2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sonunda ben de alışverişe çıkıp çoğu eksiği aldım. hafta ici yikar utuler dolaplara koyarim. Bir de gençler sterilizator ve mama ısıtıcısı bir arada olan makinadan kullanan var mi. Mamajoonun taşınabilir 3 u bir arada modelini beğendim. Kaynatmakla, ısıtmakla uğraşmadan gittiğiniz yerlere götürmek, emzik biberon steril etmek için falan bu tarz bir sey alan var mi

evet sevindim vala canım yoksa şu son haftalarda baska doktora görünmek tuhaf geldi bakım ne dicek benim ki çam sakuranın acili iyi güzel de stajyerler çok fazla insan korkuyo
Anladım canım stajyerler öyle biraz insan korkuyor onlardan haklısın. Bakalım sabaha iyi güzel haberler alırız seninle de ilgili inşallah

güzel günlerde kullan cnm , benim aklıma hiç gelmedi öyle bi şey almak steril yapmak iyi fikir

Güle güle kullanın aldıklarınızı canım
Sterilizator almadim, eğer sık biberon kullanma gibi bir durum olursa doğum sonrası alırım diye düşünüyorum.

güzel günlerde kullan cnm , benim aklıma hiç gelmedi öyle bi şey almak steril yapmak iyi fikir
Ya kaynatırsın bir şey değil de pratik olduğunu düşünüyorum. Diyelim dışarıdasın arabana at..yazın yazlığa götür. Karavanına koy kamp yapmayı çok severim.kullanisli olabilir

Aramızda 3 gün var ama senin bebisin gelişimi epey onde maaşallah.
Bi şey sormam cnm , sezeryan tarihini son adet tarihine göre mi veriyor doktor , mesela bebek hep iki hafta önden gidiyor , sezeryan tarihi iki hafta öne mi alınıyor , kilosunu iyi alıyor ama organ gelişimi de aynı oranda mı olur

Ya kaynatırsın bir şey değil de pratik olduğunu düşünüyorum. Diyelim dışarıdasın arabana at..yazın yazlığa götür. Karavanına koy kamp yapmayı çok severim.kullanisli olabilir
Kullanışlı bi de kaynatmak uzun sürer sterilizasyon daha kısadır cnm

Yok canım ben de almadım o tarz bir şey hiç de aklıma gelmemişti doğumdan sonra artık sık biberon emzik falan kullanmak gerekirse alırım artık duruma göre. Ama güzel fikirmiş. Güle güle kullan aldıklarını canım iyi günlerde inşallah

Güle güle kullanın aldıklarınızı canım
Sterilizator almadim, eğer sık biberon kullanma gibi bir durum olursa doğum sonrası alırım diye düşünüyorum.
Mantıklı ama dondurucudan sakladığım sağdığım sütleri ısıtmak için falan lazım olur diye bakınıyorum. Ben pek hislerime güvenemiyorum, işte sıcak mi soğuk mu..annelerimiz diline değdirir anlardi sütleri:) Ben oda sıcaklığını da anlayamıyorum bana göre sıcak eşime göre soğuk vs... onun için de oda derecesi aldim

Benim bebeğim son adet tarihine göre 34 haftalık, ölçümlere göre ise 35. Sezaryen tarihini ultrason ölçümlerinde çıkan haftaya göre verdi çünkü 2 hafta sonra 37 olmuş oluyor, bana 37 veya 37+5 gibi olur dedi.

Sağol cnm. Her yerde var artık her şey. ihtiyaç halinde alırsın tabi. ben çok az kıyafet aldım. Ihtiyaç oldukça çıkıp alırım

son anda kendi doktoruma yarın sabaha randevu buldum biri iptal etmiş demekki sabah 8.45 e aldım bakalım hala ara ara pembemsi akıntı geliyo ama çok, az
Çok geçmiş olsun canım neden kaynaklanmış ilişki filan mı olmuştu ? Yatıp dinlen biraz inşallah bişey olmaz olmaz şuan tam kaç hafta

Bende bunu merak ediyodum ama kimle konustuysam normal sata gore ayarlaniyo dedi yarın kontrolüm var soracağım ölçümleri iki haftaya yakın önde gorunuyo

Ben de hem oda sıcaklığı hem de nem ölçer aldım. Esim kışın bile hiç üşümez, ben kışın çok üşüdüm. En iyisi dereceye göre hareket ederiz dedim bebek için

Anladım cnm merak ediyordum bunu

Ekim annelerinde bi üyenin bebeğine korona bulaşmış ziyarete gelen akrabadan. Ziyarete izin vermediğime kızanların üzerine atlamak geliyor içimden
Bende bu konuyu açınca abartmış görünüyorum. İlla canımızın yanması mı lazım akıllanmak için. İnsanlar öyle düşüncesiz bencil ki

Ekim annelerinde bi üyenin bebeğine korona bulaşmış ziyarete gelen akrabadan. Ziyarete izin vermediğime kızanların üzerine atlamak geliyor içimden
Yani bunun olması kaçınılmaz ne yazık ki. Ben de kayinvalideme söyledim kesinikle komşu, akraba vs ziyarete kabul etmeyeceğim diye. Bunun için bana darilan da darilsin hiç umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…