Çok geçmiş olsun canım doktoruna sor anestol krem kullan . Ben sormuştum. Kullanabilirsin demiştiGece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Ben fotograftakinden aldim canim, ilk 6 ay icin uygun yaziyor. Astronot montu bir sonraki kis icin dusunuyorumKızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Allah yardımcın olsun inşallah annen baban da yarın öbür gün yaşlandığında kızlar baksın derler çok bişey yapmışlar gibi sende Ozaman yapmaGece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Bizde de durumlar aynı yani eşim bana laf falan sokmuyor ama her işimi yapıyorum. Bu ara mesela büyük temizlik yapılacak tek başıma yapcam sadece bi arkadaşı perdeleri takması için çağırcam onun dışında koltukları it çek hep yaptım yine yapcam. Ama değer varmı yok. Keşke naz yapsaydık az sağa sola kıymet bilirlerdi belkiÖf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorum), bir kaç gündür de sağdan sola dönerken sorun yaşıyordum falan. Dediki " abartma sende yok artık, ben bir sürü hamile görüyorum' falan filan... " Ben şok manyak bunlar yaa...abartma dedi....8 aylığım...Bu aya kadar evin bütüüün temizliğini kendim yapmışım, fayanslara koltuklara kadar silerim ben ev temizlerken, çoğu zaman evde yemek.olur çünkü yaparım, her 15 günde 1 ütü vaktidir dağ gibi ütü yaparım gıkım çıkmaz "demekki ağır geliyor artık "diyeceğine abartma dedi adam ya bunlara sinir olmayin bence gulun gecin vallahi
Bende bunu aldım astranot tulum çokta güzel çıktı kalın yumoşKızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Kaç beden aldinBende bunu aldım astranot tulum çokta güzel çıktı kalın yumoş
Masallah belli çünkü 48 cm doğan bebekler varTam 33 haftalığım ama bebek 4 hafta önden gidiyor
Ben kmseyd benzetemiyorum yaa kendiminkini hatta bazen burnu buyuk gbi gelio bazen de kucuk gelioNe bana ne eşime abime benziyor sanki
Bak hamilelikte kullaniliyormu blmiyorm ama cok etkili bsey solicem. Hametan ve anestol pomad iki kremi karistirip suruosn ve 2 3 kere kullanmada direk gecio. Ben hamile deglken cok cekmstmGece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Sağlıklı olsunlar da kime benzediklerinin hiç önemi yokBen kmseyd benzetemiyorum yaa kendiminkini hatta bazen burnu buyuk gbi gelio bazen de kucuk gelio
İcin acildi demi gorunce. Bende hep umutsuzlkla gttgm zamanlarda yuzunu gorursem cok mutlu donuyorum. O beni soyle bi 4 5 gun idare ediyoSağlıklı olsunlar da kime benzediklerinin hiç önemi yokkendine benzesin
ya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyorBen kmseyd benzetemiyorum yaa kendiminkini hatta bazen burnu buyuk gbi gelio bazen de kucuk gelio
Ben 3 aylık aldım başka bedeni de yoktu seçme şansım da olmadıKaç beden aldin
Artık 2 hafta da 1 gel dedi çok mutlu oldum 1 ay geçmek bilmiyorduİcin acildi demi gorunce. Bende hep umutsuzlkla gttgm zamanlarda yuzunu gorursem cok mutlu donuyorum. O beni soyle bi 4 5 gun idare ediyo
Bende hiç alamamıştım belki bu gittiğinde verirya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyorBu gittigimde isticem bende cok merak ediyorum Keske goz rengini de gorebilsek babasi yesil gozlu onun gibi yemyesil gozleri olsa
Bebek dönmüş mü canım senin aramızda 1 gün varArtık 2 hafta da 1 gel dedi çok mutlu oldum 1 ay geçmek bilmiyordu
Allah sana güç kuvvet sağlık versin de inşallah kimseye muhtaç olmadan şu süreçleri kolaylıkta atlat canım, inan ki birçoğumuz benzer durumları yaşıyoruz, bazen bende çok içerliyorum sonra diyorum bebeğim iyi sağlıklı olsun da hepsinin üstesinden gelirim Allah annelere farklı bi güç veriyor, Allah bize yeter inşallah. Bebeğini düşün moralini yüksek tut, sağlığını toparlamaya bak hiç umursama düşünme olumsuzlukları.Gece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Çok teşekkür ederiz canım ❤❤❤❤❤Maşallah yakışıklıya ya nasıl da güzel poz vermişiyi olmanıza sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?