2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım.normal merak.etme olur öyle şeyler

Hemoroid için krem kullanıyor musun sıcak torba da iyi gelir canim.

Yakında idrara bakıldı mi canım

Yakında idrara bakıldı mi canım
Bakıldı. Bi sorun yoktu. Uzanınca da geçti zaten çok şükür bir de ılık duş aldım şu an iyiyim. Pozisyon değiştirince ya da uzanınca geçerse korkmayın diyor doktorlar ama. İşte ilk olunca korktum

Bazı geceler çok huzursuz hissediyorum, gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum. İnşaallah gebelikten sonra geçer bu durum . Vücut olarak huzursuzum

Kizlar selam Bu sabah başından beri takipli olduğum dr mesaj attı nasilsin diye ay bir mutlu oldum ben. Bilenler bilir benim ilk doğumum 24+3 te oldu ve dr ben iyi sanırken bi o kadar alakasız imiş... bu sebepten bu defa arada başka dr da göründüm. Kanamam olduğunda ise başka hastane gitmek durumunda kalmıştım orda ki dr da iyi geldi bana. Özel sağlık sigorta kapsamından dolayı iki kontrol oraya gittim. Başından beri takip eden drum ise merak edip yazması çok hoşuma gitti iyiyim dediğimde iyi olmana çok sevindim dedi. Erken dogum riski var malum şimdi haftaya kontrol var ve ben ona gideceğim ❤ ama dogum belli değil nerde yapacağım rabbim hepimize hayırlı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah

Bu haftalarda artık normal canım demek ki. Benim ilk gebelikte tabi daha küçük haftalardı çekilme oluyordu dediğin gibi idrar enfeksiyon çıkmıştı o yüzden sordum canım bol su iç sen yine de geçmiş olsun

Sağol canım 3 lt içiyorum her gün ztn bi de yanma ağrı sızı vs de yok doktorum da bıktı bnden zaten gelme her şeye dio

Sağol canım 3 lt içiyorum her gün ztn bi de yanma ağrı sızı vs de yok doktorum da bıktı bnden zaten gelme her şeye dio
Sen suyunu içmeye devam et canjm :) eger çekilme devam ederse tabi ki gidersin mecburuz canımızda can taşıyoruz pimpirikli olmak hamilelikte en doğrusu net.

Kızlar alıntılayamadım mesajlarınızı kontrole gidenler MaşaAllah bebişlerinize, gidecek Olanlarda hayırlı haberlerle dönün inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorum. Rahatsızlığı olanlarda bir an önce düzelir inşaAllah

Yok canım bende hiç bir yerde foto falan paylaşmadım zaten, akrabalardan hala bilmeyen var soran duyan olursa söylüyorum özellikle hiç vurgulamıyorum dediğin gibi amin inşallah
Ben paylastim valla once bi kendime okuyp üfledim sonra paylastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…