- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım bakma sen onlara benim gastirirmden dolayı zaten iciyodum hamile kalmadan mide yanmalarim geçmeyince doktor tekrardan yaziverdi hic bisey olmuyo yoksa doktor niye yazdın bı ara burda depolarda bulamadığım için renni yazmışlardı ondanda kullandım ama gaviscon daha etkili ayrıca teyzemde eczacı yani hiç bı sıkıntı cikmiyo için rahat olsun onlara bakma . Tabi gönül ister ki en doğal yollarla geçsin ama gecmiyo naneli şekeri filanda deneyebilirsin ne diyim eşin aldirmiyosa .Buldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduseçmece bana denk geliyorlar ya
Öyle düşünme moralini bozma uzun süre içinde kalır yüreğin doğrulmaz eşinin ailesi sonuçta insanlar beklenti içinde oldukları için hayal kırıklıkları yaşarlar ilk evliliğimde bende aynı sorunları yaşadım kızım 6 aylıktı ailesi yüzünden ve daha aşamadığımız bir sürü şey y9zünden boşandık kızım 7 yaşına tekrar bir evlilik yaptım şimdi çok mutluyuz eşimde bende hayatı yaşamış tecrübelermiş olarak evlendik bu çok büyük etken ilk hamileliğimde neler neler yaşadım kapının önünden defalarca geçtiler nasılsın demediler bir şeye ihtiyacın var mı demediler hastanelerde yattım defalarca hiç umurlarında olmamıştı sonra baktık büyüyor her şey patladım ve bitti pişman miyim asla kızımı kendi istediğim gibi büyüttüm annem babam aile içinde sevgi dolu büyüdü her istediğine sahip oldu özgüvene sahip tabi babasını gördü hep hala da görüşüyor ama ben ne öğrendim biliyor musun beklenti içinde olmamayı sende bunu dene bekleme kimseden bir şey sen yap aklındakini başkası yaparsa senin düşündüğünü yada istediğini teşekkür edersin sadeceBence de öyle ama dibimdeki insanlar hamileliğim boyunca arayıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormayınca insanın zoruna gidiyor. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar onlarla, milletin kvsi her gün oğlundan çıkmaz bunlar arayıp sormaz çağrılmadan gelmek istiyoruz demez aylarca. Ortaları yok hiçbirinin. Torun torun diye ölüyorlardı iki senedir ona da bir hayırlarını görmedik, kv bir hastane çıkışını ben alayım demeyi akıl edebildi. İnsan maddi bişey beklemiyor ama arayıp sorulmayı ilgi görmeyi bekliyor. Ne bileyim bende zaten doğum yaklaştıkça hassaslaştım gözüme batıyor herşey iyice yalnız hissediyorum kendimi
Herseyı denedım geçmedı çok zor bır gece oldu benım ıcınCanım bakma sen onlara benim gastirirmden dolayı zaten iciyodum hamile kalmadan mide yanmalarim geçmeyince doktor tekrardan yaziverdi hic bisey olmuyo yoksa doktor niye yazdın bı ara burda depolarda bulamadığım için renni yazmışlardı ondanda kullandım ama gaviscon daha etkili ayrıca teyzemde eczacı yani hiç bı sıkıntı cikmiyo için rahat olsun onlara bakma . Tabi gönül ister ki en doğal yollarla geçsin ama gecmiyo naneli şekeri filanda deneyebilirsin ne diyim eşin aldirmiyosa .
Bana ilk 36 demisti son kontrolde 35 de birakalim dediSize ne zaman bırak dedi doktorunuz?
Canım cok kötü oluyo işte bu durumda salçalı baharatlı hamurisi seyler fazla tüketme midemiz ağzımızda geziyoz baskıdan dolayı başını iki yastıga koyup yatmayi dene oda biraz etki ediyo affedersin ama geğirmek filan da rahatlatiyo. Benim hamilelikte daha da çoğaldı normalde zaten vardı inanilmaz gaz şikayeti yaşıyorum bunların yanı sıra bebeğin baskısından dolayı kivraniyorumHerseyı denedım geçmedı çok zor bır gece oldu benım ıcınsankı kettle çalışıyordu içimde en son uykusuzluga dayanamayıp bayılmısım sımdı daha ıyıyım dedıgın gıbı dogal yontemlerle geçmedi ben bulunsun dıe dısarı cıktıgımda alıcam ılac kendıme
Hadi ya bana bu kadar yoğun ilk defa oldu aslında öyle ağır bişi de yemedim ama olacağı varmış demek kiCanım cok kötü oluyo işte bu durumda salçalı baharatlı hamurisi seyler fazla tüketme midemiz ağzımızda geziyoz baskıdan dolayı başını iki yastıga koyup yatmayi dene oda biraz etki ediyo affedersin ama geğirmek filan da rahatlatiyo. Benim hamilelikte daha da çoğaldı normalde zaten vardı inanilmaz gaz şikayeti yaşıyorum bunların yanı sıra bebeğin baskısından dolayı kivraniyorum
Canım benim ilk aylardan beri var mide yanmam ama ozellıkle son zamanlarda oturur pozisyonda uyuyorum, yemek borumu olabıldıgınce düz tutacak sekilde. bol bol su tüketmeye calıs normal içtiğinden daha fazla. süt falan iyi gelmemişti bana pek ama lelebli yogurt bıraz daha bastırdı bazen midemi.Hadi ya bana bu kadar yoğun ilk defa oldu aslında öyle ağır bişi de yemedim ama olacağı varmış demek ki
Yani oluyo illa ki diyorum ya saçlı olunca da böyle oluyomus eskiler öyle derHadi ya bana bu kadar yoğun ilk defa oldu aslında öyle ağır bişi de yemedim ama olacağı varmış demek ki
Eşimde aşırı saçlı doğmuş kv toka taksam takardım der hep babasına benzediyse olabilir neden olmasınYani oluyo illa ki diyorum ya saçlı olunca da böyle oluyomus eskiler öyle derannem bana hamileyken çok yaniyomus midesi bı saçlı doğmuşum ama görmen lazim uzunmusta
10 kilo almışım. Senin mesajını görünce tartıldım. 8 kilo aldım diyodum hep. 3 haftada 2 kilo almışımHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Canım senin hangi genlerde sorun vardi belki son haftaya kadar riske atmak istememiştir faktor 5 falan var miydi?yalniz bir yerde okudum genellikle 32 34 te kesiliyor çünkü bebeğin kalbinde sorun yaratabiliyormus ama sorun olmayan son haftaya kadar kullanan da duydum bilmiyorum ki doktora tekrar sor olmadiKızlar bende hem coraspin hem göbekten oksapar kullanıyorum. Eski doktorum 36. Haftaya kadar coraspin kesin kullanman lazım oksapari doğumdan bir gün önce bırakacaksın demişti. Taşınmamizdan dolayı yeni doktorumda doğumdan 10 gün önce coraspin kesecez dedi. Bende mi daha erken kesmeliyim acaba sizler gibi? Etkisi 5 gün içinde geçiyormuş. Benim sezeryan olacak ama insan yine de korkuyor.
Hamur işi beyaz ekmek artırıyor benim de. bir de ben çözümü söyle buldum aksam 7.30dan sonra bir şey yemiyorum bazen meyve sadece o zaman gece yanmiyorAşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem
Çok severim ipek ismini. Kuzenimin kızının ismi olmasaydı ilk düşündüğüm isimlerden biriydi benimKizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
İpek ismini ben çok seviyorum canım, çok narin, naif bir isim.Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Cok sevdgm bi arkadasimin ismi. Gucsuz ve basit derken nekadar densiz bir yorum olms. Gayette guclu bir karaktere sahp benm arkadasm olan ipek. Bencd de cok hos bir isimKizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Sürekli kaşar peynir süt yoğurtla beslendim midem rahatsz olduğu içinMaşallahne yediniz acaba benim 32 haftalık 1.5 kilo deliricem artık kilo çok az kalıyor böyle giderse erken alıcaz dedi ciğer geliştirici iğne oldum dün 2 doz bugün iki doz neden böyle oldu anlamadım gitti
Sağol canım hepimizin doğumu güzel olsun insallahMaşallah canım hayırlı doğumlar olsun inşallah
4 kilo normal doğum cok zor canım ya tüm doktorlar öyle diyorBenimde mi öyle olacak ki normal istiyordum ben eyvahlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?