2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canm gözün aydın herşey yolunda ne güzel sancıların kaç çıktı ikinci doğumum ama nst den bir türlü anlamıyorum sağlıcakla gelsin bebişin senin tarih 15 benim 18i veya 23 ü ama ben 18 ini istiyorum

Benden baska izmirde olan varmi benm kadr yasayan oldumu bilmiyorum. Var ise gecms olsun arkadaslar.
Ben de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.

Sağolasın canım
Sancım kaç çıktı bilmiyorum ki, aslında cihazda bebeğin kalp atış sayısının altında sürekli değişen sayılar vardı bence o sanciyi ölçüyor. Bir ara takip ettim 10-15-8-6 falandı sonra 30-40lara çıktı , sonra yine 5'e 8'e düştü. O yükselen zamanlar sanırım sanciydi
Benim 15-20 Kasım arası dedi doktor, sonraki randevuda kesinlestiririz duruma gore dedi. Ben hangi tarihi istiyorum bilmiyorum

Ben de İzmir'deyim. Neyseki esim yanimdaydi, cok panik oldum ben de, yalniz olsam cok daha fazla korkardim. Gecmis olsun canim hepimize, Allah beterinden saklasin.
Geçmiş olsun, sukrler olsun iyisiniz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah

Hanımlar merhaba, ben kasım annesiyim, sayılı günüm kaldı inşallah erkek bebek bekliyorum, hamile çekimi yaptırdım eğer düşünen varsa elbisemi satmayı düşünüyorum, özelden foto isteyenler olursa gönderirim, 2 saat kadar giydim, hiç bir yerinde defo leke yırtık vs yok, harika bi çekim oldu xl bedeni, trendyoldan aldım hala satışı var isteyen oradan da bakabilir, fiyatı trendyolda 219,99, bende o fiyattan aldım, şimdi 170e vereceğim.

Eklentiler

• 03BD2F52-786A-4C6F-84BB-66F8A347036A.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 121
  • DE095D2E-06B5-47C0-AC90-0741E81D992C.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 107
Sansliymssn ben yalnzdim ve 8. Kattaydm. Aklima gelen ilk sey daha doguramadan burda olucem oldu

Sanırım deneme yolu ile bulacağız bezleri Bend e sleepy araştırdım sonra molfix alayım dedim ablam prima ile başla diyor

Şimdi baktım gruba yeni gördüm çok çok geçmiş Rabbim tez vakitte şifa versin dualarım sizinle

Maşallah maşallah ilk bebişimiz geliyor grupta

Bebek arabasını bebekten aldım 300 tl inmişti çok afili bir şey değil ama işlevsel kızımı da ona benzer araba ile büyütmüştüm

benim oğlumdan kalan joie marka bebek arabası var gayet memnundum ben yine ona devam. Göğüs pompası da yine oğlumdan kalma wee baby nin manuel pompası ondan da gayet memnundum Zaten oğlumun emnesinde çok şükür sıkıntı yoktu geceleri 5-6 uyanmazdı çoğunlukla ve biriken süt göğüslerimi sğrıttığındsn sağım yapardım işimi de fazlasıyla görüyordu. Birde bu aralar instagramda mochi süt pompasını görüyorum baya güzel gibi bir araştır istersen canım

Selam kızlar nasılsınız,
Hastane çantanızı hazırladınız mi , bebeği hastaneden çıkarken taşımak için puset mi aldınız port bebe mi kararsız kaldım ben

Sanırım deneme yolu ile bulacağız bezleri Bend e sleepy araştırdım sonra molfix alayım dedim ablam prima ile başla diyor
Kesinlikle deneme yanılmayla herkes bebeğine en uygun olanını bulacaktır. Bende ilk orima kullanmıştım prima her seferinde sırtının yukarısına kadar dışkı taşırınca bir daha almadım . Tabi bu 5 yok önceydi şu anda belli yenilenmişlerdir kalitesi daha iyi olabilir en iyisi denemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…