2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayır doktor neden dönmüosun demir diye kızdı hatta ona
Bir sağ kaburgamın altına girio bi sol kaburgamın
Aynılar demek ki dönmeye niyeti yok rahatı yerinde dedi bana da doktor, kordonu duyunca da artık dönmesini beklemeyi bıraktım zaten hayırlısıyla sağ salim nasıl istiyorsa öyle gelsin de yeter dönmüş dönmemiş napayım dedim

Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Masallah ona Gecmis olsun canim sevindim onemli bir sey olmadigina. Darisi basima benimkide asla yuzunu gostermiyor

Ben bundan aldim canim kis bebegi olucaklar sonucta illa lazim olur bence

Eklentiler

• 8382894F-E065-4A98-87D5-1E3F12150461.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım

Kızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
Sen 4 6 al büyüğü çaresi var ama küçüğün yok belki çabuk kilo alıp hızlı buyucek aldıkların hemen kuculecek

Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Yaaa masallah kuzuya Allah nazarlardan saklasin

Uşşş tipe bak çok güzel çıkmış maşallah süphanallah

Parol içtim procto diye bir krem vardı onu sürdüm şimdi daha iyiyim sağolun varolun kuzular

Aynen canım bu arada kordon dolanmıs mı dıe de sordum doktora bacagına dolamıs dedı boynuna dolasa ne olur dedım oyle de olsa bır sorun olmaz dedı sız anne adayları bunları nıe dusunur doktora bırakmazsınız anlamam dedı

Biz anne adaylari daha neler kurup dusunuyoruz bi bilseniz deseydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…