2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben yasiyorum hemen hemen her gun rahim hazirliyor artik kendini surekli olursa doktoruna soyle canim

Böyle dr lara can kurban ya gerçekten çok önemli böyle şeyler bizler için

Trabzonluların burnu gibi diyim ben sana ☺☺☺
Kız güldürdün beni bir insanın burnu büyük olacaksa da bebeklikten olmaz ki ergenlikten sonra iyice şekillenir burun her bebeğin küçüktür kiminin daha minicik olur o kadar bence pozisyonundan öyle gözüküyor bebişin burnu ayrıca bir Trabzonlu olarak akrabalar hep minicik burunludur ama orjinal Muğla'lı olduğu halde burun estetiği yaptıran tanıdığa da şahit oldum bu Allahın takdiri nasıl dilerse öyle yaratır Trabzonluların adı çıkmış

Günaydın kızlar ,kızımla 34+2 olduk . Dün kontrole gittim her şey yolundaydı ama dün gece sancidan nerdeyse hiç uyuyamadım. Karnım taş gibi oluyordu ve alttan bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu. İki saatte bir nerdeyse uykudan uyandırdı beni. Şimdi iyi gibiyim ama ilk bebeğim yalancı sancılar mi acaba bunlar sizde yaşıyor musunuz

Bana da ara ara oluyor ama geçiyor siz hafta olarak öndesiniz muhtemelen sıklaşmıştır
Geçtiği sürece sorun yok diyor uzmanlar

Hemoroid için krem kullanıyor musun sıcak torba da iyi gelir canim.
Sağlık ocağındaki hemşiremi aradım ben üns hastanesine gidiyorum her zaman bulamıyorum dr u sağolsun oda sıcak su torbası eger çok ağrın varsa parol kullan dedi birde procto glyvenol kullandım bugün daha iyiyim hiç değilse yürüyebiliyorım dün şok fenaydı sağol tatlım sorduğun için

Bunlar yalancı sancılar diye biliyorum ben

Günaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar olsun
Dün e nabız a baktım grip aşısı için riskli grupta değilmişim malum pandemi de var grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı

Bende yalancı sancılar yaşıyorum bazen canım. Düzenli ve çok sık olmadığı sürece sorun yok sen takipte ol. Ama bu alttan bıcak saplanması olayı sanki enfeksiyon belirtisi olabilir. Bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Vajinada çekilme ve bıçak saplanması gibi bir his vardı idrarda enfeksiyon vardı. Yakında baktırmadıysan bir baktır istersen

E nabızdan nasıl bakılıyor acaba bende bi bakim
TC kimlik ve şifreyle e devlete girdim ordan baktım sağlık ocağını aradım en az 5 puanda olmamız lazımmış bende hem hamilelik kan sulandırıcı diyabet var ona rağmen böyle bir uyarı aldım dedim o 5 puanlıklar aşıyı aldıktan sonra bize kalırsa yapacaklarmış eczaneden bulsam olur mu dedi hayır reçetesiz verilmiyor dedi böyle bir sayfa çıktı

Eklentiler

• CF00C7DE-9A53-40C8-A59A-09F0ABAC7FEB.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
Az önce Ateş kara bilim kurulu üyesi vardı kanal d de oda gebeler yüksek risk grubunda dedi kafam karıştı yapılacak mi bu aşı bize yapılmayacak mı

Sağol cnm baktım şimdi bana da risk grubunda değilsiniz yazısı çıktı ama zaten o aşığı wurdurmam heralde

Şimdi Happy Mom uygulamasında gördüm 33 günlük bebek covid olmuş allah korusun aralığa kadar daha da yükselecekmiş gibi duruyo nasıl önlem alıcaz bebeklere bulaşmasın DİE yaaa
Bağışıklık sistemi çok zayıf onların dikkat edicez kalabalığa sokmıcaz öyle herkesin öpmesi sevmesi yok artık

Bağışıklık sistemi çok zayıf onların dikkat edicez kalabalığa sokmıcaz öyle herkesin öpmesi sevmesi yok artık
Tecrübesizim illaki annem kayınvalidem gelicek onlar yardım edicek ama nasıl olucak gerçekten çok korkmaya başladım bide bebeğe annesiyle babasından geçmiş onlarda warmış ama bilmiyolarmış

Sertleşme ve rahimde ufak arada ağrılar bende de oluyor 2 gündür canim.ama dinlen geçmezse ağrı doktora sormakta fayda var

Tecrübesizim illaki annem kayınvalidem gelicek onlar yardım edicek ama nasıl olucak gerçekten çok korkmaya başladım bide bebeğe annesiyle babasından geçmiş onlarda warmış ama bilmiyolarmış
Eşim doğumdan sonra 40 çıkana kadar izin alacak doğum yapacağım yerde öncesinde test yapıyor eger pozıtıf çıkarsam zaten direkt devlet hastanesine yönlendiriyor dikkat edicez tatlım malesef böyle bir dönemden geçiyoruz Allah bizi be evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…