2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bilemiyorum ama bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz. Ne söylesek yanlış yönlendirmiş oluruz. İlk gebelikte kaç haftalıkken suyun gelmişti

Bu haftalar da her kanama dikkate alınmalı bence gidin doktora illa ki bir şey söyleyeceklerdir

Maşallah 33 haftaya göre kilosu çok.iyi

Bu haftalar da her kanama dikkate alınmalı bence gidin doktora illa ki bir şey söyleyeceklerdir
Kadın doğum hastanesinde takip görüyorum ama pandemi dolayısıyla başdan savar gibi iş yapılıyor hafta da küçük olunca çok umursamıyorlar açıkcası o yüzden de korkuyorum başka hastaneye gitsem bakarlarmı onu da bilmiyorum açıkcası

Hemen dr una haber ver durma boşuna

Acilden giriş yap bakarlar özelde de canım

Şeker bakıldı canım yok ben kg almadım bebek alıyor doğum devlette olacak inş aynen 3 hafta önden gidiyor kızımda hep önden gitti ama normal kg da doğmuştu bu biraz iri bebek olacak
Bebek böyle önden gidince sat a göre mi yoksa önden gitmesine göre mi sezeryan ya da normal doğum tarihi hesaplanıyor . Maşaallah bebeğinize

Bizim de şimdi muhabbetimiz bebeğimizin burnu kemikli gibi görünüyor eşim diyor ki Ne bizim sülalede ne de sizin sülalede böyle burunlu kimse yok bizim çocuğumuzun burnu neden böyle görünüyor, ben de napayım senden benden olan bebek rabbim demek ki böyle yaratmış, kızımın burnu düğme gibi çok.narin o bana çekmiş babasının burnu patates gibi ama yani benim yapabileceğim birşey var mı bazen gerçekten bu ara saçmalıyor benim eşim

Kızlar az önce evde yürürken 2 kez sol kasığım çekilir gibi oldu çok korktum bir de otururken belimin sağ tarafına 2 3 kez sızı girdi. Sonra uzandım soluma şimdi bir şey yok kızım da hareket ediyor ama korktum. İlk defa oldu böyle şeyler, normal mi siz yaşıyor musunuz?

Hahahaha ya kahkaha attım
Herkes delirdi artık doğuralım sağ salim

Erkekleri anlamak çok zor canım bi de ultrasonda o kadar farklı ki bana doktorum hep resim veriyor hepsinde farklı bi bebek gibi görünüyor

Ben o ağrıları çok yaşıyorum ama canım herkesin durumu farklı olabilir. Doktorum kanama olmadıktan ve tekrar edip artmadıktan sonra korkma dedi

Bu haftalardan sonra olacak artik boyle seyler. Gecen gun bana da 2-3 saniye suren anlik bi sanci girdi cok fazla araba kullandigim gunler agrim oluyor benimde

Erkekleri anlamak çok zor canım bi de ultrasonda o kadar farklı ki bana doktorum hep resim veriyor hepsinde farklı bi bebek gibi görünüyor
Ya zaten ister kemikli ister kemiksiz napayım rabbim nasıl yarattıysa öyle.guzel ama çok saçma söylediği şey

Ya zaten ister kemikli ister kemiksiz napayım rabbim nasıl yarattıysa öyle.guzel ama çok saçma söylediği şey
Belki yeni bebek gelecek canım stres yapıyordur. Bu şekilde dışa vuruyor , tabi bebişler her şekilde çok tatlı Bi de hiç kemik burunlu bebiş görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…