2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bakma sen onlara benim gastirirmden dolayı zaten iciyodum hamile kalmadan mide yanmalarim geçmeyince doktor tekrardan yaziverdi hic bisey olmuyo yoksa doktor niye yazdın bı ara burda depolarda bulamadığım için renni yazmışlardı ondanda kullandım ama gaviscon daha etkili ayrıca teyzemde eczacı yani hiç bı sıkıntı cikmiyo için rahat olsun onlara bakma . Tabi gönül ister ki en doğal yollarla geçsin ama gecmiyo naneli şekeri filanda deneyebilirsin ne diyim eşin aldirmiyosa .

Öyle düşünme moralini bozma uzun süre içinde kalır yüreğin doğrulmaz eşinin ailesi sonuçta insanlar beklenti içinde oldukları için hayal kırıklıkları yaşarlar ilk evliliğimde bende aynı sorunları yaşadım kızım 6 aylıktı ailesi yüzünden ve daha aşamadığımız bir sürü şey y9zünden boşandık kızım 7 yaşına tekrar bir evlilik yaptım şimdi çok mutluyuz eşimde bende hayatı yaşamış tecrübelermiş olarak evlendik bu çok büyük etken ilk hamileliğimde neler neler yaşadım kapının önünden defalarca geçtiler nasılsın demediler bir şeye ihtiyacın var mı demediler hastanelerde yattım defalarca hiç umurlarında olmamıştı sonra baktık büyüyor her şey patladım ve bitti pişman miyim asla kızımı kendi istediğim gibi büyüttüm annem babam aile içinde sevgi dolu büyüdü her istediğine sahip oldu özgüvene sahip tabi babasını gördü hep hala da görüşüyor ama ben ne öğrendim biliyor musun beklenti içinde olmamayı sende bunu dene bekleme kimseden bir şey sen yap aklındakini başkası yaparsa senin düşündüğünü yada istediğini teşekkür edersin sadece

Herseyı denedım geçmedı çok zor bır gece oldu benım ıcın sankı kettle çalışıyordu içimde en son uykusuzluga dayanamayıp bayılmısım sımdı daha ıyıyım dedıgın gıbı dogal yontemlerle geçmedi ben bulunsun dıe dısarı cıktıgımda alıcam ılac kendıme

Canım cok kötü oluyo işte bu durumda salçalı baharatlı hamurisi seyler fazla tüketme midemiz ağzımızda geziyoz baskıdan dolayı başını iki yastıga koyup yatmayi dene oda biraz etki ediyo affedersin ama geğirmek filan da rahatlatiyo. Benim hamilelikte daha da çoğaldı normalde zaten vardı inanilmaz gaz şikayeti yaşıyorum bunların yanı sıra bebeğin baskısından dolayı kivraniyorum

Hadi ya bana bu kadar yoğun ilk defa oldu aslında öyle ağır bişi de yemedim ama olacağı varmış demek ki

Hadi ya bana bu kadar yoğun ilk defa oldu aslında öyle ağır bişi de yemedim ama olacağı varmış demek ki
Canım benim ilk aylardan beri var mide yanmam ama ozellıkle son zamanlarda oturur pozisyonda uyuyorum, yemek borumu olabıldıgınce düz tutacak sekilde. bol bol su tüketmeye calıs normal içtiğinden daha fazla. süt falan iyi gelmemişti bana pek ama lelebli yogurt bıraz daha bastırdı bazen midemi.

Annelik nasıl da daha karnimizda iken tavan yapıyor:) kilosuydu boyuydu gelişimi uzunca bir süre takip ettiğimiz bir konu olacak doğduklarında bile. Kızım prematüre doğduğu için bu konuyu inanın dibine kadar yaşadım. Ilk zamanlar hep geriydi çünkü çok erken doğmuştu ama hep dedim ki sağlığı iyi olsun boy kilo hayırlısıyla olur. 4 ameliyat sonrası kısa barsak kalmıştı ve yerse çıkıyordu hemen. Kilo alması için ayrıca tedavi gördük 2 ay. Neyse velhasıl kelam hanımlar şuan 4 yaş ve yaşıtlarını geçmiş durumda Annelik bu takmamak elde değil biliyorum ama sağlıcakla doğduklarında sütle sevgimizle besleyerek çokta güzel büyüteceğiz bebişlerimizi inşallah
Anne kalelerinizden öpüyorum stres yapıp minislerimi de üzmeyin
Mutlu pazarlar hepinize

Yani oluyo illa ki diyorum ya saçlı olunca da böyle oluyomus eskiler öyle der annem bana hamileyken çok yaniyomus midesi bı saçlı doğmuşum ama görmen lazim uzunmusta

Yani oluyo illa ki diyorum ya saçlı olunca da böyle oluyomus eskiler öyle der annem bana hamileyken çok yaniyomus midesi bı saçlı doğmuşum ama görmen lazim uzunmusta
Eşimde aşırı saçlı doğmuş kv toka taksam takardım der hep babasına benzediyse olabilir neden olmasın
görseldeki gece benim orgamlarım

Eklentiler

• 7F2634AD-E532-4D74-A482-C33CE322F912.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 82
10 kilo almışım. Senin mesajını görünce tartıldım. 8 kilo aldım diyodum hep. 3 haftada 2 kilo almışım

Canım senin hangi genlerde sorun vardi belki son haftaya kadar riske atmak istememiştir faktor 5 falan var miydi?yalniz bir yerde okudum genellikle 32 34 te kesiliyor çünkü bebeğin kalbinde sorun yaratabiliyormus ama sorun olmayan son haftaya kadar kullanan da duydum bilmiyorum ki doktora tekrar sor olmadi

Aşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem
Hamur işi beyaz ekmek artırıyor benim de. bir de ben çözümü söyle buldum aksam 7.30dan sonra bir şey yemiyorum bazen meyve sadece o zaman gece yanmiyor

Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Çok severim ipek ismini. Kuzenimin kızının ismi olmasaydı ilk düşündüğüm isimlerden biriydi benim

Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Cok sevdgm bi arkadasimin ismi. Gucsuz ve basit derken nekadar densiz bir yorum olms. Gayette guclu bir karaktere sahp benm arkadasm olan ipek. Bencd de cok hos bir isim

Maşallah ne yediniz acaba benim 32 haftalık 1.5 kilo deliricem artık kilo çok az kalıyor böyle giderse erken alıcaz dedi ciğer geliştirici iğne oldum dün 2 doz bugün iki doz neden böyle oldu anlamadım gitti
Sürekli kaşar peynir süt yoğurtla beslendim midem rahatsz olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…