2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Resimde durdugu gibi durmaz ama gobek pirtlar biyerden bide kış aylari usutmeyesin kendini sen bilirsin yinede

Hiç bilmiyorum yasicaz gorcez icerde geziniyo hep ama günde1 enfazla 2 tekme atiyor

seninki baya akıllıymış canım benimki fırıldak baya

Kızlar uykum çok var ama karnından uyuyamiyorum.belim ağrıyor.her tarafım yastık ne yapacagimi şaşırdım.biraz önce otururken dalmışım.acaba oturarak mi uyusam
Gece 4te uyudum. Ben gündüzleri rahat uyuyorum öğleden sonra iki gibi uyusam 16:00 gibi kalkıyorum o beni rahat ettiriyor. Gece uykularım bitti resmen

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi
Nişan olabilir mi acaba? Mukuslu muydu? Yani sümüksü bişey var mıydı akıntıda? Ama korkma nişan gelse bile 6-7 gün daha doğmayabiliyormuş. Mutlaka doktora git yarın. Ben de rüyamda gördüm az önce nişan geliyordu. O kadar çok okuyup araştırmaya başladım ki etkilendim galiba.

canım afedersin ama ilişkiye girdiginde vajinanın girişi acıyo kızarıyo kaşıntı yoksa bile bu belirti oluyo benim akıntı beyazdı dün akşam yogurt gibi sarıya döndü
İlaç ne verdi canım? Bende de var mantar. İlişkiye girmiyorum acıyacak diye. Verdiği ilacı da verdiği zaman kullanmadım şimdi de kullanmaya korkuyorum.

Lohusa kusagi nedir korse gbi bseymi

Lohusa kusagi nedir korse gbi bseymi

evet canım korse gibi rahatsız etmeyen Doğumdan hemen sonra takılabilen birşey. Ve tamamen pamuk yani sezeryanden hemen sonra da kullanılabilir. 40 gün lohusa kuşağı kullanıp daha sonra korseye geçmeyi düşünüyorum.

evet canım nişanmış doktorda öyle söyledi hemen dogum baslamaz 1 gğnde sürer 1 haftada sürer dedi ama bel ağrım çok var yemek yaptım az önce eğilerek yapabildim ağrıdan anca yatmak iyi geliyo 5 kasıma randevu buldum gidicez bakalım allahtan bile olmazsa

rahim ağzın kapalı mı peki , kaç mm cnm

AA canım gerçekten nişan mıymış? Aman dikkat et kendine en kısa zamana al randevu 3 ünde varsa durma git mutlaka arrık sık sık kontrol altında olman lazım dikkat et canım

Evde badana var her yer her yerde
Ben napiyorum uzandım yatıyorum
Bu haftalarda badana işi külfetli olur senin için canım ya, bosver yat tabii. Sana yardımcı olacak birileri vardır inşaallah.
Eki Görüntüle 2714006
kızlar hastane için lohusa takımı yerine böyle iki takım almayı düşünüyorum hem her zaman kullanırım diye düşündüm sizce nasıl olur
Hastane için bana kullanışsız gibi geldi.

AA canım gerçekten nişan mıymış? Aman dikkat et kendine en kısa zamana al randevu 3 ünde varsa durma git mutlaka arrık sık sık kontrol altında olman lazım dikkat et canım
son anda kendi doktoruma yarın sabaha randevu buldum biri iptal etmiş demekki sabah 8.45 e aldım bakalım hala ara ara pembemsi akıntı geliyo ama çok, az

son anda kendi doktoruma yarın sabaha randevu buldum biri iptal etmiş demekki sabah 8.45 e aldım bakalım hala ara ara pembemsi akıntı geliyo ama çok, az
Çok iyi canım sabaha kendi doktoruna randevu bulman çok iyi olmuş doktorunun kontrolünde olman daha iyi olur gidişatını o daha iyi bilir. Anladım canım dikkat et aman artık pek fazla hareket etmemeye çalış dinlenmeye çalış bakalım sabah doktorun ne diyecek

evet sevindim vala canım yoksa şu son haftalarda baska doktora görünmek tuhaf geldi bakım ne dicek benim ki çam sakuranın acili iyi güzel de stajyerler çok fazla insan korkuyo

Bu haftalarda badana işi külfetli olur senin için canım ya, bosver yat tabii. Sana yardımcı olacak birileri vardır inşaallah.

Hastane için bana kullanışsız gibi geldi.

ben ilk doğumumda lohusa takımı almıştım çok sevemedim açıkçası ve bir daha da hiç giymedim. Öylece duruyor kaç yıldır yıkadım hazırladım yine de onu da koyacağım çantaya ama 2 tane de bu şekilde takım alacağım en azından her zaman kullanabilirim diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…