2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Canım bende mthfr ac 1298 homozigot mutant var diğerlerinde sorun yok. Daha önce gittiğim profesörden uzak bi şehirdeyim artık, suan özeldeki doktorum da maalesef pek bilgili degil bu konuda.

Benimde mi öyle olacak ki normal istiyordum ben eyvahlar olsun
Öyle düşünme yanlış ölçüm olabiliyor 4 denilen bebekler 3500 çıkabiliyor. Birde yengem 3 normal doğum yaptı ortanca 4250 doğdu en kolay oydu diyor doğum olarak bebek daha iyi baskı yapıp kolay açılmış kolay manevra almış vs

Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Çok hoş ben de düşünüyordum bir arkadaşım koydu farklı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden koymak istemedim ama heran vazgeçip koyabilirim

Aldım şurubu bu nasıl kullanılıyor? Mıde yanması oldugu zaman mı ıcmem lazım?
su an yıne yanıyorum da
1 yemek kaşığı iç canım. Ben öyle yapıodum. Yanmaya başlayınca içersin günde 2 3 kez falan içiliodu sanırım.

Aldım şurubu bu nasıl kullanılıyor? Mıde yanması oldugu zaman mı ıcmem lazım?
su an yıne yanıyorum da
Canım icebirsin bir mama kaşığı yada kapağıyla genelde yemekten bir saat sonra iciliyo gunde 3 kez icebiliyosun fark etmiyo arada da içiyorum ben yanınca 3 u asma üstüne su filan içme bı sure etki etsin

Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
İnsanların işi yok sürekli bir şeyleri elestiriyorlar. Ben de İpek koymayı düşünüyorum açıkçası ve hiçte kulaga öyle kötü anlamlar gelmiyor. İnsanın içini yumusatiyor bence.

Çok hoş ben de düşünüyordum bir arkadaşım koydu farklı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden koymak istemedim ama heran vazgeçip koyabilirim
Aynı durum benim de başıma geldi canim. Liseden çok yakın arkadaşım var farkli sehirlerdeyiz ve uzun zamandir gorusmuyorduk. Onun bebeği doğalı baya oldu ismini bilmiyordum ne koydunuz dedim İpek dedi. Aaaa benim de cok hoşuma gidiyordu koysak diye dusunuyordum dedim tedirgin bi şekilde. O da koy nolacak ki bi İpek biz değiliz ya hem İpek gibi oluyorlar dedi. Son anda değişmezse fikrimiz İpek diyoruz şu an için biz de

Arkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması

Arkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması
Arın' ismine Anıl uygun gibi ilk aklima o geldi canım. Biraz düşününce Doruk içinde anlamli bi isim bulunur bence.

Arın' ismine Anıl uygun gibi ilk aklima o geldi canım. Biraz düşününce Doruk içinde anlamli bi isim bulunur bence.
Çok bakındım ama inan çıkmıyor doğuş Doğukan felan onlarıda ben sevmedim en iyisi uymasin ne yapayım

Ne güzel söylemişsin canım ağzına sağlık. Büyük bir imtihan, allahım sağlık versin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…