Evet sanırım açılışı biz yapacağız nasipseCok svndm canm. Masalah. Sanirim ilk doguran olucaksn ozaman sen
Evet nasipse ilk doğum haberi benden gelecek sanırımMaşallah canım ilk sen doğuracaksın o zamanvakit azaldikca çok heyecanlanıyorum ben. Bugün hastane çantamı hazırladım onda bile heyecanlandım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz
Doğduktan sonra da uslu olur inşallah önemli olan o.Oo seninki maşallah uslu bebek canım benimki bacağını karnımdan çıkarabilecek mi diye deneme yapıyor geceleriayy bir de dokunuyorum sert sert elime geliyor elleri ayakları
Bugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle
Amin canım... Evet en erken 15 en geç 20 günümüz var nasipse.hayırlı olsun canım. Şimdi şafak saymaya başlayabilirsin ozaman. Sağlıkla kavuşun inşallah
Çokk sevindim canım benim güzel haberlerine :) İlk olacaksın belli ki maşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) ayy kendim doğuma gidecekmiş gibi heyecanlandım resmen çok az kaldı hepimiz için de öyle böyle derken yolun sonuna yaklaşıyoruz :))Bugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle
Sağolasın canım, Allah razı olsunÇokk sevindim canım benim güzel haberlerine :) İlk olacaksın belli ki maşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) ayy kendim doğuma gidecekmiş gibi heyecanlandım resmen çok az kaldı hepimiz için de öyle böyle derken yolun sonuna yaklaşıyoruz :))
Göğüs pompası henüz almadım ama önce manuel alıp çok gerekirse elektrikli almayı düşünüyorum. Aklimda Wee 'nin manuel pompası var.Bir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Cnm ben kraft ace travel aldim. Çok beğendim ancak biraz büyük gelebilir kimine. Ben çok gezenti olduğum için kaldırımlara dayanması lazım.:) sarsma olayı az. daha ufakklarını tercih ediyor çoğu kişi. Yine de bakabilirsinBir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Bebek arabası kraft ama bence çok kullanıslı degil ya ablamdan aldım bende ama gözüme öyle geliyorBir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Anladım canım bende wee nin manuel olanı düşündüm pompa bebek arabası fikri için teşekkürler :)Sağolasın canım, Allah razı olsun
İnşallah nasipse hepimizin kavuşma günü azalmaya başladı
Göğüs pompası henüz almadım ama önce manuel alıp çok gerekirse elektrikli almayı düşünüyorum. Aklimda Wee 'nin manuel pompası var.
Bebek arabası olarak da Casual Cadillac Trona travel sistem aldık.
Ben hiç kullanmadım canım belki de ondan dolayı vermiştirArkadaşlar buscopan kullanan oldu mu. Bana bu ilacı niye verdi acababiraz mide tarafımda bastirinca sancim ve nst de düzensiz kasilmalarim var 'di ama
Genelde bende öyle gezentiyim bana da dayanması lazım o yüzden ufak olanlar gözüme küçük ve kullanışsız geliyor nedense bakayım bende bi seninkine teşekkür ederim :)Cnm ben kraft ace travel aldim. Çok beğendim ancak biraz büyük gelebilir kimine. Ben çok gezenti olduğum için kaldırımlara dayanması lazım.:) sarsma olayı az. daha ufakklarını tercih ediyor çoğu kişi. Yine de bakabilirsin
Anladım canım bir bakayım ben de nasıl modeli tam teşekkür ederim cevabın için :)Bebek arabası kraft ama bence çok kullanıslı degil ya ablamdan aldım bende ama gözüme öyle geliyor
Haha kıyamam ya doğmadan başladılar desene iki kardeşDoğduktan sonra da uslu olur inşallah önemli olan o.O ayak dayamaları ayrı bişey akşam dediğin gibi elime geldi baya benim de oğlum da geldi ısırmaya çalışıyo ayaklarını
Uyumaya çalış gene de canım dinlenmezsen daha kötü olabilirsin anlıyorum zor şu durumda uyumak ama ben çok uykusuz kalınca çok hasta oluyorum hamilelikte bebeğin ve senin için uyumaya çalış bebeğini düşün öyle dalmaya çalış uykuya ben kötü bir şey yaşadığımda öyle yapıyorum.Hic uyumadm bunca saat basim catliyor. Bikac kere daldm uykuya gene deprem ruyasi gordm kalktm
Buraya yazdktansnra az uzandm daha uzerime battanye orterken gene artci oldu. Besik gbiyizUyumaya çalış gene de canım dinlenmezsen daha kötü olabilirsin anlıyorum zor şu durumda uyumak ama ben çok uykusuz kalınca çok hasta oluyorum hamilelikte bebeğin ve senin için uyumaya çalış bebeğini düşün öyle dalmaya çalış uykuya ben kötü bir şey yaşadığımda öyle yapıyorum.
Mide sancısı için vermiştir canım. Düzensiz sancılarını hissediyor musunArkadaşlar buscopan kullanan oldu mu. Bana bu ilacı niye verdi acababiraz mide tarafımda bastirinca sancim ve nst de düzensiz kasilmalarim var 'di ama
Canım bagirsak düzenleyici diye biliyorum. Gaz filan varsa o yüzden verilmistir.Arkadaşlar buscopan kullanan oldu mu. Bana bu ilacı niye verdi acababiraz mide tarafımda bastirinca sancim ve nst de düzensiz kasilmalarim var 'di ama
Hayır hissetmiyorum ama nst de cıktı cnm. Bir sancim var ama o bebek sancısı gibi degil de mide gaz sancısı vardı.Mide sancısı için vermiştir canım. Düzensiz sancılarını hissediyor musun
Anladım canım çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce biter artçılar da.Buraya yazdktansnra az uzandm daha uzerime battanye orterken gene artci oldu. Besik gbiyiz
Evet sanırım gaz içinCanım bagirsak düzenleyici diye biliyorum. Gaz filan varsa o yüzden verilmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?