Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynısı oluyo doğru düzgün nefes alamıyormuş gibi hissediyorumKızlar 8.aya girmemle birlikte nefes alış verişlerim değşmeye başladı sanki. Konuşurken daralıyormuş gibi oluyorum ara ara da nefesim daralıyor gibi oluyor. Normal midir artık, sizde durumlar ne![]()
Böyle konuşurken biraz nefes nefese kalıomuş gibi oluo di mi canım?Benimde aynısı oluyo doğru düzgün nefes alamıyormuş gibi hissediyorum
Bol bol dua et Cnm Allah’ın izniyle bişi olmazKizlar ben eve geldim. Kendi evime. Bu gece burda yaticam.![]()
Aynen Cnm maalesef az kaldı die normalmiş olmasıBöyle konuşurken biraz nefes nefese kalıomuş gibi oluo di mi canım?
Umarım öyledir ya korkmaya başladım korona mı oldum yine falan diyeAynen Cnm maalesef az kaldı die normalmiş olması![]()
Bende de durum aynı canım nefes nefese kalıyorum bazen de nefessiz kalıyormuşum gibi oluyor daralıyorum. Normal sanırım hepimizde oluyor sanırım artık son zamanlar yaKızlar 8.aya girmemle birlikte nefes alış verişlerim değşmeye başladı sanki. Konuşurken daralıyormuş gibi oluyorum ara ara da nefesim daralıyor gibi oluyor. Normal midir artık, sizde durumlar ne![]()
Allah korusun canım aman aman olmadan atlatırız inşallah son haftalarımızıUmarım öyledir ya korkmaya başladım korona mı oldum yine falan diye![]()
Korkmamaya çalış canım eşin de yanındaysa biraz daha sakin olmaya çalış bebişin için.Kizlar ben eve geldim. Kendi evime. Bu gece burda yaticam.![]()
Bende de durum aynı canım nefes nefese kalıyorum bazen de nefessiz kalıyormuşum gibi oluyor daralıyorum. Normal sanırım hepimizde oluyor sanırım artık son zamanlar ya
Benim daha erken değil mi ki sizden gerideyim dahaAllah korusun canım aman aman olmadan atlatırız inşallah son haftalarımızı
Yok canım erken değil ben kaç haftadır böyleyim büyüdükçe ciğerleri sıkıştırıp baskı yapıyormuş bebişler o yüzden böyle nefes nefese kalıyormuşuz canım normal yani ben 35 teyim ama kaç haftadır böyle nefes nefeseyim.Benim daha erken değil mi ki sizden gerideyim daha![]()
Sağol canımYok canım erken değil ben kaç haftadır böyleyim büyüdükçe ciğerleri sıkıştırıp baskı yapıyormuş bebişler o yüzden böyle nefes nefese kalıyormuşuz canım normal yani ben 35 teyim ama kaç haftadır böyle nefes nefeseyim.
Eet yanmda. İki dk uyuyakaldim ciglik atarak uyandm deprem oluyor sandm. Ama nereye kadr annemde veya kv mde kalablirimkiKorkma cnm eşin yanında mı . Artçı sarsıntılar strese sokuyor mı . Korkunu sen daha iyi bilirsin
Stres etkilenebilir mi bilmiyorum cnm şu an stres ve korkun çok gibiEet yanmda. İki dk uyuyakaldim ciglik atarak uyandm deprem oluyor sandm. Ama nereye kadr annemde veya kv mde kalablirimki
Iyi olmana sevindim canım inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına alırsınBugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.
Benden haberler şimdilik böyle![]()
Maalesef bende aynısıyım nefes alamıyorum artık koltuktan kalkamıyorum corabimi giyemiyorumKızlar 8.aya girmemle birlikte nefes alış verişlerim değşmeye başladı sanki. Konuşurken daralıyormuş gibi oluyorum ara ara da nefesim daralıyor gibi oluyor. Normal midir artık, sizde durumlar ne![]()
Benimki de aşağıya baskı yapıyor. Ayağa kalkimca özellikle. 2 gün önce bu baskıdan dolayı acile gittim. Gitmisken rahim ağzına falan bakti alttan, kapalı 43 mm dedi. Normal galiba iyle hissetmemiz ve böyle hareketli olması.İyi geceler arkadaşlar. Bebeğim şu an öyle hareket ediyor ki sanki tüm vücut karnından çıkacak . Korkutuyor resmen .
İnşaallah canım rahim ağzı kapalıysa sorun yok diyorlar . Büyüdükçe daha kuvvetli hissediyoruz . Bebişler için daha zor yerleri de daraldı bayaBenimki de aşağıya baskı yapıyor. Ayağa kalkimca özellikle. 2 gün önce bu baskıdan dolayı acile gittim. Gitmisken rahim ağzına falan bakti alttan, kapalı 43 mm dedi. Normal galiba iyle hissetmemiz ve böyle hareketli olması.rahat ol
Allaha emanet olun inşallahKizlar ben eve geldim. Kendi evime. Bu gece burda yaticam.![]()