2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah güzel hAberlerle dönersin yarın canım. Birkaç hafta daha dayansın bebiş

Bugün özeldeki dr gittim kontrole ben normalde devlet hastanesine gidiyorum cinsiyeti ve detaylı için özele gitmiştim sol kaşık alt kısmında ağrım vardı ona baktırmak için gittim oğluşum kocaman olmuş ters dönmüş sat 33 hafta ölçümde 36 hafta 2670 gr olmuş

Anneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt

Maşallah allah sağlıkla doğmayı nasip etsin

Kaçıncı haftan bende sancı ile gitmedim ilk doğuma suyum gel eye başlamıştı azar azar aldılar beni

Maaşallah, 3 hafta önde gidiyor bebeğin. Gebelik şekeri var mı?
Doğumu devlette mi,özelde mi yapacaksin?

Ben tecrübeli değilim, ilk bebegim olacak nasipse. Bence erken doğum riski varsa hastaneye gitmeni öneririm

Kaçıncı haftan bende sancı ile gitmedim ilk doğuma suyum gel eye başlamıştı azar azar aldılar beni
34 te suyum azalmış test yapıldı suyum sızıntı şeklinde geliyormuş hemn doğuma aşdışar 15 de kntrolle gittim bunda da suyum azalmış heran doğum olur die korkuyorum ztn ilaç kullanıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Maaşallah, 3 hafta önde gidiyor bebeğin. Gebelik şekeri var mı?
Doğumu devlette mi,özelde mi yapacaksin?
Şeker bakıldı canım yok ben kg almadım bebek alıyor doğum devlette olacak inş aynen 3 hafta önden gidiyor kızımda hep önden gitti ama normal kg da doğmuştu bu biraz iri bebek olacak

Dr arayıp sorabilirsin yada bi acile git bence

2 elbiseye de bayildim fotograflar da cok guzel olmus
ben de bu tarz fotolari begeniyorum atayim sana fikir olsun belki begenirsin..uzun elbiselerden cicekli bocekli seylerden hevesimi aldim ben 5 sene evvel oglumda yapmistim. simdi bana bu tarz kiyafetler foto cekimleri daha cool geliyor

Eklentiler

• F869182C-8DA6-4DEC-A1B2-E62F69CACFE2.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 109
  • D5C771EE-CD69-4B42-9061-6E82E54AEA9A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 7A135E96-3D4D-4BC9-A458-A7B04E30F81B.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 75
  • 0BF9CB83-F495-433D-9CE1-EB8701D4D0AA.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 86
ben de bu tarz fotolari begeniyorum atayim sana fikir olsun belki begenirsin..uzun elbiselerden cicekli bocekli seylerden hevesimi aldim ben 5 sene evvel oglumda yapmistim. simdi bana bu tarz kiyafetler foto cekimleri daha cool geliyor
Evet hosmus bende gomlekli sadece ust dugmeleri kapatip gobegi acik birakiyorlar ya o poza bayiliyorum

ogluma hamileykende boyle foto cekimi yaptirmistim 2015 senesinde

Eklentiler

• AE235919-C7FB-4CBC-9652-A627B92A559E.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 83
  • B9329BF3-FAE4-4E47-ADF4-812AF29C2FE6.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 1CDF07E8-62EF-4240-A97E-85725460AF0C.webp
    50 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…