2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Öyle oluyorlar gelmedikleri daha iyi bence gelseler birde geline gittik evini temizledik yeme içmeye çağırmaz der boş ver

Öyle oluyorlar gelmedikleri daha iyi bence gelseler birde geline gittik evini temizledik yeme içmeye çağırmaz der boş ver
Bence de öyle ama dibimdeki insanlar hamileliğim boyunca arayıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormayınca insanın zoruna gidiyor. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar onlarla, milletin kvsi her gün oğlundan çıkmaz bunlar arayıp sormaz çağrılmadan gelmek istiyoruz demez aylarca. Ortaları yok hiçbirinin. Torun torun diye ölüyorlardı iki senedir ona da bir hayırlarını görmedik, kv bir hastane çıkışını ben alayım demeyi akıl edebildi. İnsan maddi bişey beklemiyor ama arayıp sorulmayı ilgi görmeyi bekliyor. Ne bileyim bende zaten doğum yaklaştıkça hassaslaştım gözüme batıyor herşey iyice yalnız hissediyorum kendimi

Moralini bozma canım, doktorunun dediği gibi beslenme şekline dikkat edersen toparlanacaktir. Burada bir arkadaş kefir içince bebeğinin kilo alımının arttığını yazmıştı. Benim doktorum da bana hergun 2 yumurta ye mutlaka dedi. Kaşar peynir, muz, süt de bebeğe güzel kilo aldırıyor. Canını sıkma, stres ve üzüntü de bebegini etkilemesin.
Bugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm
Ben de tamam işler bitti dedikçe hep birşeyler çıkıyor. Sonuçta yaşam olan yerde iş güç bitmiyor boşver sağlık olsun.

Kizlar aranizda aspirin içen var mi? Doktorunuz kaçinci haftaya kadar içmenizi istedi?
Ben hem coraspin hem de göbekten kan sulandirici kullanıyordum, geçen hafta doktorum coraspini artık birakabilirsin dedi. Sadece iğne ile devam ediyorum.

Malesef canım hic kimse yok mecbur kendim kalicam artık

Hayırlısı bakalım kendim kalmaktan baska care yok gibi

Inan hepsini yiyorum. Ceviz fındık kuruyemis muz yogurt 2 yumurta her gü . Daha ne yapcam bilemedim

Izin verirler bence canim.hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.tek kalma bence eşin ve oğlun yanında olsun başka kalacak biri yoksa.

Ben hem coraspin hem de göbekten kan sulandirici kullanıyordum, geçen hafta doktorum coraspini artık birakabilirsin dedi. Sadece iğne ile devam ediyorum.
[/QUOTE]
Kaçıncı haftandaydın canım coraspirini bıraktığında. Benim doktorum 32.haftada bırakacaksın demişti. 31+4 de gittim bişey demedi. Benimde eve gelince aklıma geldi. Oyuzden sordum

Kaçıncı haftadaydın canım coraspirini bıraktında. Benim doktorum 32.haftada bırakacaksın demişti 31+4 de gittim bişey demedi. Benim de eve gelince aklıma geldi. Oyüzden sordum

Bebişleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor? Benim 1le başladı bu ara 3 4ü buluyor. Okuduklarıma göre normal ama bilemedim sizde durumlar ne

Bende günde en az 2 kere hissediyorum, genelde akşamları ve sabah uyandığımda hıçkırıyor bizimki bazen uzun sürüyor hatta korkuyorum niye bu kadar hıçkırdı diye

Bende günde en az 2 kere hissediyorum, genelde akşamları ve sabah uyandığımda hıçkırıyor bizimki bazen uzun sürüyor hatta korkuyorum niye bu kadar hıçkırdı diye
Evet bazen benimki de uzun hıçkırıyor ama bgn daha kısaydı, 4 oldu şimdiden

Bugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm
Canım parça parça yapınca bitmek bilmiyo. Bi de hep evdeyiz ya gözümüze batıyo. İş yokken iş çıkarıyoz kendimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…