İnşallah güzel hAberlerle dönersin yarın canım. Birkaç hafta daha dayansın bebişSafraya daha önce bakildi onda sorun yok, idrarda protein de cikmadi. Kaşintim olmadigi icin ilaçla düşürülmeye çalışıldı enzimler. Takipteyim zaten 2 aydır. Son haftalarda ilaca rağmen artış oluyor demişti doktorum. Bu yüzden 37'yi görünce bebeği almamız gerekir demişti.
Zaten geçen hafta ciğer geliştirici iğne de olmuştum her ihtimale karşı canım.
Doktorum yarın sabah çağırdı kızlar. Kaşintim şimdilik pek yok gibi, zaten bu kaşıntı geceleri oluyormuş. Hepinize teşekkür ederim.
Sağolasın canımCanım çok geçmiş olsun
İnşaallah canimİnşallah güzel hAberlerle dönersin yarın canım. Birkaç hafta daha dayansın bebiş
MaşallahBugün özeldeki dr gittim kontrole ben normalde devlet hastanesine gidiyorum cinsiyeti ve detaylı için özele gitmiştim sol kaşık alt kısmında ağrım vardı ona baktırmak için gittim oğluşum kocaman olmuş ters dönmüş sat 33 hafta ölçümde 36 hafta 2670 gr olmuş
Amin Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinMaşallahallah sağlıkla doğmayı nasip etsin
Kaçıncı haftan bende sancı ile gitmedim ilk doğuma suyum gel eye başlamıştı azar azar aldılar beniAnneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt
Maaşallah, 3 hafta önde gidiyor bebeğin. Gebelik şekeri var mı?Bugün özeldeki dr gittim kontrole ben normalde devlet hastanesine gidiyorum cinsiyeti ve detaylı için özele gitmiştim sol kaşık alt kısmında ağrım vardı ona baktırmak için gittim oğluşum kocaman olmuş ters dönmüş sat 33 hafta ölçümde 36 hafta 2670 gr olmuş
Ben tecrübeli değilim, ilk bebegim olacak nasipse. Bence erken doğum riski varsa hastaneye gitmeni öneririmAnneler iyi geceler hepinize tecrübeli annelere ufak bir sorum var bnm ikinci gebeliğim ama ilkinde suyum grldiği için doğuma alınmıştım şuan hafta olarak önde gidiyorum yarım saat önce de çok çok afedersiniz ufak bir kanamam olmuş nişan mı acaba ne olduğunu bileöedim sancım yok erkn doğum riskim ztn var o yüzden bilemedim ne yapmam lasım nasıl olur sadece belim çok ağrıo o kdt
34 te suyum azalmış test yapıldı suyum sızıntı şeklinde geliyormuş hemn doğuma aşdışar 15 de kntrolle gittim bunda da suyum azalmış heran doğum olur die korkuyorum ztn ilaç kullanıyorum ama nasıl olacak bilmiyorumKaçıncı haftan bende sancı ile gitmedim ilk doğuma suyum gel eye başlamıştı azar azar aldılar beni
Bnm ikinci ama şuan çok korkuyorum çok küçük 32 haftanın içindeyiz önde gidiyor çnküBen tecrübeli değilim, ilk bebegim olacak nasipse. Bence erken doğum riski varsa hastaneye gitmeni öneririm
Şeker bakıldı canım yok ben kg almadım bebek alıyor doğum devlette olacak inş aynen 3 hafta önden gidiyor kızımda hep önden gitti ama normal kg da doğmuştu bu biraz iri bebek olacakMaaşallah, 3 hafta önde gidiyor bebeğin. Gebelik şekeri var mı?
Doğumu devlette mi,özelde mi yapacaksin?
Dr arayıp sorabilirsin yada bi acile git bence34 te suyum azalmış test yapıldı suyum sızıntı şeklinde geliyormuş hemn doğuma aşdışar 15 de kntrolle gittim bunda da suyum azalmış heran doğum olur die korkuyorum ztn ilaç kullanıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Gitmek mantıklısı bnce bi gideyim bnDr arayıp sorabilirsin yada bi acile git bence
Evt boyutu 37 haftalık bebekle uyumlu nedeni son adet tarihim belli değil ondanMasallah belli çünkü 48 cm doğan bebekler var
Bekleme git canım kanama nede olsa riske atma hiç. İnşallah bi sıkıntı yoktur güzel haberlerini bekliyoruz.Gitmek mantıklısı bnce bi gideyim bn
ben de bu tarz fotolari begeniyorum atayim sana fikir olsun belki begenirsin..uzun elbiselerden cicekli bocekli seylerden hevesimi aldim ben 5 sene evvel oglumda yapmistim. simdi bana bu tarz kiyafetler foto cekimleri daha cool geliyor2 elbiseye de bayildim fotograflar da cok guzel olmus
Evet hosmus bende gomlekli sadece ust dugmeleri kapatip gobegi acik birakiyorlar ya o poza bayiliyorumben de bu tarz fotolari begeniyorum atayim sana fikir olsun belki begenirsin..uzun elbiselerden cicekli bocekli seylerden hevesimi aldim ben 5 sene evvel oglumda yapmistim. simdi bana bu tarz kiyafetler foto cekimleri daha cool geliyor
Evet yiyorum hatta dondurma yedim az önce doktorum kaçamak yapabilirsin dedi ama benim sınırda gebelik şekerimDiabeti olan arkadaşlar çok nadir bitter çikolata yiyor musunız benim bazen canım istiyor alıyorım
ogluma hamileykende boyle foto cekimi yaptirmistim 2015 senesindeben de bu tarz fotolari begeniyorum atayim sana fikir olsun belki begenirsin..uzun elbiselerden cicekli bocekli seylerden hevesimi aldim ben 5 sene evvel oglumda yapmistim. simdi bana bu tarz kiyafetler foto cekimleri daha cool geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?