2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-22-10-40-43.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 55
Gece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam

Çok geçmiş olsun canım doktoruna sor anestol krem kullan . Ben sormuştum. Kullanabilirsin demişti

Ben fotograftakinden aldim canim, ilk 6 ay icin uygun yaziyor. Astronot montu bir sonraki kis icin dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201022-105440.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 84
Allah yardımcın olsun inşallah annen baban da yarın öbür gün yaşlandığında kızlar baksın derler çok bişey yapmışlar gibi sende Ozaman yapma Kendinide bebişi de üZmemeye çalış

Bizde de durumlar aynı yani eşim bana laf falan sokmuyor ama her işimi yapıyorum. Bu ara mesela büyük temizlik yapılacak tek başıma yapcam sadece bi arkadaşı perdeleri takması için çağırcam onun dışında koltukları it çek hep yaptım yine yapcam. Ama değer varmı yok. Keşke naz yapsaydık az sağa sola kıymet bilirlerdi belki

Bende bunu aldım astranot tulum çokta güzel çıktı kalın yumoş

Eklentiler

• 4D3A3279-E6C2-44B0-80C6-250D778EAAD6.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 60
Bak hamilelikte kullaniliyormu blmiyorm ama cok etkili bsey solicem. Hametan ve anestol pomad iki kremi karistirip suruosn ve 2 3 kere kullanmada direk gecio. Ben hamile deglken cok cekmstm

Ben kmseyd benzetemiyorum yaa kendiminkini hatta bazen burnu buyuk gbi gelio bazen de kucuk gelio
ya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyor Bu gittigimde isticem bende cok merak ediyorum Keske goz rengini de gorebilsek babasi yesil gozlu onun gibi yemyesil gozleri olsa

ya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyor Bu gittigimde isticem bende cok merak ediyorum Keske goz rengini de gorebilsek babasi yesil gozlu onun gibi yemyesil gozleri olsa
Bende hiç alamamıştım belki bu gittiğinde verir

Allah sana güç kuvvet sağlık versin de inşallah kimseye muhtaç olmadan şu süreçleri kolaylıkta atlat canım, inan ki birçoğumuz benzer durumları yaşıyoruz, bazen bende çok içerliyorum sonra diyorum bebeğim iyi sağlıklı olsun da hepsinin üstesinden gelirim Allah annelere farklı bi güç veriyor, Allah bize yeter inşallah. Bebeğini düşün moralini yüksek tut, sağlığını toparlamaya bak hiç umursama düşünme olumsuzlukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…