2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dun merdiven inip cikmistim bikac kere birazda yorulmustum ondan oldu sanirim ama normalmis bu haftalarda zaten
Evet canım normal zaten yalancı kasılma tarzinda bu hissettiklerimiz yine de dikkatli olmak lazım inşallah gununde gelir minikler

Son haftalara doğru değerler değişebiliyor canım bazen ileri bazen geri çıkabilir. Fark artmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Biraz ütü yapayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı Şimdiden böyle oluyosa nasıl iş yapıcam ben yaaa

Bugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm

Off bende aynı durumdayım, 1 aya mutfak yine kirlenir diye erteledikçe erteliyorum. Buzdolabının içini arkasını çekip temizlemem lazım, mutfak dolapları fırın bir yandan. Diğer odalar da 1 hafta dayanmıyor zaten. Sadece bebeğin eşyalarını bitirdim şimdiye kadar, ev işi nankör yapsan da yine kirleniyor. Annemle de yakın oturmuyoruz gelip yardım edemiyor. Kayınvalidem desen yakın oturuyoruz ama hamilelik boyunca ne hayırlarını ne şerlerini görmedim. Yalnız başına olduğu kadar artık

Benmde mutfakta yeni yapilan dolaplaf vaddi anneme sdce onlari yerlestirttm. Kyamadm hepsini indirip temizlemesine. Ust dolaplari temizledi. Alt dolaplair ben braz braz yapaim diye dusundm de nasl bir hantalliktr bu hayatmda hc bole usengec olmadm

Kizlar aranizda aspirin içen var mi? Doktorunuz kaçinci haftaya kadar içmenizi istedi?

Ben içiyordum sonra iğneye geçtim . Ona geçseydim 32. Haftada kesecektim
Ben de ecopirin iciyorum detayli usg de kan akimi bozuklugu cikti o gun bugundur kullaniyorum doktor 35 de birakcaz dedi biraz gec gibi geldi o yuzden sordum sendeki sorun ne canim

Ben de ecopirin iciyorum detayli usg de kan akimi bozuklugu cikti o gun bugundur kullaniyorum doktor 35 de birakcaz dedi biraz gec gibi geldi o yuzden sordum sendeki sorun ne canim
Benim iki düşük olunca doktor tedbir olsun diye başlatmıştı canım . Ben de iğneye geçeyim dedim o da olur demişti

Kızlar 1 oğlum var 2 yaşında ve hastane de yanimda kalacak kimse yok eşim kalabilicek sadece ama oğlumu da birakacak kimse olmadigindan ne yapcamı şaşırmış durumdayım. Oğlumun da yanımızda kalmasini izin verilirmi bu surecte fikriniz var mı? Yada kendim tek mi kalmalıyım

Canım şu durumda bence asla izin verilmez gittiğin hastaneyede bağlı ama kronik rahatsızlıgi olan kişiyi bile refakatçi kabul edilmiyo diye biliyorum çocuğu da kabul etmezler. kontrolüm vardı annem babasıyla gelen bı cocugu doktor odasina bile almadı bizim yanımızda bekledi ailesi çıkana kadar .Kv anne teyze filan kimse yok mu ? Kendin zorlanirsin bence o psikolojide çok önemli insan yanında birini illaki istiyo ayrıca doğumun seklinede bağlı bu

Hastalık varken sanmıyorum çünkü geçen sene arkadasım 2. Çocuğunu doğuracaktı 3 yaşında kızını almamışlardı inşallah bakabilecek birini bulursun yada yanında kalıcak arkadaşın falan warsa onlara söyle şimdiden

Bugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm
Benimde aynısı ben 2 haftaya dip köşe başlayacağım cam kapı dolap içi annemle ablamı çağırırım baza altı felan gireriz şimdi yapsam geri batacak sinir olacağım salon halısı var yıkamaya verilecek sonra mis gibi temiz evine gelsin oğlum ama korkmuyor da değilim önden gidiyor kilosu fazla Allah korusun erken doğar felan bir an önce yapıp bitiriyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…