2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benimde sanciyo genellikle gaz sancısı yansiyo oraya bebek sıkıştırdığı için . Oraya poposunu dayamış doktor dedi tabi canin yanar baya yerleşmiş diye konuşunca normal karşıladık ama git gide güçlü teklemeler geliyo artik kolunu bacağını filan hisseder oldum . Karnımın yamulmalarini saymıyorum bile ...

Eet yanmda. İki dk uyuyakaldim ciglik atarak uyandm deprem oluyor sandm. Ama nereye kadr annemde veya kv mde kalablirimki
Yaşanılan travma daha çok yeni canım, biz bile dün gece uyuyamadik. Birkaç gün daha yalnız kalma bence. Keşke elimizden birsey gelse
Iyi olmana sevindim canım inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına alırsın
Sağolasın canım, amin

Kızlar uykum çok var ama karnından uyuyamiyorum.belim ağrıyor.her tarafım yastık ne yapacagimi şaşırdım.biraz önce otururken dalmışım.acaba oturarak mi uyusam
Aynen uyusam da bir tekmeyle aninda uyaniyorum gerisin geri deliksiz uykular uzun sure haram bize anlasildi:)

Bebis iyi cok şükür. Bugün de kontrolden geldik haftasini da yakalamis cok şükür

MaşaAllah bebişlerinize inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelirler

Besıgı aldım ben
Araba arıyorum cokda guvenemıyorum bakmadan almaya

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi
Her ihtimale karşı doktorunuza görünün bu gün. Tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…