- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Süt fazla olursa mastit olmamak için sağmak gerekiyomuş o yüzden gerekliymişSağolun eğer düzenli süt gelir emzirirsem inşaallah şart mı diye Merak ettim
Göğüsler ne kadar boş olursa süt üretimi o kadar artıyor beyin göğüsler boş hemen süt yap diye hormonlara emir veriyorSağolun eğer düzenli süt gelir emzirirsem inşaallah şart mı diye Merak ettim
maşallah canım günler alınmaya baslamıs banada 25 kasım denilmişt ama beklemek istiyoruz allahtan bişey gelmezse 40 ı görmek istiyorumKızlar ben hastaneden geldim. Öncelikle depremi hisseden anneler geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun herkesin. İlk doğum tarihi netleşen aralık annesi olarak geldim27 kasıma tarih verdi. Ama öncesinde bir durum olur su gelir sancı olur Allah bilir dedi. Ama bir aksilik olmazsa 27 kasımda sezeryanla olacak. Kasığımdaki ağrının sebebi bebeğin kafası sol kasığımda o yüzden ağrı yapıyormuş. Ve doktor bu kasılmalar 4 dk da bir olmadığı sürece korkma dedi. Ve kesinlikle çevreden etkilenme bana ulaş dedi. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Ben çok heyecanlandım tarih verince. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah şuan daha iyisindir. Bende de gastrit var hamileliğin başından beri Lansor kullandırıyor doktorum bana. Midem iyiyse ara veriyorum kötüleşirse başlıyorum benim o şekilde ilerliyor maalesef. İnşallah senin de geçer en kısa zamanda çok zor çünkü.Mide ekşimesi ilk kez yaşıyorum maalesef
Size de çok geçmiş olsun Amin inşallah Rabbim daha beterinden korusun . Rabbim kolaylık versin hamile hamile daha da zor bir durum .Bende İzmir’deyim depreme evde yakalandık Allahtan eşim izinliydi bugün yoksa tek başım ne yapardım bilmiyorum. Duştan çıkmıştım kafamda havlu ayağımda çorap bile yoktu yalın ayak çatıya koştuk. Çok korktum ya ev yıkılacak sandım. Gece 12’ye kadar dışarıdaydık eve gidelim artık dedik girdik ama sürekli 4 üzeri artçı oluyor bizde eşyalarımızı aldık tekrar çıktık arabadayız artık sabaha kadar. Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. Umarım daha fazla can kaybı olmazAllahım daha beterinden korusun hepimizi
Size de çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin dualarımız hep İzmirde yaşayanlarla..Amin cok kötüydü... Soke de yasiyorum allahtan evde tek değildim kardesim vardi kedimi aldigimiz gibi disari attik kendimizi... ve kusadasitarafina kaymış durumda fay kirilma enerjisi diyorlar. Sarsilmadigimiz saat yok allah korusun rabbim hayirlisini versin insallah.
Bende de durumlar aynen böyle geceleri geç saatlere kadar uyumuyor benim kızım da çoook hareketli çok ne tarafa dönsem tekme uykusuzluk var hep :)Günaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Sizde durumlar nasıl bilmem ama daha doğmadan bu minnak hanım beni istediği saatte uyandırmaya başladı.
Bazen gece yarısı kaldırıyor bazen böyle erkenden. O ne zaman geri uyursa ben de uyuyorum
Annesine alıştırma yaptırıyor galiba
Aynen aynen bende aynıyım hiç sormayın.Bende asla sağlıklı uyuyamıyorum sürekli uyu uyan şeklind egeçiyor.. Uykusuzluğa alıştırma yapıyormuş öyle yazıyor
bari son dönemlerimizde uyusaydık bol bol uykusuz kalacagız zatensağıma dönsem sağım çürüyor sola dönsem solum her yanım ağrıyor
Evet bunu ben de merak ediyorum gerek var mı? ben de almadım ama gerek varsa alacağım.Günaydın arkadaşlar . Herkes süt pompası aldı mı . Kesin gerekiyor mu
ilk günler zor oluyo tabi bebe az emiyo göğüsler süt doluyo canın acıyo ilk oğlumu dogurdugumda 3 gün sütüm gelmedi mama verdim ama 3 gün boyunca pompayla getirmeye çalısıyodum bi gece bi uyandım memeler nası şişmiş canım acıyodu çok az emmişti bebe o yüzden sağdım dolaba kaldırmıştım benmari usulü ısıtıp veriyodumGöğüsler ne kadar boş olursa süt üretimi o kadar artıyor beyin göğüsler boş hemen süt yap diye hormonlara emir veriyoro yüzden emzirme dışında da sağmak lazım
Ben gerekli olursa almayı düşünüyorum.Günaydın arkadaşlar . Herkes süt pompası aldı mı . Kesin gerekiyor mu
Midem bulandiginda az çikolata yerim ve iyi gelirFemodin çok iyi kesiyo alma imkanın warsa denemeni tavsiye ederim yada birazcık çikolatalı ekmek ama mideyi bastırıyor çikolata ne kadar mideyi coştursada az yersen etkili olabilir
Midem bulandiginda az çikolata yerim ve iyi gelirbende bir gariplik var sanıyordum
Bende de aynen öyle oldu süt gelmedi Çoçuk sarılık olmasın diye mama verdim sonra süt geldi ama birden gelince mastit oldum kimse bana sütünü sağ boşalt demedi sonuç tam 6 gün hastanede yattım çünkü antibiyotik tedavisine başlamıştıkilk günler zor oluyo tabi bebe az emiyo göğüsler süt doluyo canın acıyo ilk oğlumu dogurdugumda 3 gün sütüm gelmedi mama verdim ama 3 gün boyunca pompayla getirmeye çalısıyodum bi gece bi uyandım memeler nası şişmiş canım acıyodu çok az emmişti bebe o yüzden sağdım dolaba kaldırmıştım benmari usulü ısıtıp veriyodum
geçmiş olsun canım . Süt pompası şart o zamanBende de aynen öyle oldu süt gelmedi Çoçuk sarılık olmasın diye mama verdim sonra süt geldi ama birden gelince mastit oldum kimse bana sütünü sağ boşalt demedi sonuç tam 6 gün hastanede yattım çünkü antibiyotik tedavisine başlamıştık
Sen hafta olarak benden öndesin. Benim 38+2de olmuş olcak. Ben de normal doğum yapmak isterdim ama vajinismus geçmişim var ve doktor bebeği ve seni strese sokmayalım dedi. Ben de korkuyordum açıkcası belirsizlik olunca. Hakkımızda hayırlısı olsunmaşallah canım günler alınmaya baslamıs banada 25 kasım denilmişt ama beklemek istiyoruz allahtan bişey gelmezse 40 ı görmek istiyorum
Bebis iyi cok şükür. Bugün de kontrolden geldik haftasini da yakalamis cok şükürAmin kuzumsiz iyisiniz dimi bebiş nasıl? Sende çok üzmemeye çalış kendini zor ama haberlere falan bakmamaya çalışıyorum bende.
Ben de gece doğru düzgün uyuyamadım, biz dün İstanbul'da hissetmedik ama 99 depremini yaşadığım icin her deprem haberinde etkileniyorum haftalarcaGünaydın kızlar psikolojim bozuldu sanırım ne uyuyabildim ne kendime gelebildim dün çok korktuğum için kasık ağrım wardı bugün şükürler olsun ki yok ama sürekli sallanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum İzmir’de yaşayanlar sizi düşünemiyorumallah bidaha yaşatmasın kimseye ama nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum
Maaşallah, bak gördün mü stres yapma demiştik sanaBebis iyi cok şükür. Bugün de kontrolden geldik haftasini da yakalamis cok şükür
ben o cahilliği yaptım yaa memeyi almıyo diye mamayıda çok, vermedim sonuc oğlum sarılık oldu sınırdaydı sonuç eve göndermişlerdi şekerli su verdim emzirdimde atlattık kaynana demişti şekerli su ver diye bakalım allahın izniyle bu sefer o cahilliği yapmamBende de aynen öyle oldu süt gelmedi Çoçuk sarılık olmasın diye mama verdim sonra süt geldi ama birden gelince mastit oldum kimse bana sütünü sağ boşalt demedi sonuç tam 6 gün hastanede yattım çünkü antibiyotik tedavisine başlamıştık
Cok svndm canm. Masalah. Sanirim ilk doguran olucaksn ozaman senBugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle
Günaydın arkadaşlar . Herkes süt pompası aldı mı . Kesin gerekiyor mu
amin canım inşallah benim ki mecburi sezeryan olcak ilk sezeryan diye makat gelişiydi paşam şimdiki bebeğim normal dogum pozisyonundaymiş ama hayırlısı bakalım bebeden bi işaret gelsinde öyle giderim dogumaSen hafta olarak benden öndesin. Benim 38+2de olmuş olcak. Ben de normal doğum yapmak isterdim ama vajinismus geçmişim var ve doktor bebeği ve seni strese sokmayalım dedi. Ben de korkuyordum açıkcası belirsizlik olunca. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?