Ben de işte dolap içlerini perdeleri filan şimdiden yapicam camları bı içten silerim ama gerisi son zamanlara kalır dediğin gibi aralığa kadar tekrar batar. Yavaş yavaş halledecegiz artık iş başa düşüyor. Sizin daha da zor cocuklarla Allah yardımcınız olsun.Bende yalnızım şimdiden yapsam aralığa kadr tekrar baticak yapmasam ev aldı başını gidiyor eşim camları silerim diyor onu düşünmüyorum ama mutfak kısım kısım yapayım diyorum doğum zamanida sadece üstünden alırız diye düşünmüştüm iki yetişkin kizim var 14 18 yaşında ama bana bi faydaları yok bütün gün ders başındalar millette kızların var yardım ederler mantigindalar ve söylüyorlar ama nerde birde 3 buçuk yaşında elimin altında cenesi durmayan bi kızım var günlük yemek temizlik camasirdan detaylı temizliğe vakit kalmiyor
Tabi mutlaka hamilelikten kaynaklı sebepler de mevcuttur hormonlar dalgınlık sakarlık, ama bu kadarını nazara yoruyorum benNazar değilde biyerde okumuştum bu aylarda sakarlik oluyomus gunde 3 4 defa telefonu dusuyorum lap diye bazen kaslarimiz zayifladi sanirim
Safraya daha önce bakildi onda sorun yok, idrarda protein de cikmadi. Kaşintim olmadigi icin ilaçla düşürülmeye çalışıldı enzimler. Takipteyim zaten 2 aydır. Son haftalarda ilaca rağmen artış oluyor demişti doktorum. Bu yüzden 37'yi görünce bebeği almamız gerekir demişti.Çok geçmiş olsun canım safra asidi de verseydin benim 20. Haftada biraz yüksek çıkmıştı ona göre de kolestaz tanısı konuluyor
Zaten geçen hafta ciğer geliştirici iğne de olmuştum her ihtimale karşı canım.Canım inşallah bebeğe olumsuz bi etkisi olmaz, canını sıkma hem 32. Haftaya akciğer gelişimi tamamlaniyo bebeğin doğsa bile sadece kilosu az olmuş olur.
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma Allahın izniyle meleğini olumsuz etkilemeden çözümü bulur doktorun.
Haber yokmu daha
Teyzeleri bizim oğlan gayet iyi herşey yolunda çok şükür nst de bir sorun çıkmadı Eki Görüntüle 2708709
Maşallah kuzulara nasıl güzelsiniz sizKızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Eşimin tarafı da kızlarını tutup erkekleri atıyor ben alt katta sürünüyorum üst katları kızlarına ayırmış biri de Hollanda da gelmeyeceğini bile bile eşime kızıyorum nasıl anne baba diyorsun onlara diye evlat arası kız erkek ayrım mı olurmuş Allah hidayet versin ailene canım muhtaç etmesin seni onlara inşallah kim ne ederse bulur üzülme.Gece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Bebişin iyidir annesi Allahın izniyle inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Doktorumu aradım yerinde yoktu, not bıraktım şimdi haber bekliyorum... İnşaallah bebeğim etkilenmez ,doktorum 37'yi görünce bebeği alıcaz diyordu.
Ben hem çocuğu olmayan akrabalarım üzülmesin diye hem de nazar korkusundan hiç bebekle ilgili birşey paylaşmıyorum canım bu pandemi de çok da görünmeyince yeni hamile olduğumu öğrenenler bile oldu kimin ne gözle baktığını bilemiyoruz tabi Allah korusun hepimizi dikkat etmek lazımTabi mutlaka hamilelikten kaynaklı sebepler de mevcuttur hormonlar dalgınlık sakarlık, ama bu kadarını nazara yoruyorum bensudan sebeplerden tartışma, sürekli bi şey kırılması bozulması vs. tam nasılsın diyenlere iyi gidiyor dediğim gün bi ağrı bi aksilik başlaması...
Yarın güzel haber bekliyoruz o zaman sendenSafraya daha önce bakildi onda sorun yok, idrarda protein de cikmadi. Kaşintim olmadigi icin ilaçla düşürülmeye çalışıldı enzimler. Takipteyim zaten 2 aydır. Son haftalarda ilaca rağmen artış oluyor demişti doktorum. Bu yüzden 37'yi görünce bebeği almamız gerekir demişti.
Zaten geçen hafta ciğer geliştirici iğne de olmuştum her ihtimale karşı canım.
Doktorum yarın sabah çağırdı kızlar. Kaşintim şimdilik pek yok gibi, zaten bu kaşıntı geceleri oluyormuş. Hepinize teşekkür ederim.
Yok canım bende hiç bir yerde foto falan paylaşmadım zaten, akrabalardan hala bilmeyen var soran duyan olursa söylüyorum özellikle hiç vurgulamıyorum dediğin gibi amin inşallahMaşallah kuzulara nasıl güzelsiniz siz
Eşimin tarafı da kızlarını tutup erkekleri atıyor ben alt katta sürünüyorum üst katları kızlarına ayırmış biri de Hollanda da gelmeyeceğini bile bile eşime kızıyorum nasıl anne baba diyorsun onlara diye evlat arası kız erkek ayrım mı olurmuş Allah hidayet versin ailene canım muhtaç etmesin seni onlara inşallah kim ne ederse bulur üzülme.
Bebişin iyidir annesi Allahın izniyle inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben hem çocuğu olmayan akrabalarım üzülmesin diye hem de nazar korkusundan hiç bebekle ilgili birşey paylaşmıyorum canım bu pandemi de çok da görünmeyince yeni hamile olduğumu öğrenenler bile oldu kimin ne gözle baktığını bilemiyoruz tabi Allah korusun hepimizi dikkat etmek lazım
Ben bugün h&m den 2 parça 56 cm (1-2aylik diye geçiyor), 1 tane de 62 cm lik yani 2-4 Ay aldim. Ya tahmin edemiyorum ne kadarlık bişey olacak neyi ne zaman giyecek. Ondan da bundan alıyorum. Kalıpları bana biraz büyük geldi. Küçük olmasından da büyüğü tercih etldebilirsinKızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
Tabi mutlaka hamilelikten kaynaklı sebepler de mevcuttur hormonlar dalgınlık sakarlık, ama bu kadarını nazara yoruyorum bensudan sebeplerden tartışma, sürekli bi şey kırılması bozulması vs. tam nasılsın diyenlere iyi gidiyor dediğim gün bi ağrı bi aksilik başlaması...
Dikkatli olmak lazım canım bol bol dua ediyorum bende birde evde dışarda artık çok yavaş dikkatli hareket etmek lazım tedbirli olalım Allah korusun hepimizi meleklerimizin hatrına inşallah. Çok genel konuşmaya çalışıyorum bende soranlara iyiyim dedim bi anda böbrek taşım çıktı 2 tane onunla uğraşıyorum bi yandan bebeğimin kilosu maşallah iyiydi söylerdim tombik falan diye bebeğime, hep biraz önde giderdi bu ay ortalamanın gerisine düştü birden bire kordon dolandı vs. Ben enerji olayına çok inananlardanım tabi tedbir bizden takdir Allahtan. Allah nazarlardan, her türlü olumsuzluktan korusun hepimizi.Kesinlikle katılıyorum, bebeğe yaptırdığım kolonya şişelerinde 4 u kırık çıktu, kapı süsünün isimlerden biri kırık gelmişyeniden yapıldı. Gecen gün arkadaşlarla konuştum şekerden dolayı hep diyetteyim ya kilo almamışsın dediler ertesi gün tüm gün karnım ağrıdı bebek kasıldı. Cok nazar oluyor. Sokakta bile insanların karnımı incelemesini farkediyorum rahatsız oluyorum bende.
Kâğıt havluKizlar eksik varmi
Hem de nasıl canım ya bu benim ikinci bebeğim ama hepsinin heyecanı çok farklı ❤Masallah canim Nasil guzel poz veriyorlar
Ever bende seninle aynı düşüncedeyimTabi mutlaka hamilelikten kaynaklı sebepler de mevcuttur hormonlar dalgınlık sakarlık, ama bu kadarını nazara yoruyorum bensudan sebeplerden tartışma, sürekli bi şey kırılması bozulması vs. tam nasılsın diyenlere iyi gidiyor dediğim gün bi ağrı bi aksilik başlaması...
Bugün benim gittiğim hastanede 23 haftalık 500 gr bebek doğmuş Allahım zamanın da gelsin bebeklerimizDikkatli olmak lazım canım bol bol dua ediyorum bende birde evde dışarda artık çok yavaş dikkatli hareket etmek lazım tedbirli olalım Allah korusun hepimizi meleklerimizin hatrına inşallah. Çok genel konuşmaya çalışıyorum bende soranlara iyiyim dedim bi anda böbrek taşım çıktı 2 tane onunla uğraşıyorum bi yandan bebeğimin kilosu maşallah iyiydi söylerdim tombik falan diye bebeğime, hep biraz önde giderdi bu ay ortalamanın gerisine düştü birden bire kordon dolandı vs. Ben enerji olayına çok inananlardanım tabi tedbir bizden takdir Allahtan. Allah nazarlardan, her türlü olumsuzluktan korusun hepimizi.
Dikkatli olmak lazım canım bol bol dua ediyorum bende birde evde dışarda artık çok yavaş dikkatli hareket etmek lazım tedbirli olalım Allah korusun hepimizi meleklerimizin hatrına inşallah. Çok genel konuşmaya çalışıyorum bende soranlara iyiyim dedim bi anda böbrek taşım çıktı 2 tane onunla uğraşıyorum bi yandan bebeğimin kilosu maşallah iyiydi söylerdim tombik falan diye bebeğime, hep biraz önde giderdi bu ay ortalamanın gerisine düştü birden bire kordon dolandı vs. Ben enerji olayına çok inananlardanım tabi tedbir bizden takdir Allahtan. Allah nazarlardan, her türlü olumsuzluktan korusun hepimizi.
Aminn canım inşallah vaktiyle sağlıkla gelsinlerBugün benim gittiğim hastanede 23 haftalık 500 gr bebek doğmuş Allahım zamanın da gelsin bebeklerimiz
İnşallah canımYarın güzel haber bekliyoruz o zaman senden
Arkadaşlarım 0-3 ay fazla alma genelde 1 aylık olduklarında 3-6 giymeye başlıyorlar dediler.Ben bugün h&m den 2 parça 56 cm (1-2aylik diye geçiyor), 1 tane de 62 cm lik yani 2-4 Ay aldim. Ya tahmin edemiyorum ne kadarlık bişey olacak neyi ne zaman giyecek. Ondan da bundan alıyorum. Kalıpları bana biraz büyük geldi. Küçük olmasından da büyüğü tercih etldebilirsin
Maske, kahve, ıslak mendil, kendine hırka. Aklıma bunlar geldi.Kizlar eksik varmi
Ben şekerimi haftada 3 kez olçuyorum , dikkat ederek gidiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum şekersiz. Yanında bazen bir parça bitter çikolata veya 1-2 kurabiye vs yiyorum.Diabeti olan arkadaşlar çok nadir bitter çikolata yiyor musunız benim bazen canım istiyor alıyorım
Canım çok geçmiş olsunSafraya daha önce bakildi onda sorun yok, idrarda protein de cikmadi. Kaşintim olmadigi icin ilaçla düşürülmeye çalışıldı enzimler. Takipteyim zaten 2 aydır. Son haftalarda ilaca rağmen artış oluyor demişti doktorum. Bu yüzden 37'yi görünce bebeği almamız gerekir demişti.
Zaten geçen hafta ciğer geliştirici iğne de olmuştum her ihtimale karşı canım.
Doktorum yarın sabah çağırdı kızlar. Kaşintim şimdilik pek yok gibi, zaten bu kaşıntı geceleri oluyormuş. Hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?