilelikte dr izin vermemişti ağdaya sen farkında olmazsan ama kr dini kasarsan bebek doğum başladı sanabilir demişti bunda bir kere gittim şimdi 35 deyim 38 de alır acaba ne zaman gitsem

Özür dileyecek birşey yok canım,hepimiz birbirimize birşeyler danisiyoruz rahat ol.
Bebeğin pozisyonuna göre karnimizin bazı yerlerinde daha fazla hareket hissediyor olabiliriz. Ben mesela en çok alt tarafta hissediyorum çünkü benim bebeğimin ayakları asagidaymis, oraya vuruyor hep demek ki. Seninki biraz yan duruyor olabilir. Karnına giren ağrı ve ek hateketlerindrn dolayı mı yoksa bağırsak ağrısı gibi mi? Belki gaz sancısı olabilir, tuvalete rahat cikamiyorsan kabızlık ağrısı da olabilir. Bunun dışında benim.de karnımin alt bölgesi ağrıyor genelde, doktor normal diyor aşağı baskı yapıyormuş.

Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif
Bendede oluyor korkuyorum adapte olamamktan agliyorum yapamazsam edemezsem diye hormonlar darmadagin

Bendede oluyor korkuyorum adapte olamamktan agliyorum yapamazsam edemezsem diye hormonlar darmadagin
Bu haftaya kadar pek birşey yoktu bende ama son günlerde bir iç daralması yaşıyorum. En korktuğum şey lohusa depresyonu niyeyse son günlerde bu korku yerleşti içime. Bugün durup bunun için ağladım sonra da kendime 'saçmalama' dedim ay değişik bir duygu geçişi işte

Ilaci icince yarim saat sonra 1 mandalina yada portakal yiyiver ayni faydayi goreceksin hem demir ilacinin emilimini arttiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…