2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar 8.aya girmemle birlikte nefes alış verişlerim değşmeye başladı sanki. Konuşurken daralıyormuş gibi oluyorum ara ara da nefesim daralıyor gibi oluyor. Normal midir artık, sizde durumlar ne
Benimde aynısı oluyo doğru düzgün nefes alamıyormuş gibi hissediyorum

Kızlar 8.aya girmemle birlikte nefes alış verişlerim değşmeye başladı sanki. Konuşurken daralıyormuş gibi oluyorum ara ara da nefesim daralıyor gibi oluyor. Normal midir artık, sizde durumlar ne
Bende de durum aynı canım nefes nefese kalıyorum bazen de nefessiz kalıyormuşum gibi oluyor daralıyorum. Normal sanırım hepimizde oluyor sanırım artık son zamanlar ya

Benim daha erken değil mi ki sizden gerideyim daha
Yok canım erken değil ben kaç haftadır böyleyim büyüdükçe ciğerleri sıkıştırıp baskı yapıyormuş bebişler o yüzden böyle nefes nefese kalıyormuşuz canım normal yani ben 35 teyim ama kaç haftadır böyle nefes nefeseyim.

Iyi olmana sevindim canım inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına alırsın

Maalesef bende aynısıyım nefes alamıyorum artık koltuktan kalkamıyorum corabimi giyemiyorum

İyi geceler arkadaşlar. Bebeğim şu an öyle hareket ediyor ki sanki tüm vücut karnından çıkacak . Korkutuyor resmen .
Benimki de aşağıya baskı yapıyor. Ayağa kalkimca özellikle. 2 gün önce bu baskıdan dolayı acile gittim. Gitmisken rahim ağzına falan bakti alttan, kapalı 43 mm dedi. Normal galiba iyle hissetmemiz ve böyle hareketli olması.rahat ol

İnşaallah canım rahim ağzı kapalıysa sorun yok diyorlar . Büyüdükçe daha kuvvetli hissediyoruz . Bebişler için daha zor yerleri de daraldı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…